facebook pixelid facebook pixelid

DÍJMENTES rendezvény Május 22.-én! Foglaljon helyet MOST!

Vagyonteremtés Befektetéssel

DÍJMENTES Befektetési FÓRUM 4.0 – Milyen befektetési stratégiával tudja vagyonát hatékonyan megsokszorozni a lehető legrövidebb időn belül?

Hogyan lehet haszonélvezője világsiker várományos találmányoknak és startup vállalatoknak? Bár jelentős kockázat mellett, de valódi lehetőséget szerezhet 100 és 1000 szeres hozamokra…

Miről lesz szó?

100% GYAKORLAT

3 VALÓSÁGOS PROJEKT bemutatásán keresztül megosztjuk Önnel a megszerzett tapasztalatainkat.

TÉMÁK:

  • Hogyan tud érvényesülni egy kockázatvállaló befektető ma Magyarországon?
  • Milyen esélyekkel indulhat nagyobb hozamokért?
  • Mennyi pénzből lehet jelentősebb vagyont felépíteni?
  • Magas hozam, magas kockázat?
  • Mivel jár a magasabb kockázatvállalás?
  • A világpiacban rejlő lehetőségek.
  • Kimagasló találmányok, amelyek hozamából Ön is részesülhet.

 

TOVÁBBI TÉMÁK:

  • Konkrét marketing esettanulmányok. Az ötlet kiválasztásától a piackutatáson keresztül a piac megközelítési és marketing stratégia megalkotásáig látni fogja a teljes folyamatot. Konkrétan megmutatjuk Önnek milyen rendkívül hatékony, de mégis költségkímélő stratégiával visszük piacra a találmányainkat.

FOGLALÁS

Befektetési Fórum 4.0 – Május 22. 18:00

A rendezvény DÍJMENTES, elég foglalnia és elküldjük Önnek belépőjegyét.
Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre,
ezért kérjük csak akkor foglaljon, ha valóban részt kíván venni a rendezvényen.


Mi fog történni a foglalását követően?

Az “IGEN! Részt veszek!” gomb megnyomásával a sikeres foglalását e-mailben visszaigazoljuk.

BELÉPŐJEGY – Külön emailben és SMS-ben a rendezvényt megelőző héten megküldjük Önnek díjmentes belépőjét, amit, kérjük nyomtasson ki, vagy töltsön le az okostelefonjára és hozzon magával a rendezvényre!

***        

Helyszín:
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Cím:
1105 Budapest, Szent László tér 7-14.

Weboldal:
www.korosi.org

***        

Parkolás:
A rendezvényhelyszín mellett és környékén a rendezvény időpontjában díjmentes.

***        

Időpont:
2019 Május 22. (Szerda)
18:00-20:00

***        

Telefon:
+36 70 388 2496

eMail:
[email protected]

Foglaljon helyet a FÓRUMRA

Foglaljon helyet a FÓRUMRA

Kérjen Befektetési AJÁNLATOT!

Maradjunk KAPCSOLATBAN!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

ELŐADÓK

Guttmann Tamás

Guttmann Tamás

Vezérigazgató

Több mint 20 éves tapasztalattal projektek menedzselésében, fejlesztésekben, kereskedelemben, értékesítésben.

Schlingloff Sándor

Schlingloff Sándor

Marketing vezető

Országosan és nemzetközileg elismert online marketing szakember

Olyan vállalkozók vagyunk akik elhittük, hogy a magyar elme különleges, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…éppen ezért létrehoztunk egy befektetési alapot melyen keresztül mi kisemberek a pénzünkkel útjára indíthatunk kiemelkedő sikerekre reményt tartó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNIE?

1) Mert ötletgazdaként megtalálhatja a találmányához a hiányzó tőkét, kapcsolatokat és a szükséges szakmai támogatást

Ha Ön feltaláló, újítása vagy nagy nemzetközi sikerre pályázó technológiai vagy módszertani újításon alapuló vállalkozása van, akkor ez a rendezvény lehet a kapu egy nemzetközi sikerhez.

2) Mert befektetőként akár kis tőkével is részese lehet ígéretes hazai startupoknak

…vagy ha még idejében reagál, akár egy teljes startup portfóliónak lehet tulajdonrészese, ahol a kimagasló hozamlehetőség mellett a kockázatporlasztás egyszerre valósul meg.

3) Mert érdeklődőként kézzelfogható képletet és mintát kap vállalkozások tudatos és hatékony beindítására

…alig több mint 3 óra alatt olyan útmutatót adunk a kezébe ígéretes projektek beindítására, amit bármilyen meglévő vagy jövőbeni projektjében felhasználhat. 

KINEK ÉRDEMES JÖNNIE?

1) AKINEK TALÁLMÁNYA VAN

Lehet hogy Önnek találmánya fejlesztése van. Vegye fel velünk a kapcsolatot és lehet, hogy szívesen finanszíroznánk a találmányát.

2) AKI BEFEKTETNE

Lehet hogy Ön is szívesen lenne tulajdonostárs ígéretes hazai startupokban. Ebben az esetben ez egy kiváló befektetési lehetőség Önnek.

3) AKI ÉRDEKLŐDIK

Lehet, hogy most úgy érzi, hogy sem találmánya sem befektetési kedve sincs, mégis él Önben egy egészséges érdeklődés a téma iránt. Ebben az esetben megtiszteltetésnek tartanánk, ha a “Startup Értesítő és Vagyonteremtés Befektetéssel” hírlevelünkre jelentkezve követne minket és őszintén reméljük, hogy a tudásunkkal vagy akár a konkrét példánkkal valódi segítségére lehetünk.

