facebook pixelid facebook pixelid

Ismét jelentkezik: 

A STARTUP GYÁR

Világsikerre esélyes ötletekből és találmányokból építünk Önnek, világsikerre esélyes Startup vállalatokat.

Hogyan tehet szert jelentősebb hozamokra? Az Online Befektetési Fórum 3.0 -át azért szerveztük meg, hogy betekintést kaphasson, hogy milyen új, világsikerre esélyes találmányokat birtokló társaságok fogadnak kisbefektetői tőkét, amelyekben Ön is tulajdonrészessé válhat, még a világsiker elérését megelőzően.

Mindenki álmodik egy lehetőségről

Fájdalmas, amikor egy ember úgy érzi, hogy egyáltalán nincsenek lehetőségei, de talán még ennél is fájdalmasabb az, amikor rájövünk, hogy már találkoztunk a NAGY lehetőséggel, de nem ragadtuk meg.

Vajon, amikor Ön szembe találja magát egy ilyen lehetőséggel, felismerné? Vajon elég bátor lesz hozzá, hogy ténylegesen megragadja?

Lehet, hogy Önnek mi vagyunk ez lehetőség.

Tájékozódott már? Utánanézett? Felbecsülte? Döntött felőle?

Ez az online rendezvény tökéletes belépő egy a 21. század lehetőségeit kimerítő befektetési stratégia kialakításához.

Az Onine Befektetési Fórum 3.0 azért szerveztük meg, hogy segíthessünk Önnek tájékozódni, felbecsülni a lehetőségeit és dönteni. A rendezvény DÍJMENTES és a jelentkezését követően felvételről azonnal megtekinthető. 

AJÁNDÉK a jelentkezéséhez:
„Válságálló befektetések – Konferencia”

Két teljes előadás melyek a DÍJMENTES regisztrációt követően szintén azonnal nézhetőek!

Kattintson a gombra és jelentkezzen a fórumra most!

A Safis cégcsoport szervezésében és támogatásával ezúttal is DÍJMENTESEN

Startupokat gyártunk, de nem csak magunknak, hanem kisbefektetők százainak és ezreinek.
Lehet hogy épp Önnek is

Néhány évvel ezelőtt még egy merész újdonság voltunk a startupok világában. Modern Robin Hood-ok akik úgy gondolták, hogy a világ legjövedelmezőbb üzleti lehetőségeihez nem csak a nagytőkének, hanem a kisebb pénzű embereknek, Önnek és nekünk is jogunk van.

 

Mára több mint 1000 kisbefektetővel 8 aktív projekttel és a 3. lezáruló befektetési lehetőséggel a hátunk mögött már egy megalapozott startup finanszírozási rendszer vagyunk.

Ez már a 7. befektetési fórumunk a sorban. Úgymond jó szokásunkká vált, hogy időről időre megmutatjuk magunkat, hiszen annak, amit teszünk nincs vége. 

Minden projektünk folyamatosan változik és mi örömmel számolunk be az előrelépésekről, a fejlődésről, de ha arról van szó, a visszalépésekről és problémákról is. Folyamatosan bővülünk, növekszünk és mi örömmel mutatjuk be, hogy hol tartunk, nem csak a befektetőinknek, de a nagyközönségnek is.

A kisbefektetők előtt most ismét bezárulnak az ajtók

Ennek a rendezvénynek az egyik aktualitását két hamarosan lezáruló projektünk adja.

Egyes projektjeink az első finanszírozási szakaszuk végéhez közelednek, és az ajtóik bezárulnak a kisbefektetők előtt. Ugyanakkor folyamatosan jönnek újabb találmányok is, amelyek közül az arra érdemeseket felkaroljuk.  Mivel az egyik küldetésünk, hogy az átlagemberek bekerülhessenek jelentős találmányok tulajdonjogába, most is örömmel számolunk be néhány olyan új projektről, amelyek érdemesek arra, hogy kisbefektetői tőkét fogadjanak.

Ez egy olyan üzlet, ahol a vonatok elmennek, de jönnek helyettük újak, hogy aztán azok is elmenjenek…

A startupjaink csak egy viszonylag szűk, és egyre gyorsabban betelő keretben fogadnak kisbefektetői tőkét. Olyanok, mint egy vonat, amely beáll a pályaudvarra, hogy felvegye az utasait, hogy aztán mihamarabb az útjára indulhasson.

