facebook pixelid facebook pixelid

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

STARTUP VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496
VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496

Vagyonteremtés Befektetéssel – 3.0

MOST induló, már elkészült és folyamatban levő magyar találmányok és Startupok tulajdonosai és az őket menedzselő szakemberek megmutatják, mivel lehet ma világsikert elérni és azt, hogy Ön miként válhat egy következő világsiker részesévé.

Harmadik DÍJMENTES „Befektetési Fórum” a Safis-EVO Zrt. szervezésében.
Helyszín: 1089 Budapest, Golgota utca 3. Rhema Konferencia Központ  –  Időpont: Június 9. Szombat 15 óra

A harmadik Befektetési Fórum célja megmutatni…

Hogyan válhat Ön is részesévé és haszonélvezőjévé dollármilliárdos sikertörténeteknek

A legutóbbi Befektetési Fórumok alkalmával, amelyek rendkívül jó hangulatban, összesen több mint félezer vendég előtt zajlottak, a Startup siker talán legfontosabb szempontjait tárgyaló előadások mellett, összesen 3,2 milliárd Dollár cégértéket képviselve, magyar Startup vállalkozások tulajdonosai számoltak be a sikereikről.

Ezúttal olyan feltalálókkal és projektgazdákkal találkozhat, akiknek rendkívül ígéretes projektjei már fejlesztés alatt állnak, vagy elkészültek, de fogadnak még befektetői támogatást.

Ámulatos lesz látni ahogy a feltalálók fél, háromnegyed évvel ezelőtt még „csak” ötlet szinten lévő fejlesztései, az eltelt idő alatt kész, közvetlenül a PIACI BEVEZETÉS ELŐTT álló projektekké fejlődtek. Amennyiben részt vett az eddigi fórumokon is, különösen nagy élmény lehet az Ön számára nyomon követni a projektek fejlődését.

A feltalálókkal és találmányaikkal való találkozáson túl ezúttal is a startup finanszírozás és mentorálás gyakorló szakembereinek két szemfelnyitó előadása világít rá a kiemelkedő lehetőségre, amely most az Ön számára is megnyílik.

   

  

A Befektetési Fórummal a legtöbbek számára elképzelhetetlen léptékű, dollármilliárdos sikerek ajtaja nyílik meg Ön előtt

 

A feltalálók és újítók számára a lehetőség, hogy a Fórum szervezőitől szakmai és/vagy anyagi támogatást kapjanak folyamatosan nyitva áll. 

A Safis-EVO Zrt. által első etapban meghirdetett tulajdonrészek teljes mértékben elkeltek, ugyanakkor további befektetési lehetőségek nyíltak meg.

A harmadik Befektetési Fórum ÚJ LEHETŐSÉGEKET nyit meg az Ön számára, mégpedig arra, hogy akár önálló, már előrehaladott állapotban lévő projektekhez külön-külön is csatlakozzhasson.

Amennyiben Ön feltaláló, újító vagy kisbefektető, tisztán és világosan megláthatja, hogy:

Az egyik következő világsiker az Öné lehet.

DOLLÁR-MILLIÁRDOK
a színpadon

Találkozzon a Safis-EVO Zrt. Startup-portfólióját képviselő projektekkel – Ezúttal egy-egy, Önnek szimpatikus projektnek, akár külön-külön is tulajdonrészesévé válhat. Megtekintheti az elmúlt év fejlesztéseit, a saját szemével láthatja miként váltak jó ötletek kézzel fogható valósággá

 

Új fázisba (szintre) léptek a projektek.

A 2017-ben magyar feltalálókkal megkezdett fejlesztések jelentős része mára piaci bevezetés előtt álló kész termékké fejlődött.

Ahogyan a legutóbbi alkalmak során Dr. Varga Miklós (a rendezvény egyik előadója) mentorálásával már piacra lépett magyar startup vállalkozások képviselői mesélték el a sztorijukat a színpadról, úgy ezúttal, a legutóbb még csak ötlet szinten lévő találmányok fejlődését fogjuk bemutatni.

Ámulatbaejtő lesz látni hogy mi történt az elmúlt háromnegyed év alatt.

***

A Safis-EVO Zrt. által felkínált befektetési lehetőség különlegessége alapvetően abban áll, hogy Ön nem EGYETLEN találmányba fektet, hanem egy folyamatosan bővülő, több különböző találmányból álló portfólióba.

Ez a lehetőség erősen korlátozott mértékben még mindig fennáll. 

Kiemelt projektjeink, melyek csak néhány abból a portfólióból,
melyet a Fórumon be fogunk mutatni:

Vízálló fa

Farkas János és Róka János

Ötlet: A Blokwood technnológia egy természetes és kíméletes, környezetbarát fakonzerváló eljárás, amitől a fa keményebbé válik, nem vetemedik, és nem szívja vizet, valamint ellenáll a rovarkártevők és a gombák pusztításának. A vízálló fából készíthetők kültéri burkolatok, terasz burkolatok, kerítéselemek, kerti bútorok, akár fürdőszoba padló és csempe is.

Zéróponti víz

Kocsis László

Ötlet: Molekulárisan színtiszta víz, amely nem tartalmaz sem fizikai, sem kémiai sem biológiai szennyeződéseket. A felületre folyatva bizonyítottan a szennyeződést jelentős részét lemarja és így rendkívül erőteljes, 100%-osan természetes tisztítószerré válik.

