facebook pixelid facebook pixelid

A vezetőség

Guttmann Tamás - vezérigazgató

1968-ban született Budapesten, 1986 óta házas, 6 gyermek édesapja. 13 évet élsportolt taekwon-do edzőként és versenyzőként, 2 évig vezette a Taekwon-do válogatottat. Első vállalkozása egy sportruházatot gyártó cég volt, ahol maga is megtanult varrni és filmnyomni. Sok évet termékértékesítéssel foglalkozott üzletkötőként. Sokat tanult a kereskedelmi hálózatépítésről. A 90-es évek végén a Quelle áruház bemutató üzletét vezette Budapesten feleségével. Ezután elcsábította őt a világ legnagyobb bankja a Citibank, ahol kiemelt ügyfelekkel foglalkozott és sztárüzletkötővé vált.

Majd megalapította saját pénzügyi vállalatát a Harewood cégcsoportot és az évek alatt jelentős finanszírozáshoz segített több mint 120 magyar vállalatot a KKV szektorban.

Tudj meg többet

Több pénzügyi terméket fejlesztett ki, amelyeket a bankok ma is használnak. Az egyik ilyen konstrukcióval 12 milliárd forint forgalmat bonyolított le 3 év alatt. Foglalkozott szállodák fejlesztésével és projektmenedzseléssel. Megtanult vitorlázó repülőgépet vezetni, az utóbbi 15 év során profi fotóssá vált és elvégzett egy Teológiai Akadémiát. 12 éve kutatja az élet és a Föld eredetét és előadásokat tart ebben a témában.

A Safis cégcsoport egyik alapító tulajdonosa és vezérigazgatója.

Rendszeresen sportol és fotóz. A tanulást sohasem hagyja abba. Most éppen műkorcsolyázni tanul, amit 51 évesen kezdett el.

Hihetetlen energiája van, mindig biztat és bátorít embereket, a munkatársai és ismerősei többnyire mosolyogni látják.

Nagy Naményi Andrea - webáruház igazgató

Tanulmányaimat a BGF külkereskedelmi szakán végeztem, majd külföldön töltöttem 1 évet gyakornokként. Ezt követően egy térképészeti vállalatnál kezdtem pályafutásomat, majd következett a Drogerie Markt, ahol több mint 16 évig dolgoztam értékesítési vezetőként. Innen a könyvszakma felé vettem az irányt, ahol is egy könyvkiadó cégcsoportnál 4 évig értékesítési vezetőként felügyeltem a bolthálózatot.


Új kihívásra vágyva kerültem a Safishoz 2019.áprilisában.

Tudj meg többet

Szakmai pályafutásom alatt több mint 30 üzlet és számos webáruház indulását és működését koordináltam. Az online és offline értékesítési és szervezetfejlesztési tapasztalataimat multinacionális és KKV környezetben szereztem. Lételememnek tekintem a kihívásokat. A látszólag megoldhatatlan problémákra elszántan keresem a megoldásokat.


A munkám egyben a hobbim is, így szabadidőm egy részében fejlesztem magam.
Kikapcsolódást számomra a családommal és barátaimmal töltött idő nyújt.

Both Zoltán - projekt igazgató Blokkwood

a Blokkwood projekt vezetője
Alapképzettségemet tekintve okleveles közgazda és üzemgazdász vagyok. Többféle üzemszervezési, projektszervezési és vezetői tanfolyamot is elvégeztem, auditori képzettségeket szereztem.


Különböző nagyságú külföldi cégek hazai gyárait vezettem ügyvezetőként, cégvezetőként az elmúlt 25 évben. Dolgoztam gépiparban, mélyépítő iparban, autóiparban és építőanyag gyártó iparban.

Tudj meg többet

Az alábbi területeken szereztem tapasztalatokat: controlling rendszerek kiépítése, folyamatoptimalizálások, gyártásoptimalizálás, sztenderdizálás, reengeneering, folyamatköltség számítások, számítógépes integrált rendszerek bevezetése, stratégia alkotás, projekttervezés, és -szervezés, projektkontrolling, LEAN-management (kanban,visual factory, 5S, 8D, poka-yoke, smed…), ISO minősítések megszerzése, tevékenység (üzem) áttelepítések, cégkultúra alakítás, motivációs rendszerek kiépítése, csapatépítés… stb

Schlingloff Sándor - marketing vezető

Marketing
Sándort mára sokan a professzionális online marketing hazai atyjaként tartják nyilván, aki zseniálisan ötvözi a konzervatív, eredmény-orientált értékesítési szemléletet a csúcstechnológiák és merész, kreatív marketing megközelítésekkel.