A hagyományos vonatokkal szemben talán csak annyi a különbség, hogy ezek a vonatok nem menetrend szerint közlekednek, hanem váratlanul bukkannak fel, és azonnal indulnak, ahogy megteltek.

 

Van, aki éppen most marad le egy milliárdos üzletben birtokolt tulajdonrészről

Ha egy vonat pedig elment, akkor Ön bizonyos értelemben lemaradt arról a lehetőségről. Egy az első finanszírozási körben lezárult projektben már csak úgy tud tulajdonrészt szerezni, hogy valakivel helyet cserél, azaz egy kisbefektetőnktől vásárol tulajdonrészt. Ehhez egyrészt az kell, hogy legyen, aki el akar adni a részvényeket, másrészt ez már minden bizonnyal egy jelentősen drágább mutatvány lesz.

Persze jönnek újabb vonatok, de ha az előző elment, és Ön nélkül arat sikert, akkor bizony ez nem feltétlenül vigasztaló. És azután persze az új vonat is elmegy egyszer… ez egy ilyen üzlet. Minden projektnek ez a sorsa. Jön, egy ideig a pályaudvaron várja az utasait, aztán tovább megy.

Szeretnénk Önnek segíteni, hogy ne maradjon le egyetlen olyan járatról sem, amelyen úgy érzi, hogy ott lett volna a helye.

Kattintson a gombra, és jelentkezzen most!

A Safis cégcsoport szervezésében és támogatásával ezúttal is DÍJMENTESEN

01

FELKÉSZÜLÉS – Azonnal nézhető AJÁNDÉK videók a válságálló befektetések kérdéséről.

A Covid válság okán előtérbe kerültek azok a befektetési formák, amelyek nagyobb eséllyel élik túl a válságokat. Az elmúlt év során sokan komoly veszteségeket szenvedtek el. A mostani válság még az ingatlanpiacot sem kímélte. Az emberek arra vágynak, hogy olyan befektetéseik legyenek, amelyek akkor is termelnek számukra, amikor a világ válságban van.

A nemrégiben megrendezett “Válságálló befektetések” konferencián, mint meghívott szakértők, többek között éppen erről beszéltünk.

A felvételeket a regisztrációt követően azonnal megtekintheti!  

 

02

BETEKINTÉS – A Startup projektjeink a következő fázisba léptek: Fókuszban a sorozatgyártás megkezdése

Szeretnénk beszámolni az egyes projektjeinkben megvalósult előrehaladásról. Igazi öröm számunkra alkalomról alkalomra bemutatni a megvalósulás következő fázisait mindazoknak, akik az elmúlt években nyomon követték a történetünket.

Két projektünk első finanszírozási fázisa lezárul.

Ezek a projektjeink a “BLOKKWOOD – A vízálló és időjárásálló fa” és az “EFC – állítható puhaság komforttechnológia” Mindkét projekt a sorozatgyártás előkészítésének fázisában van. Az EFC saját tulajdonban lévő gyártósora már a kalibrálás szintjén van, a BLOKKWOOD 2.2-es negyedik generációs kemencéje pedig a sorozatgyártásra kész állapotba került, mely kemencének a bérgyártása hamarosan kezdetét veszi.

 

03

CSELEKVÉS – Tulajdonszerzési lehetőség korai szakaszban lévő startupokban

Mindeközben természetesen szeretnénk segíteni a Startupokba történő befektetés lehetőségét is megfelelően elhelyezni a képben, sőt konkrét tulajdonszerzési lehetőségeket is bemutatni Önnek.

„Közel 2 milliárd forintos forgalmat prognosztizáltak a magyar startupnak már az indulást követő évére.”

FONTOS! – Néhány projektünk esetében ezek az utolsó lehetőségek a tulajdonrész szerzésre!

TEMATIKA

Vagyonteremtés Befektetéssel!
Mindössze naiv remény vagy valós lehetőség?

