facebook pixelid facebook pixelid

Gratulálunk! Ön sikeresen regisztrált.

Online Befektetési
Fórum 3.0

A legfontosabb információkhoz való hozzáférésekkel éppen most küldtünk Önnek egy e-mailt !    A MINI-TANFOLYAMOK első fejezete holnap érkezik az e-mailfiókjába!  A fórum elérhetőségét az alábbiakban találja

A RENDEZVÉNY MEGTEKINTÉSE – A befektetés fórumot az alábbi gombra kattintva tudja megnézni! 

  • A linkre kattintva megnyílik a YouTube oldal, ahol a rendezvényt felvételről tekintheti meg.
  • Az közvetítést megtekintésére használhatja a számítógépét, laptopját, tabletjét, okostelefonját, vagy okostévén is nézheti az előadást.

Hasznos időtöltést kívánunk az Ön számára.

Ha bármilyen okból problémába ütközik, feltétlenül jelezzen a [email protected] email címen vagy sms-ben a +36-70-388-2496-os telefonszámon!

Üdvözlettel:
Guttmann Tamás

***

FONTOS! – Előfordulhat, hogy a leveleink bár megérkeznek önhöz MÉGSEM találja őket!

Ahhoz, hogy garantáltan megkapja leveleinket, arra kérjük, hogy  amennyiben a most elküldött visszaigazoló e-mailünk Gmailben a Promóció fül alá érkezik húzza azt az Elsődleges fül alá és hagyja jóvá. (A fenti képen láthatja hogyan.), így a tőlünk érkező további levelek esetében is ez lesz az alapértelmezett megoldás. Egyéb levelezőprogram esetében kérjük tegyen minket a megbízható küldők közé! Amennyiben ezt elmulasztja, lehet, hogy a későbbiekben küldött befektetési információk NEM JUTNAK EL ÖNHÖZ, esetleg a SPAM mappában landolnak!

***

További értékes információk a „VAGYONTEREMTÉS BEFEKTETÉSSEL” témában:

Számos rendkívül értékes anyagot fogunk Önnek küldeni a Startup vállalkozások támogatása és finanszírozása témakörében. Amennyiben Önnek találmánya van, vagy komolyan érdekelt lehet ígéretes startupokba történő befektetésben, ezek az információk kulcsfontosságúak, már-már nélkülözhetetlenek lesznek az Ön számára.

Elsőként nézze emeg a „VÁLSÁGÁLLÓ BEFEKTETÉSEK – KONFERENCIA” megígért két előadását!

***

AKTUÁLIS PROJEKTEK és TALÁLMÁNYOK – Ahogyan ígértük a regisztrációját követően azonnal rendelkezésére bocsátunk minden információt a projektjeinkről. Brosúra + Weboldal + Élő prezentációk videói

A fórumon olyan műhelytitkokról beszéltünk amelyek a konkrét fejlesztési folyamatról és és az ott jelentkező kihívások leküzdéséről szólnak. 

Hogy miről szólnak a találmányok, hogy milyen stratégiát követünk és egyéb részletekről kielégítő részletességű anyagok állnak az Ön rendelkezésére amelyeket, kérjük, annak érdekében hogy a rendezvényből a legtöbbet vehesse ki mindenképpen ELŐRE tanulmányozzon át. 

A projektek részletes bemutatóit az alábbiakban találja:

A vízálló fa
Állítható keménységű ülések és ágyak
Négy FORRADALMI szoftver

startupinfo.safis.hu

Minden, amit STARTUPOKRÓL tudnia érdemes

Cégcsoportunkat bemutató Információs Központ:

Igazi öröm számomra, hogy a munkánkkal az Ön segítségére is lehetrünk!  

Guttmann Tamás
Safis Cégcsoport
vezérigazgató

www.safis.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | SAFIS EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B épület