PROJEKTEK

BlokkWood – EFC – SafiSoft

Jelenleg mindhárom projektcégünk 200-200 MFt befektetői tőkét kész fogadni.

#1

Safisoft – Szoftverfejlesztő cég

…amely jelenleg három projektet hordoz és ilyen módon önmagában is megvalósít egy kisebbfajta kockázatporlasztást.

A Safisoft-ban futó projektek:

Okoskép képüzenetküldő szoftver

…amellyel egy szenzációsan egyszerű megoldás révén bárki komoly grafikai és képszerkesztői szaktudás, illetve profi program (Photoshop, Indesign, Illustrator) nélkül egy perc alatt képes saját profi képet és üzenetet szerkeszteni, szabadon és gyorsan betördelve bármilyen szöveget, bármilyen alakzatba, bármilyen képre. Várhatóan gyökerestül megváltoztatja az üzenetküldést a Facebookon, a Snapchaten, az Instagramon, a Pinteresten vagy az egyszerű email küldésben. Benne van a lehetőség, hogy jelentős változást idézzen elő, a szoftverpiacon.

HelpUs értékesítést segítő szoftver

…amely lehetővé teszi, hogy az értékesítéssel foglalkozó emberek azonos munkaidő alatt dupla eredményt érjenek el. Mivel fele idő alatt képesek az értékesítéssel kapcsolatos munkákat, adminisztrációkat elvégezni a szoftver segítségével, amely egy sor értékesítési folyamatot automatizál aminek eredményeképp az értékesítési szakemberek akár meg is duplázhatják a jövedelmüket. Ez egy Prezihez mérhető színtű fejlesztés.

Safis Webáruház szoftver

Kifejlesztettük a világ egyik legmodernebb, szinte minden elemében automatizált új webáruházi szoftverét, amely az egy-egy csomag kiküldésére fordított időt 70%-kal csökkenti, így kimagaslóan növeli a termékforgalmazás hatákonyságát. Kimagasló eredményeket produkáló, egyedi marketing módszerek alkalmazását teszi lehetővé, hogy a webáruház tulajdonosai alacsony reklámköltség mellett maximalizálhassák a forgalmukat.

#2

BlokkWOOD – A vízálló fa és még sokkal több ennél…

A BlokkWood fa nem szívja a vizet, ezáltal nem vetemedikkeményebbé és tartósabbá válik, nem támadják meg a gombák és a farontó bogarak és mindezek mellett antibakteriális.

A BlokkWood egy paradigmaváltást eredményez a nemzetközi faiparban. Újra kell fogalmaznunk, hogy mi is az, amit eddig úgy ismertünk: FA

Újra kell tanulnunk, hogy mire és hogyan lehet használni a fát. Ha BlokkWood-ból épít, nem csak gyerekeinek, de az unokáinak is építi! A BlokkWood lehetőség arra, hogy fából készítsünk BÁRMIT, amit eddig is szerettünk volna, de nem mertünk. Lehetőség, hogy amit eddig is fából készítettünk, sokszorta tartósabb, szebb és 100%-osan egészséges, vegyszermentes, sőt a természeténél fogva antibakteriális lehessen.

A BlokkWOOD eljárás

…egy olyan kíméletes famodifikáló eljárásról beszélünk, amely eredményeként a fa élettartama akár 20 évvel is megnövelhető. A kezelés eredményeként a fa nem mérgező és antibakteriális a lesz. Az eljárással szinte bármelyik fatípus kezelhető.

A Blokkwood fából készíthetők kültéri burkolatok, terasz burkolatok, kerítéselemek, kerti bútorok, akár fürdőszoba padló és falicsempe is. A mintadarabok gyártása folyamatban van, a piaci értékesítés hamarosan megkezdődik. Az érdeklődés hatalmas.

#3

EFC – Állítható ülés és fekvés komfort

Állítható keménységű ülő és fekvőmatracok. Az ülő és fekvőalkalmatosságok egy vadonatúj generációja van születőben. Olyan ülő és fekvőalkalmatosságok (székek, ágyak, kanapék, fotelek, ágybetétek…) létrehozására nyílt lehetőség, amelyek keménysége és ilyen módon akár a teljes ergonómiája pillanatok alatt személyre szabható, egy mozdulattal állítható. Mindez egyszerűen és rendkívül költségkímélően.

Forradalmi találmány

…amely lehetővé teszi, hogy bárki, bármikor az éppen aktuális komfortérzetének megfelelően állítsa be széke, kanapéja, fotele, ágya, puhaságát/keménységét egyetlen mozdulattal.

Életünk 60-70%-át ülve és fekve töltjük. Nem mindegy, hogy milyen kényelemben. A bútoripar jelenleg fix keménységű/puhaságú ülő és fekvő termékeket állít elő. A vásárló a vásárláskor el kell, hogy döntse, hogy milyen keménységű ülő vagy fekvő felület lesz számára a legkényelmesebb a jövőben. Ez sokszor nem sikerül. Utóbb kiderül, hogy puhább vagy keményebb jobb lett volna. Ezen felül változik az ember komfortérzete sok-sok körülménytől függően. Az állítható keménységű ülő és fekvő felületek lehetővé teszik az azonnali alkalmazkodást és a lehető legkényelmesebb időtöltést az adott bútoron.

Foglaljon helyet a FÓRUMRA

Kérjen Befektetési AJÁNLATOT!

Maradjunk KAPCSOLATBAN!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

BEFEKTETÉSI FÓRUM 4.0

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419