facebook pixelid facebook pixelid

Letsfindyoutheprtfectdog.com

Megtalálom NEKED a tökéletes kutyát!

Felkutatom és kiválasztom Neked az adott időben elérhető fajtatiszta kiskutyákból vagy kutyákból a legígéretesebbet. Aszerint hogy mi fontos Neked, én megszerzem az elérhető legjobbat...

#I

Megegyezünk, hogy felkutatom a Neked ideális kutyust.

#II

Az esélyesek közül közösen kiválasztjuk a neked legjobbat.

#III

A lehető leghamarabb megérkezik hozzád a család új barátja.

Őszinte kell, hogy legyek!

Kutya-fanatikus vagyok!

…és pont ez az amiért én vagyok az aki megtalálhatom Neked a tökéletes kutyát! A nevem Szebechlebszki Csaba és NEM vagyok tenyésztő és NEM is vagyok kereskedő.

Nekem a kutya nem a munkám, hanem a szenvedélyem.

A kutyák világa és azon belül a kutya tenyésztés egy fantasztikus világ.

4 évesen kaptam az első kutyámat, ennek immár 43 éve. 8 kutyám volt eddig, de ha a családommal megtehetnénk egy tucat lenne egyszerre.

Még fiatalon beleástam magam az egyes kutyafajták jellemzőibe és személyesen ismertem meg a legnevesebb és legsikeresebb tenyésztőket. Bátran mondhatom, hogy igazi kutya-fanatikusként szinte több időt töltöttem tenyésztőknél mint a munkámmal.

Később hobbiból segítettem barátoknak megtalálni a nekik ideális kutyát.

Felkutatni adott fajtán belül a legígéretesebb kiskutyát szinte sporttá vált a számomra. Tudom mekkora örömet jelent megtalálni az ideális kutyust, és azt is, hogy mennyi bajt okozhat, ha rosszul választunk, úgyhogy három évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a hobbim lesz a munkám.

Azóta több mint 80 gazdinak segítettem megtalálni a számukra tökéletes kutyust világszerte.

Elégedett és hálás ügyfeleim vannak Skandináviában, az USA-ban, Távol-keleten és Afrikában, akiknek a legkülönfélébb fajtákon belül sikerült a jókból a legjobbat kiválasztanom.

Nekem személyesen szinte mindegyik fajta a kedvencem, vallom, hogy amennyiben a kutya-gazda kapcsolata jól működik, fajtától függetlenül fantasztikus kötödés alakul ki.

Természetesen, ha speciális igényeid merülnek föl, ha mondjuk munkakutyát keresel, vagy valamilyen konkrét élményt, illetve behatást, vagy tulajdonságot vársz a kutyától, úgyszintén a segítségedre leszek megtalálni a Neked ideális kutyát.

 

 

Hogyan veszem le a válladról a keresés terhét, három egyszerű lépésben, és thetem könnyűvé a választást?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és én megkeresem Neked a legjobb elérhető kutyát. Az alapján, ami fontos neked, és amit elárulsz magadról és a családodról kiválasztom Neked azt a kutyát amelyikkel a legnagyobb valószínűséggel lesztek boldogok.

Bizz bennem, tudom min múlik!

#I step

Elsőnek megállapodunk, hogy felkutatom a Neked ideális kutyust.

a) Töltsd ki az űrlapot és ezzel mondd el nekem, hogy milyen kutyát milyen célra szeretnél!

Az űrlap kitöltése még nem jelent elkötelezettséget egyikünk oldaláról sem, de minél részletesebb információt adsz nekem az elképzeléseidről, körülményekről stb. annál pontosabban tudok neked segíteni.

Ha nem vagy az űrlapok híve akár egyenesen fel is hívjhatsz telefonon. Amennyiben az időeltolódás miatt ez nehézkes add meg a telefonszámod és visszahívunk. Ehhez megintcsak ki kell töltened az úrlapot… 🙂

b) A kitöltött űrlap alapján felvesszük veled a kapcsolatot. (Skype-on, Messenger-en, vagy Viber-en.)

A velem való kapcsolattartásban kedves barátom Ákos fog neked segíteni. Ákos felelős az ügyfélelégedettségért, és azt kell mondanom, jól végzi a dolgát. Alapvetően angol nyelven tudsz vele kommunikálni. Ákossal pontosíthatjátok az elvárásaidat és megegyezhettek egy határidőben amikorra a kutyust megtalálom neked.