A harmadik ONLINE Befektetési Fórum korunk talán legerőteljesebb növekedési potenciáljával bíró befektetési lehetőségeit alapul véve igyekszik következetesen végigvihető stratégiát mutatni arra, hogy kisbefektetőként hogyan teremthet magának vagyont viszonylag kisebb befektetések mellet is.

Egy rendezvény, amely végleg megváltoztathatja a gondolkodásmódját és ezzel együtt  kisbefektetőként a lehetőségeit is.

Startup, mint válságálló befektetés!

Egy befektetés “válságállóságának” kérdése egyre nagyobb hangsúlyt kap.

A “Válságálló befektetések” konferencián arra kértek bennünket, hogy beszéljünk a startupokról, hiszen a startupok beletartozhatnak, és sokszor bele is tartoznak a válságálló befektetések kategóriába. Nem csak a hozamuk miatt, hanem az értéknövekedés mértéke miatt is, amely olyan magas lehet, hogy még ha vissza is esik, akkor is olyan bődületesen nagy tud lenni, amit semmilyen más típusú befektetés nem tud versenyezni vele.

KIK KERESIK A LEGNAGYOBB PÉNZEKET?

– Önnek hol érdemes keresnie, amennyiben nagyságrendi anyagi előrelépést tervez? Hol lehet egyáltalán esélye annak, hogy a befektetése kimagasló eredményeket produkáljon? 

Melyek azok a befektetési formák, amelyek számottevő, akár életminőséget változtató hozamokat is lehetővé tesznek? (A rövidtávú ingatlanügyletektől a tőzsdei spekulácion át a kriptovalutákig)

HOGYAN LEHET KÖZEL KERÜLNI A TŰZHÖZ?

– Milyen lehetőségei vannak a legígéretesebb befektetési lehetőségek közelébe férkőzni?

Hol a helye a Startupoknak a befektetések rendszerében?

MIT KELL TUDNIA A STARTUPOKRÓL?

– A Startup vállalkozások fejlődési szakaszai, és hogy melyik szakaszban mit várhat tőlük.

VALÓSÁGTERÁPIA

– Startupok egy bennfentes kívülálló szemével, avagy amikor a naivitás ködét elfújja a mindennapi vállalkozói harc szele. 

• Hogyan válasszon céget? 
• Mit kérdezzen és mire figyeljen?
• Mit kerüljön el? Villogó piros lámpák az út mentén…

HOZAM – KOCKÁZAT – SZEMÉLYES HOZZÁÁLLÁS

Egy adott befektetés kockázata és hozamígérete többnyire nem értelmezhető sem önmagában sem az Ön személyes céljaitól és hozzáállásától függetlenül. Vessünk erre közösen egy pillantást.

KINEK MILYEN BEFEKTETÉS VALÓ?

– A legtöbben nem tudják előre megjósolni, hogy hogyan fognak reagálni egy adott befektetéssel járó lelki kihívásokra. Segítünk beleképzelni magát különféle helyzetekbe, és így szembenézni a valódi kockázatokkal.

STRATÉGIA

– Komoly hozamot váró befektetés egy következetesen végigvitt stratégia nélkül nem lehetséges. A játék neve pénzgazdálkodás, pénzkezelés és kockázatporlasztás. Hogyan profitálhat a professzionális tőzsdei pénzkezelési stratégiákból kisbefektetőként.

MIT KEZDJEN A GYANAKVÁSÁVAL?

– Átverik, vagy mégsem? Léphet, vagy várjon még? – Vetünk egy őszinte pillantást a becstelenség lehetőségeire és azok elkerülésére.

HOGYAN BUKHAT MEG EGY VÁLLALKOZÁS JOGSZERŰEN

,avagy mindent elkövettünk, de mégsem sikerült…
A legfőbb okok és azok valószínűsége.

MI SEGÍT A DÖNTÉSBEN?

Megmutatjuk azokat az alapelveket, amelyek segíthetnek Önnek a döntései meghozatalában

HÁROM SZÁRNYALÓ PROJEKT ELŐREHALADÁSÁNAK ÁTVILÁGÍTÁSA

– Önfeledt séta helyett kihívásokkal teletűzdelt küzdelem, amelyben addig nyomulunk előre amíg győzelmet nem arattunk…

A LEHETŐSÉGEK MEDDŐ, MINDÖSSZE ELVI LATOLGATÁSA HELYETT VALÓS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET ADUNK ÖNNEK.