Felhasználási lehetőségei között szerepel épületek fal- és egyéb felületeinek tisztítása, illetve a erőteljes csírátlanító hatása miatt az élelmiszeripari felhasználás is számításba jön, továbbá az ezen az elven működő mosógép is fejlesztés alatt áll.

 

Trendext szoftver

Taksony Attila

Ötlet: Egy különleges szöveges és képes üzenetet küldő alkalmazás, amely a közösségi médiák egyik új sztárjává válhat, amely iránt már most hatalmas az érdeklődés.

A legnagyobb ilyen médiák (Facebook, Snapchat, Instagram, Pinterest) várják a termék piacra kerülését.

Nano felületkezelő

Farkas István

Ötlet: A csaptelepeket, csempéket, szanitereket ezzel az anyaggal áttörölve a vízkő és a szennyeződések nem tapadnak meg a felületen, így ritkán kell takarítani, akkor is egyszerű a tisztítás, nem kell vízkövet oldani. Vége a csúnya, vízköves csaptelepeknek és a folyamatos vízkőoldózásnak.

Tempix matricák

Marko Arola

Ötlet: A hűtőlánc megszakadását jelző matricák. Egy valódi fogyasztóvédelmi eszköz. Megakadályozható, hogy romlott vagy hibásan tárolt élelmiszert vásároljunk. A matrica kimutatja, ha egy élelmiszer a megengedett hőmérséklet fölé emelkedik akár a szállítás, akár a tárolás során. Az élelmiszeripar mellett a kozmetikai és a gyógyszeriparban is használható a fogyasztók védelmében.

Mikor érdemes  eljönnie?
N

Ha feltaláló vagy újító

Ha Ön feltaláló, újítása vagy nagy nemzetközi sikerre pályázó, technológiai vagy módszertani újításon alapuló vállalkozása van.
N

Ha befektető

Ha befektetőként vagy kisbefektetőként szívesen válna társtulajdonossá egy következő világsikerben. Akár néhány százezer vagy pár millió forinttal tulajdonostárssá válhat egy startup portfólióban, vagy egy-egy önálló startupban.

N

Ha kíváncsi

Ha érdekli a téma: Vagyonteremtés Befektetéssel
N

Ha legutóbb valamiért nem tudott eljönni

A vidékről érkező résztvevőknek kedvezve kényelmes, szombat délutáni időpontra tettük a rendezvényt. (15 óra)

N

Ha szeretné nyomon követni a futó projektek előrehaladását

Ha legutóbb is ott volt, de szívesen találkozna újabb feltalálókkal és mentoraikkal.  Ha szeretné látni, hogy hova jutottak a futó porjektek néhány hónap alatt.
N

Ha érti, hogy...

…a NAGY vagyonokat birtokló emberek többnyire olyan pénzek beáramlására számítanak, amelyért személyesen nem dolgozhatnak meg. Találmányokban, újításokban, illetve az azokba történő befektetésben gondolkoznak. Ez az amire ezen a rendezvényen Önnek is ajtó nyílik.

A legtöbb zseniális találmány mellé nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke és szaktudás ahhoz, hogy a találmányból üzlet, vagyon és egy ahhoz méltó, akár nemzetközi siker lehessen! Ez az, amin most VÁLTOZTATUNK…
Előadók

Guttmann Tamás

Safis Cégcsoport
Vezérigazgató

Dr. Varga Miklós

Ötletből DOLLÁR Mentorprogram
Startup Mentor

Schlingloff Sándor

Marketingtanácsadó
Regisztráció

Befektetési Fórum 3.0 – Június 9. 15:00
Rhema Konferencia Központ

A rendezvény DÍJMENTES, elég regisztrálnia és máris le tudja tölteni belépőjegyét. Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük csak akkor regisztráljon, ha valóban részt kíván venni a rendezvényen.

Mi fog történni a regisztrációját követően?

Az “IGEN! Ott leszek!” gomb megnyomásával egy a sikeres regisztrációját visszaigazoló oldalra jut ahol további információkat kap a startup vállalkozásokba való befektetés témájában.

A sikeres regisztrációját e-mailben is visszaigazoljuk.

BELÉPŐJEGY – A regisztrációját visszaigazoló e-mailben egy vonalkóddal ellátott belépő letöltési linkjét is megtalálja, amit, kérjük nyomtasson ki, vagy töltsön le az okostelefonjára és hozzon magával a rendezvényre.

***        

Helyszín:
Rhema Konferencia Központ

Cím és Térkép:
1089 Budapest, Golgota utca 3.

Weboldal:
http://rhemacenter.hu


***        

Parkolás:
A rendezvényhelyszín mellett és környékén a rendezvény időpontjában díjmentes.

***        

Időpont:
2018. Június 9. (Szombat)
15:00-18:00 

***        

 Telefon:
+36 70 388 2496 

eMail:
[email protected]


STARTUP VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496
VIDEÓK  |  HOME  |  +36 70 388 2496

Safis-EVO Zrt.

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Minden jog fenntartva © 2018. | Safis-EVO Zrt.
Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 25041853-2-42
cégjegyzékszám: 01-10-048223