Ez az a pont ahol, bár anyagi kockázattal nem járó, de mégis megbízás szintű elköteleződést vállalsz.

c) A megbízásod alapján a saját költségemen hozzáfogok felkutatni neked az ideális kutyát...

…a munka nagyját ezen a ponton kell elvégeznem.

Bár tervezem a jövőben egy megbízási díj bevezetését, amely abban az esetben is fedezi a költségeimet, ha egy kedves ügyfelemnek, bár megtalálom neki a keresett kutyust, mégis elállna a vásárlástól, de most ez még nincs így.

Gyakorlatilag a saját költségemen, minden kockázatot vállalva keresem meg neked a család új kedvencét!

Az űrlap kitöltése egy jó kezdet, de még nem jár semmilyen elköteleződéssel.

Ha hosszú távon egészséges, kiegyensúlyozott, a fajtájára jellemező kutyát szeretnél, engedd meg, hogy a Te igényeid alapján én válasszak neked kutyust.

#II step

Az esélyes kutyákról bőséges információt küldök, amely alapján közösen kiválasztjuk a neked legjobbat.

d) Az ügyfeleimnek az ideális kutyust keresve folyamatosan látogatom a tenyésztőket

A legkülönfélébb kiválasztási szempontok alapján kategorizálom a kölyköket, mint például temperamentum, alkat, energiaszint, szőrzet és szín, díjnyertesség és még vagy egy tucat szempont alapján, amelyeket a nagyüzemek képtelenek figyelembe venni.

Így amikor a Te igényed beérkezik tudom, hogy hol kell keresnem.

Ahhoz, hogy neked megtaláljam az ideális kutyust újralátogatom a tenyésztőket és időt töltök minden esélyes esélyes kutyussal, játszadozom vele, tesztelem, hogy Ő lehet e a neked való.

e) Részletes infót küldök az esélyes kutyá(k)ról

Amikor fektérképeztem a kínálatot részletes anyagot küldök az esélyesről (+ vételár), vagy ha több van akkor az esélyesekről, ami alapján véglegesítjük a választást.

Az űrlap kitöltése egy jó kezdet, de még nem jár semmilyen elköteleződéssel.

A nagy tapasztalattal bíró kutyavadászok egyike vagyok Európában. A térség legsikeresebb tenyésztőivel vagyok sokszor baráti viszonyban és így több generációnyi tapasztalat alapján választhatok neked.

#III step

A vételár kiegyenlítését követően megérkezik hozzád a család új barátja.

g) Átutalod a teljes vételárat mely tartalmaz MINDEN díjat

Igen! Egyetlen árat fizetsz, mégpedig a kuzyusod vételárát, és minden egyébb a mi gondunk. Az egyetlen költség amit Neked kell még fizetned, az a helyi vám. 

i) Még egyszer pontosítjuk a szállítás idejét és helyét

Egy e-mail váltás a pontos szállítási infókkal. Én elküldöm, és te visszajelzel, hogy láttad és érted. Ez azért fontos, mert neked kell átvenned a kutyusodat a reptéren.

j) Repülőre adom a kutyusod - A szállítás TELJES költségét én fedezem

Repülőre adom a kiválasztott egészséges, hatósági állatorvosi igazolással rendelkező kutyust, EU-s útlevélleloltásokkal, parazita elleni védelemmel, a hozzád lehető legközelebb eső Európából átszállás nélkül megközelíthető reptérre szállítva. A kutyusud a szállítási kényelem és biztonság legmagasabb sztenderdjeinek megfelelően érkezik meg hozzád. Ez nem csak nekd, de nekem is szívügyem. 

k) Megérkezik a kutyusod a repülőtérre

A kutyus adott időpontban megérkezik a reptérre, ahol te átveszed és levámoltatod (Vámolási sztenderdek megtekintése)

l) Minden rendben? - utolsó ellenőrzés

Ismét felvesszük veled a kapcsolatot hogy meggyőződjünk róla, hogy minden a legnagyobb elégedettségedre történt, vagy amennyiben szükség van rá segítsünk amiben csak tudunk.

   

Az űrlap kitöltése egy jó kezdet, de még nem jár semmilyen elköteleződéssel.

Mennyibe fog kerülni? Ez egy prémium szolgáltatásnak tűnik. Nem lesz ez nagyon drága?