– Egyre több embert bosszant, hogy a legjobb befektetési lehetőségekről csak hallanak, de azokban részt venni már nincs lehetőségük. Ez a rendezvény még ideális időpontban érte Önt utól. Mindhárom aktív projektünk, bár korlátozott mértékben, de még fogad befektetői pénzeket. Beszélni fogunk arról, hogy amennyiben érdekelt lehet, hogyan válhat a projektcégeink résztulajdonosává. 

KIK KERESIK A LEGNAGYOBB PÉNZEKET?

– Önnek hol érdemes keresnie, amennyiben nagyságrendi anyagi előrelépést tervez? Hol lehet egyáltalán esélye annak, hogy a befektetése kimagasló eredményeket produkáljon? 

Melyek azok a befektetési formák, amelyek számottevő, akár életminőséget változtató hozamokat is lehetővé tesznek? (A rövidtávú ingatlanügyletektől a tőzsdei spekulácion át a kriptovalutákig)

HOGYAN LEHET KÖZEL KERÜLNI A TŰZHÖZ?

– Milyen lehetőségei vannak a legígéretesebb befektetési lehetőségek közelébe férkőzni?

Hol a helye a Startupoknak a befektetések rendszerében?

MIT KELL TUDNIA A STARTUPOKRÓL?

– A Startup vállalkozások fejlődési szakaszai, és hogy melyik szakaszban mit várhat tőlük.

VALÓSÁGTERÁPIA

– Startupok egy bennfentes kívülálló szemével, avagy amikor a naivitás ködét elfújja a mindennapi vállalkozói harc szele. 

• Hogyan válasszon céget?
• Mit kérdezzen és mire figyeljen?
• Mit kerüljön el? Villogó piros lámpák az út mentén…

HOZAM – KOCKÁZAT – SZEMÉLYES HOZZÁÁLLÁS

Egy adott befektetés kockázata és hozamígérete többnyire nem értelmezhető sem önmagában sem az Ön személyes céljaitól és hozzáállásától függetlenül. Vessünk erre közösen egy pillantást. 

KINEK MILYEN BEFEKTETÉS VALÓ?

– A legtöbben nem tudják előre megjósolni, hogy hogyan fognak reagálni egy adott befektetéssel járó lelki kihívásokra. Segítünk beleképzelni magát különféle helyzetekbe, és így szembenézni a valódi kockázatokkal.

STRATÉGIA

– Komoly hozamot váró befektetés egy következetesen végigvitt stratégia nélkül nem lehetséges. A játék neve pénzgazdálkodás, pénzkezelés és kockázatporlasztás. Hogyan profitálhat a professzionális tőzsdei pénzkezelési stratégiákból kisbefektetőként.

MIT KEZDJEN A GYANAKVÁSÁVAL?

– Átverik, vagy mégsem? Léphet, vagy várjon még? – Vetünk egy őszinte pillantást a becstelenség lehetőségeire és azok elkerülésére.

HOGYAN BUKHAT MEG EGY VÁLLALKOZÁS JOGSZERŰEN

,avagy mindent elkövettünk, de mégsem sikerült…
A legfőbb okok és azok valószínűsége.

MI SEGÍT A DÖNTÉSBEN?

Megmutatjuk azokat az alapelveket, amelyek segíthetnek Önnek a döntései meghozatalában

HÁROM SZÁRNYALÓ PROJEKT ELŐREHALADÁSÁNAK ÁTVILÁGÍTÁSA

– Önfeledt séta helyett kihívásokkal teletűzdelt küzdelem, amelyben addig nyomulunk előre amíg győzelmet nem arattunk…

A LEHETŐSÉGEK MEDDŐ, MINDÖSSZE ELVI LATOLGATÁSA HELYETT VALÓS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET ADUNK ÖNNEK.

– Egyre több embert bosszant, hogy a legjobb befektetési lehetőségekről csak hallanak, de azokban részt venni már nincs lehetőségük. Ez a rendezvény még ideális időpontban érte Önt utól. Mindhárom aktív projektünk, bár korlátozott mértékben, de még fogad befektetői pénzeket. Beszélni fogunk arról, hogy amennyiben érdekelt lehet, hogyan válhat a projektcégeink résztulajdonosává. 