Tudj meg többet

Egyike volt az elsőknek Magyarországon, aki ötvözte a professzionális offline és online marketing lehetőségeit. Összekapcsolva reklámfilmes, direkt értékesítési és rendszer-fejlesztési tapasztalatait az Internet adta vadonatúj lehetőségekkel rendkívül eredményes megoldásokra jutott.


Közel 20 éves, több száz ügyféllel szerzett tapasztalat – ahol minden elköltött pénznek rövid, de legalább középtávon bevételeket kellett hoznia – az egyik legfelkészültebb marketing szakemberré teszi a piacon. Közel egy tucat bevezető kampány, teljesen és részben automatizált értékesítési folyamatok, sőt a személyes értékesítés hatékonyságával értékesítő interaktív videó értékesítési rendszer kidolgozása is az Ő nevéhez fűződik.


Sándor önképzési rendszerei, tanfolyamai és videó és hanganyagai sokáig piacvezetők voltak az online marketing képzések világában. Cégreform Program néven barátjával talpra állított cégvezetői egyetem az elsőnek számított Magyarországon ahol a Rendszermarketing cégfejlesztési know howt tanították. Sándor az elmúlt években Startup vállalkozások támogatásával foglalkozik.

Muk Róbert - Értékesítési igazgató

Pályafutásom asztalosként kezdtem, ahol 7 év alatt műhelyvezetővé váltam. Ez idő alatt több faipari vállalkozással kerültem kapcsolatba. Ez az együttműködés a mai napig megmaradt. Mintegy 25 év tapasztalatot szereztem üzleti, faipari és építőipari területeken. Számos termelő csapatot neveltem ki és futtattam fel, akik szinte hetente döntötték meg a rekordokat. Később vezető értékesítési menagerként dolgoztam egészségügyi területen, majd saját vállalkozásba kezdtem. Az évek során több területen kipróbáltam magam.

Tudj meg többet

Egy piacvezető mobiltelefongyártónál a Nokiánál dolgoztam először csoportvezetőként, majd műszakvezetőként 4 éven keresztül, több önműködő csapat kiépítése volt a feladatom. Ez idő alatt 30-120 embert irányítottam. Érdekelt az üzleti élet, ezért a gyár megszűnése előtt egy évvel váltottam és a Zepter keretein belül előbb értékesítőként, majd vezető menedzserként dolgoztam 4 éven keresztül.


Miután kellő tapasztalatot szereztem az üzleti életben is, megragadtam a kínálkozó lehetőséget és a németországi Müller építő csapatával dolgoztam 4 évig, akik által belsőépítészeti gyakorlatot szereztem és bejártam velük Európa számos szegletét, emellett elkezdtem lerakni saját vállalkozásom alapjait. A tapasztalati évek eredményeként kiépítettem egy saját üzleti és kivitelezői hálózatot, a Rezsidokit, amit 6 évig csináltam vállalkozóként. Belsőépítészeti, szigeteléstechnikai, bútorgyártói, energetikai, pénzügyi, biztosítási területeken komplex gazdasági szolgáltatást nyújtottam ügyfeleimnek, rezsiket nulláztam egyedi, személyre-cégre szabott megoldásokkal és sok esetben termelővé állítottam át őket. Ezalatt elkezdtem olyan új fejlesztési megoldásokat alkalmazni, amik korszakalkotó technológiákon alapultak.

2019 nyarán találtam rá az interneten keresztül a Safis cégcsoportra, ahová kisbefektetőként csatlakoztam, majd kiderült, hogy tudásommal hasznára lehetek, így értékesítési vezetője lettem a cégcsoportnak.

Nagyon közel áll hozzám, hogy kiválogatott találmányokból világvállalatokat építünk fel úgy, hogy eközben emberi életeket változtatunk meg és terelünk a pozitív irányba.

BEFEKTETÉS A STARTUPOKBA

Startupfinanszírozás

Safis-EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Magyarországi Safis Központ:

1105 Budapest, Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419