Nem. Bár nagyon alapos vagyok és valóban olyan szolgáltatást biztosítok neked amiért sokan a dupláját is örömmel megfizeték, egy nagyon jó árat tudok biztosítani Neked. Az ár természetesen az én esetemben is függ a kutától és a tenyésztő által szabott ártól. Egy a fajtájánál és minőségénél fogva drága kutya nálam is sokba fog kerülni, de…

Mivel nagyon alacsony költségekkel működünk (csak ketten vagyunk) nagyjából a piaci áron, egy kicsivel talán alatta dolgozunk.

Had mutassam meg:

  • Egy az enyémhez hasonló PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS-sal felkutatott elsőosztályú fajtiszta kutya értéke:
  • A számodra általam biztosított ár:
  • Egy hasonló kutya piaci ára:

Miközben, tényleg nagy terhet veszek le a válladról, mégis jól jársz! 

Az űrlap kitöltése egy jó kezdet, de még nem jár semmilyen elköteleződéssel.

Ha kutyáról beszélünk, nem ismerek tréfát! Sztenderdek amikhez tartjuk magunkat.
R

A kutyusok nem termékek, hanem szeretett barátaink

Csak emberséges tenyésztőktől hozunk el kutyát

R

EU-s követelmények felső fokon

Minden kutyust alapos az EU-s követelményeknek megfelelő állatorvosi vizsgálatnak vetünk alá és igazolással az előírt oltásokkal, féregtelenítéssel, parazita elleni védelemmel, microchippel szállítok.

R

Biztonságos szállítás

Minden kutyust a legmagasabb szállítási standardnek megfelelő szállítási körülményeket biztosítva, top minőségű rekeszben juttatom el hozzád.

R

Választás, mint közös munka

Minden kutyus kiválasztása egy közös munka, ahol a te igényeid alapján én megkeresem a neked ideális kutyust, melyet a kapott információk alapján te választasz ki.

12 ok amiért sokkal inkább érdemes megbíznod engem mint csak egyszerűen venned egy kutyust egy nagyüzemtől.

De tényleg… 

Jobb árat kapsz.

Prémium szolgáltatás mellett az elérhető legjobb kutyust kapod meg a minőségének megfelelő áron vagy alatta. A különbség sokszor 10-30%

Messziről nehéz választani.

Ahhoz, hogy jót válassz ott kell lenned, neked, vagy egy a te szempontjaidat jól értő szakembernek.

Hamarabb hozzájutsz a kutyusodhoz.

Ha a környékeden NEM találsz megfelelő kutyust és nem akarsz hosszú hónapokat várni így sokkal hamarabb hozzájutsz a kutyusodhoz. Ideális esetben  

Nagy tapasztalat.

Az egyik legnagyobb tapasztalattal bíró kutyavadász vagyok Európában. A térség legsikeresebb tenyésztőivel vagyok sokszor baráti viszonyban és így több generációnyi tapasztalat alapján választhatok neked.

NAGYON, NAGYON szeretme a kutyákat!

Nekem minden egyes megtalált és az új otthonába juttatott kutyus egy külön sikertörténet.

Nélkülem többnyire elégtelen infó alapján kell választanod.

Ha egyedül kell választanod magadnak kutyust a legjobb esetben egy videó alapján fogsz választani, de többnyire csak fotók és egy a tenyésztő által adott általános reklámszöveg alapján, amit “kimásol/beilleszt” alapossággal írt meg neked.

Ha szerencséd van jól választasz… de csak ha szerencséd van…

(Ne érts félre, a legtöbb kutyus amit csak úgy megveszel örömet fog okozni. Meg fogod szeretni és a családod tagja lesz. Mégis más az amikor, te és a családod a tökéletes társat kapjátok meg. Kérlek nézz utána az általam javasolt kiválasztási szempontoknak és mindenképpen ezeket figyelembe véve válassz magadnak kutyust, még akkor is ha nem engem bízol meg. Boldogabbak lesztek.)

A "kutyanagyuzemek" szintjén elérhetetlen alaposság.

Az ügyfeleimnek az ideális kutyust keresve folyamatosan látogatom a tenyésztőket és a legkülönfélébb kiválasztási szempontok alapján kategorizálom a kölyköket, mint például temperamentum, alkat, energiaszint, szőrzet és szín, díjnyertesség és még vagy egy tucat szempont alapján, amelyeket a nagyüzemek képtelenek figyelembe venni.

Így amikor a Te igényed beérkezik tudom, hogy hol kell keresnem.

A LEGJOBBAT te igényedre szabottan.

Amikor tudom, hogy Te mit akarsz újralátogatom az esélyes kutyusokat és a neked LEGJOBBAT választom ki.