Jelentkezzen MOST! OBF 3.0 VIDEÓ + FELKÉSZÍTŐ CSOMAG

Szerezze meg a TELJES csomagot!

Kérjen Befektetési AJÁNLATOT!

Maradjunk KAPCSOLATBAN!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

ELŐADÓK

Guttmann Tamás

Guttmann Tamás

Vezérigazgató

Több mint 20 éves tapasztalattal projektek menedzselésében, fejlesztésekben, kereskedelemben, értékesítésben.

Schlingloff Sándor

Schlingloff Sándor

Marketing vezető

Országosan és nemzetközileg elismert online marketing szakember

Hiszünk a magyar elme különlegességében, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…éppen ezért létrehoztunk egy befektetési konstrukciót, melyen keresztül mi kisemberek a pénzünkkel útjára indíthatunk kiemelkedő sikerekre reményt adó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

MIÉRT NEM SZABAD EZT KIHAGYNIA?

1) Mert ötletgazdaként megtalálhatja a találmányához a hiányzó tőkét, kapcsolatokat és a szükséges szakmai támogatást

Ha Ön feltaláló, újítása vagy nagy nemzetközi sikerre pályázó technológiai vagy módszertani újításon alapuló találmánya vagy terméke van, akkor ez a rendezvény lehet a kapu egy nemzetközi sikerhez.

2) Mert befektetőként akár kis tőkével is részese lehet ígéretes hazai startupoknak

…vagy ha még idejében reagál, akár egy egész sor startup vállalatnak lehet tulajdonrészese, ahol a kimagasló hozamlehetőség mellett a kockázatporlasztás egyszerre valósul meg.

3) Mert érdeklődőként kézzelfogható képletet és mintát kap vállalkozások tudatos és hatékony beindítására

…alig több mint 3 óra alatt olyan útmutatót adunk a kezébe ígéretes projektek beindítására, amit bármilyen meglévő vagy jövőbeni projektjében felhasználhat. 

ÍZELÍTŐ AZ ELŐZŐ ONLINE BEFEKTETÉSI FÓRUMRÓL:

Jelentkezzen MOST! OBF 3.0 VIDEÓ + FELKÉSZÍTŐ CSOMAG

Szerezze meg a TELJES csomagot!

Kérjen Befektetési AJÁNLATOT!

Maradjunk KAPCSOLATBAN!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

JELENTKEZÉS

Online Befektetési Fórum 3.0 + VÁLSÁGÁLLÓ KONFERENCIA VIDEÓK

A jelentkezését követően felvételről AZONNAL megtekintheti az Online Befektetési Fórum 3.0 felvételeit, továbbá DÍJMENTESEN rendelkezésére bocsátunk 2 szintén AZONNAL nézhető VIDEÓ előadást a „Válságálló befektetések” konferenciáról is.

A jelentkezés DÍJMENTES.


Mi fog történni a jelentkezését követően?

Az “IGEN, jelentkezek!” gomb megnyomásával egy a sikeres regisztrációját visszaigazoló oldalra jut ahol azonnalii hozzáférést talál az OBF 3.0 felvételeihez illetve a „Válságálló befektetések” videókhoz és néhány rendkívüli STARTUP-ot bemutató anyaghoz.

Ezzel párhuzamosan egy további MINITANFOLYAM első részét holnap küldjük el Önnek e-mailben.

A sikeres regisztrációját
E-mail-ben is visszaigazoljuk.

Kérjük ügyeljen a helyes email cím és telefonszám megadásra!

Ha nem kap visszaigazoló emailt, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon:
+36 70 388 2496  

E-mail:
[email protected]

Paradigmaváltás a kisbefektetések világában

Valódi lehetőség  tulajdonszerzésre INDULÓ startupokban

A legnagyobb hozammal kecsegtető befektetési lehetőségek mind a mai napig el vannak zárva az átlag befektető elől. A kockázati tőkések és üzleti angyalok által leginkább keresett, a vagyonuk megtöbbszörözéséért leginkább felelős befektetési formák az Ön számára hozzáférhetetlenek. Ez az ami MOST megváltozott.

Az OBF 3.0 olyan műhelytitkokba avatja be, amelyek az említett projektek előrehaladását, a konkrét fejlesztési folyamatát és az ott jelentkező kihívások leküzdését tárgyalják.

Hogy miről szólnak a találmányok, hogy milyen stratégiát követünk, és egyéb részletekről kielégítő részletességű anyagok állnak az Ön rendelkezésére, amelyeket, kérjük, annak érdekében hogy az OBF 3.0 -ból a legtöbbet vehesse ki, akár ELŐRE is áttanulmányozhat.

A projektek részletes bemutatóit az Online Befektetési Fórumra való regisztrációt követően azonnal megnézheti.

PROJEKTEK

Egy álomtól a gyártás megkezdéséig…
Akik három éve egy álomba fektettek, most egy gyár beindításának lehetnek szemtanúi.

Vannak hőseink, akik az elején csatlakoztak, amikor mindez még csak elmélet volt. Ők már akkor bíztak bennünk, amikor még csak egy álom voltunk, egy jó ötlet egy sajtpapíron és a fejünkben. Ma már nem kell akkora hit, mint az ő esetükben akkoriban, mivel bizonyítottunk, dolgozunk, élünk és haladunk a projektekkel, és idén már gyárak beindításának lehetnek a szemtanúi.

Vonatok amik már elmentek:

Az anyacég “A STARTUP GYÁR” jegyzése több mint egy éve lezárult. Ennek a projekteknek a különlegessége az, hogy minden további projektet magában foglal. Aki ide fektetett, az az összes azóta és a jövőben felkarolt projektben tulajdonrészt szerzett.

“A STARTUP GYÁR” jegyzések tehát már több mint egy éve lezárultak. Azóta sorban állás van. Ha valakinek eladóvá válik az üzletrésze, akkor előjegyzésben lévő jelentkezők készek azonnal felvásárolni a felszabaduló részvénycsomagot.

Vonatok amik MOST indulnak:

Az anyacéghez hasonlóan most további két projektünk első finanszírozási fázisa lezárul. Ezek a projektjeink a “BLOKKWOOD – Az elpusztíthatatlan fa” és az “EFC – Komforttechnológia” Mindkét projekt a sorozatgyártás előkészítésének fázisában van. Az EFC saját tulajdonban lévő gyártósora már a kalibrálás szintjén van, a BLOKKWOOD 2.2-es negyedik generációs kemencéje pedig a sorozatgyártásra kész állapotba került, mely kemencének a bérgyártása hamarosan kezdetét veszi.

Lássuk kicsit részletesebben a projekteket és a befektetési lehetőség egyre szűkülő rését:

#1

EFC – Állítható ülés és fekvés komfort

Közel 2 milliárd forintos forgalmat prognosztizáltak a magyar startupnak már az indulást követő évére.

Ez a találmány egy bútoripari forradalmat hivatott előidézni.
Képzelje el, amint a világon gyártott székek, fotelek, kanapék, ágymatracok, otthoni ágyak, szállodai ágyak, kórházi ágyak, gépkocsi és vonatülések egyaránt és majd minden olyan felület, amin ülünk vagy fekszünk, ezzel a találmánnyal felszerelve kerül piacra. Képzelje el, hogy bármilyen ülőpárna vagy fekvőmatrac puhasága, vagy éppen ha arra van szükség, keménysége egyetlen mozdulattal fokozatmentesen állítható. Képzelje el, hogy az ágyának a puhasága napról napra, az Ön komfort igényéhez igazítható, mégpedig egyetlen mozdulattal.

Az EFC vállalat a világ nagy bútorgyártóinak a beszállítójaként egyedüli forgalmazója az állítható puhaság komforttechnológiának. A gyártó gépsorok már a próbaüzem fázisában vannak. A sorozatgyártás megkezdését ez év második felére tervezzük.

Utolsó lehetőség a tulajdonrész szerzésre!