Mondtam már, hogy olcsóbb vagyok mint a nagyüzemek?

Prémium szolgáltatást kapsz, időnként 10-30%-kal olcsóbban mint az átlagos piaci ár.

A kutyanagyüzemek nem képesek valóságosan kiszolgálni a te egyedi igényeidet.

El tudod képzelni, hogy egy kutyanagyüzemben tényleg személyesen foglalkoznak az igényeiddel? Hogy miután elmondtad a szakértőnek, hogy mit szeretnél, ő személyesen végiglátogatja az elérhető kutyusokat hogy azzal a szemmel vizsgálhassa meg őket (újra), és tesztelhesse le őket (újra), hogy neked megtalálja az ideálisat? Nem teszik. Naponta több száz kutyust adnak el.

Elmondom, hogy mit csinálnak? Átkutatják helyetted az adatbázist és ráböknek három kutyusra, hogy az jó lesz neked.

Én sem tudnék többet tenni ha nagyüzem lennék… de nem vagyok.

Említettem már, hogy Prémium szolgáltatást nyújtok a standard ár alatt?

Miközben egy igazi PRÉMIUM szolgáltatást nyújtok, amiért akár a kétszeresét is elkérhetném az elfogadott árnak, valójában kedvezőbb áron szerzem be neked a ideális kutyust, mint bárki más? Talán említettem már… 🙂

Hagyományos esetben a minőség helyett a kutyanagyüzem költségeit fizeted meg.

Amikor egy nagyüzemtől veszel kutyust a kutyus árában Te fizeted ki az Ő reklámköltségeiket, a marketingesüket, a szövegíróikat, az adminisztrátoraikat, az irodáikat és minden járulékos költséget amit a nagyüzem fenntartása megkövetel.

És kérlek ne felejtsd el, hogy a kutyusok, bármilyen szívhezszólóan is beszélnek róluk, nem más mint ÜZLET, mégpedig NAGY ÜZLET.

Én nagyon alacsony költségekkel tudok dolgozni.

Én gyakorlatilag egyedül vagyok. Egyetlen segítségem a kapcsolattartási asszisztensem, aki segít nekem a veled való kommunikációban, hogy én az időmet és energiámat rés a szükséges figyemet ara szánhassam, ami a lényeg, mégpedig hogy neked megtaláljam az ideális kutyust.

Járom a tenyésztőket, időt töltök minden esélyes kutyussal, játszadozom vele, tesztelem, hogy Ő lehet e a neked való.

A lehető legkisebb ráfordításokkal dolgozom, amivel csak lehetséges és ezért képes vagyok Neked egy sokkal jobb árat biztosítani mint, bárki a “nagyok” közül, úgy hogy közben én és a családom is jól megélünk belőle.

Időnként a JÓK KÖZÖTT A LEGJOBBAKAT akár azonnal megvásárolhatod.

Mivel folyamatosan monitorozom a legjobb tenyésztők kínálatát rendszeresen belebotlok néhány TOP kutyusba, amelyek bár szenzációsak, nem illenek a pillanatnyi keresési profilba. Ezeket a JÓK KÖZÖTT A LEGJOBBAKAT akár azonnal megvásárolhatod. Mindegyikhez részletes leírást és ahol lehetséges videót mellékelek.

Csak a Te igényeidet tartom szem előtt.

Kis számú ügyféllel dolgozom és így van időm tényleg komolyan venni az igényeiket.

A jóból NEKED a legjobbat!

Nem tudom, hogy említettem-e már, hogy a mottóm: “A jóból Neked a legjobbat”

Olcsóbb vagyok!

Tényleg… 🙂

Az űrlap kitöltése egy jó kezdet, de még nem jár semmilyen elköteleződéssel.

„IGEN! Szívesen veném a segítségedet! Találd meg nekem a legjobb kutyát!”

Az alábbi űrlap kitöltésévell még nem vállalsz semmilyen elkötelezettséget, de megkezded a folyamatot melynek során, ha szeretnéd felkutatom neked a kapható legjobb kutyát, mégpedig szenzációs áron!

Kérlek most töltsd ki az űrlapot:


Az űrlap kitöltése egy jó kezdet, de még nem jár semmilyen elköteleződéssel.

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Letsfindyouaprtfectdog.com

Minden jog fenntartva © 2017. | Safis-EVO Zrt.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 25041853-2-43
cégjegyzékszám: 01-10-048223