Bár a tervezett befektetési keret teljes egészében elkelt, koronavírus helyzet okán keletkezett gyártói kiszolgáltatottságot egy további gyártó gép üzembe állításával tudjuk kiváltani, így a biztonságos gyártási folyamat okán a légátnemeresztő textilbevonatot gyártó gép finanszírozása céljából egy további 50 millió forintos keret kerül kibocsátásra a kisbefektetők rendelkezésre.

Szeretném látni a PROJEKT részletes tájékoztatóját, jelentkezem a OBF 3.0-ra

Amennyiben szeretne mély betekintést kapni a startup vállalkozásainkbakérjük kattintson az alábbi gombra és adja le jelentkezését az Online Befektetési Fórum 3.0-ra most!

#2

BlokkWOOD – A vízálló fa és még sokkal több ennél…

A BlokkWood fa nagyságrendekkel kevesebb vizet vesz fel, és azt gyorsabban le is adja. Ezáltal szinte alig vetemedik, keményebbé és tartósabbá válik, nem támadják meg a gombák és a farontó bogarak és mindezek mellett antibakteriális tulajdonságokkal bír.

A BlokkWood egy paradigmaváltást eredményez a nemzetközi faiparban. Újra kell fogalmaznunk, hogy mi is az, amit eddig úgy ismertünk: FA

Újra kell tanulnunk, hogy mire és hogyan lehet használni a fát. Ha BlokkWood-ból épít, nem csak gyerekeinek, de az unokáinak is építi! A BlokkWood lehetőség arra, hogy fából készítsünk BÁRMIT, amit eddig is szerettünk volna, de nem mertünk. Lehetőség, hogy amit eddig is fából készítettünk, sokszorta tartósabb, szebb és 100%-osan egészséges, vegyszermentes, sőt a természeténél fogva antibakteriális lehessen.

A BlokkWOOD eljárás

…egy olyan kíméletes famodifikáló eljárásról beszélünk, amely eredményeként a fa élettartama akár 20 évvel is megnövelhető. A kezelés eredményeként a fa nem mérgező és antibakteriális a lesz. Az eljárással szinte bármelyik fatípus kezelhető.

A Blokkwood fából készíthetők kültéri burkolatok, terasz burkolatok, kerítéselemek, kerti bútorok, akár fürdőszoba padló és falicsempe is. A mintadarabok gyártása folyamatban van, a piaci értékesítés hamarosan megkezdődik. Az érdeklődés hatalmas.

#3

Safisoft – Szoftverfejlesztő cég

…amely jelenleg négy projektet hordoz és ilyen módon önmagában is megvalósít egy kisebbfajta kockázatporlasztást.

A Safisoft-ban futó projektek:

Okoskép képüzenetküldő szoftver

…amellyel egy szenzációsan egyszerű megoldás révén bárki komoly grafikai és képszerkesztői szaktudás, illetve profi program (Photoshop, Indesign, Illustrator) nélkül egy perc alatt képes saját profi képet és üzenetet szerkeszteni, szabadon és gyorsan betördelve bármilyen szöveget, bármilyen alakzatba, bármilyen képre. Várhatóan gyökerestül megváltoztatja az üzenetküldést a Facebookon, a Snapchaten, az Instagramon, a Pinteresten vagy az egyszerű email küldésben. Benne van a lehetőség, hogy jelentős változást idézzen elő, a reklámpiacon.

HelpUs értékesítést segítő szoftver

…amely lehetővé teszi, hogy az értékesítéssel foglalkozó emberek azonos munkaidő alatt dupla eredményt érjenek el. Mivel fele idő alatt képesek az értékesítéssel kapcsolatos munkákat, adminisztrációkat elvégezni a szoftver segítségével, amely egy sor értékesítési folyamatot automatizál aminek eredményeképp az értékesítési szakemberek akár meg is duplázhatják a jövedelmüket. Ez egy Prezihez mérhető színtű fejlesztés.

 

Startup tőzsde szoftver

 

Safis Webáruház szoftver

Kifejlesztettük a világ egyik legmodernebb, szinte minden elemében automatizált új webáruházi szoftverét, amely az egy-egy csomag kiküldésére fordított időt 70%-kal csökkenti, így kimagaslóan növeli a termékforgalmazás hatákonyságát. Kimagasló eredményeket produkáló, egyedi marketing módszerek alkalmazását teszi lehetővé, hogy a webáruház tulajdonosai alacsony reklámköltség mellett maximalizálhassák a forgalmukat.

Vonatok amik most ÉRKEZNEK:

Ennek a rendezvénynek a másik aktualitását két most induló projektünk adja. 

A legtöbbünk számára a vagyonteremtés egyetlen reális lehetősége a startup vállalkozásokba való befektetés. Lehet, hogy az Ön számára is?

Az Online Befektetési Fórum 3.0-án részletesen beszámolunk az alábbi két projektről is:

#1+

JÁTÉKBIRODALMAT építünk! 

Egyre több befektetőnk beszél arról, hogy nem csak azért választott minket, mert esélye van arra, hogy a startupjainkkal megtöbbszörözze a vagyonát, hanem azért is, mert fontos számára a tudat, hogy a pénzével nem egy bank profitját növeli, hanem valami olyasminek a létrehozását támogathatja, ami bizonyos értelemben jobbá teszi a világunkat.

Az új projekt, amit most bemutathatok Önnek, egy olyan találmányra épül, amely bizonyosan méltó a támogatásunkra.

Az OBF 3.0-án bemutatott új projektünkkel nem csupán egy korszakalkotó gyermekjátékot alkotunk, melyből JÁTÉKBIRODALMAT tervezünk építeni, de egyúttal…

Hadat üzentünk a gyerekkori tech- és digitális függőségnek.

Már 200 eFt-tal tulajdonrészt szerezhet és részesévé lehet egy játéklegenda születésének. Szakértőink hasonló potenciált látnak a koncepcióban, mint amilyennel annó a LEGO vagy a Paymobil rendelkezett.

Szeretném látni a PROJEKT részletes tájékoztatóját, jelentkezem a OBF 3.0-ra

Amennyiben szeretne mély betekintést kapni az új startup vállalkozásainkbakérjük kattintson az alábbi gombra és adja le jelentkezését az Online Befektetési Fórum 3.0-ra most!

#2+

Az életben csak ritkán, normális esetben soha nem adódik olyan lehetőség, amilyet a következő projektünk jelent.

Képzeljen el egy terméket ami belépőt jelent a gyógyszeripar, a sporttáplálkozás, a szépségipar és azon belül is az öregedés lassítók és legális teljesítménynövelők világába. Ha ennek a három piacnak a hallatán üzleti volument kellene becsülnie Euróban, milyen nagyságrendű szám jutna az eszébe?

A találmány egy olyan “hatóanyag”, amelynek a hatásait és jelentőségét az orvoslás, a professzionális és amatőr sport és a kozmetika világa nem csak ismeri, de vitán felül elismeri? 

Mit szólna ha azt állítanám, hogy mindenki vágyik erre a szerre, de még senki sem találta meg a tömeges alkalmazhatóságának a módszerét?

És mit szólna, ha azt mondanám, hogy mi megtaláltuk?

Erről szól az Új projektünk amit az OBF 3.0-án bemutathatunk Önnek.

Szeretném látni a PROJEKT részletes tájékoztatóját, jelentkezem a OBF 3.0-ra

Amennyiben szeretne mély betekintést kapni az új startup vállalkozásainkbakérjük kattintson az alábbi gombra és adja le jelentkezését az Online Befektetési Fórum 3.0-ra most!

A Safis Cégcsoport
startup projektjei

Minden, amit futó STARTUPJAINKRÓL tudnia érdemes

Cégcsoportunkat bemutató Információs Központ:

Szerezze meg a TELJES csomagot!

Kérjen Befektetési AJÁNLATOT!

Maradjunk KAPCSOLATBAN!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

Online BEFEKTETÉSI FÓRUM 3.0

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2021 | Safis-EVO INC.

Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B ép.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

A jelentkezésével egy átfogó képzési anyagot is megszerez

Online Befektetési Fórum 3.0 + ÁTFOGÓ KÉPZÉS

MÉG NE MENJEN! 

5 MINI-Tanulmányt melyek tökéletes belépők egy a 21. század lehetőségeit teljességében kimerítő befektetési stratégia kialakításához.




 



Zárja be ezt az üzenetet és adja le a jelentkezését a FÓRUMRA most!