facebook pixelid facebook pixelid

Gratulálunk! Sikeres regisztráció! Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashatsz a XXl. század talán leginnovatívabb gazdasági modelljéről, továbbá hozzáférést találsz a lehetőséget részletesen bemutató WEBINÁRIUM-unkhoz!

Egyetlen JÓ befektetéssel

MILLIOMOS!

5 olyan történet, amely közül az egyik akár a Tiéd is lehetne!

Az emberek folyamatosan keresik a lehetőséget egy jobb életre. A gazdaság változásai és új technológiák vállalkozók és teljesen átlagos kisemberek számára is lehetőséget teremtenek arra, hogy ez meg is történjen. 

2008- ban adódott egy lehetőség, melyről előre NEM LÁTSZOTT, hogy mivé nőheti ki magát. Néhányan a merészebbek, vagy éppenséggel optimistább jövőképpel élők közül megragadták a szerencséjüket. Az elkövetkező évek minden vártnál nagyobb sikerrel jutalmazták a bátorságukat.

Z

Végzős volt a Brooklyn egyetemen

Már 2011 volt, amikor hallott lehetőségről (2 év késéssel), hogy digitális valutát vásárolhatna. 1500$ ért 3$-os árfolyamon fektetett be. Amikor az árfolyam 20$-ra emelkedett további sokezer $-ért vásárolt. Az árfolyam mára 1200$ körül áll viszonylag stabilan. A matek egyszerű: 400 és aztán 60 szoros árfolyamnyereség. 

Sherm még a korai évei alatt egy céget is alapított a digitális pénz elfogadóhelyekre való bejuttatására. Mára több mint 700.000 boltban lehet az Ő munkája réávén digitális valutával fizetni.

Z

Diák a New York egyetemen

Digitális valutát „bányászott”, hogy egy kis extra bevételhez jusson. A dolog annyira jól sikerült, hogy később kilépett a suliból és létrehozott egy digitális valuta bányászattal foglalkozó céget, az Avalon-t. Az ő nevéhez fűződik a ASIC chip kifejlesztése, mely olcsóbb és gyorsabb volt, mint a hagyományos chipek.

A digitális valuta bányászat az Ő munkássága révén lendült fel igazán.

Z

A híres ikrek a lehetőség felbukkanásakor már léptek

11.000.000$ fektettek digitális valutába. Olyan mértékben hittek a lehetőségben, hogy 2013-ra a forgalomban lévő valuta 1%-ők birtokolták.

400.000.000$-al egyértelműen Ők ennek az iparnak a legnagyobb győztesei.

Z

Amikor hallott a "digitális valuta" jelenségről egy hétig mindössze napi egy órát aludt, hogy utánajárhasson a lehetőségnek

Egyike volt a korai befektetőknek, de azon túl olyan a digitális valuta használatával összekapcsolódó vállalkozások alapítása, mint BitPay, Ripple and Blockchain is az Ő nevéhez fűződik.

Az profitja 52.000.000$-ra tehető

Z

Vállalkozóként sikerekkel és kudarcokkal a háta mögött látta meg a lehetőséget...

Az első adag digitális valutáját 0,2$ árfolyamon vette meg. 258$-os árfolyamon szállt ki.  

A pletykák szerint30.000.000$ feletti a profitja 

A digitális valuta, amely vagyonos emberekké tette, nem csak ötüket, de sokszáz hozzájuk hasonló „szerencsés” kisbefektetőt, nem más mint a Bitcoin. Ami viszont MEGDÖBBENTŐ, hogy a Bitcoin óta hasonló digitális valuták egész sora kezdte meg a diadalmenetét…

2014-ben egy a Bitcoinhoz hasonló elven működő valuta lépett a piacra.

Nem volt több egy jó ötletnél azzal az álommal, hogy egyszer 100 $ lesz az árfolyama. – 2017-ben az árfolyama 87$

A valuta birtoklói kevesebb mint 3 év alatt több mint megnyolcvanszorozták a befektetésüket!

Eljött az ideje egy változásnak!

Egy alapvető változás hulláma készül végigsöpörni a világunkon. Az ár ami át fogja rendezni a gazdaságot már mozgásban van. A hullám még a láthatár mögött van, de a parton már elkezdett visszahúzódni a víz.

Látod? Észrevetted? Felkészültél?

Egy pénzügyi FORRADALOM küszöbén állunk…

2008-ban megtört a világ bizalma a pénzügyi rendszerben

Túl sokaknak égetett bélyeget a lelkébe hogy a devizahitele miatt modernkori adósrabszolgává vált.

Túl sokaknak hagyott fájdalmas nyomokat az életén a vállalkozásának, vagy munkájának vagy csak a megszokott életszínvonalának az elveszítése.

Túl sokaknak kezdett fájni, hogy egy fél élet munkáját veszíthetik el egy “természetes”-nek mondott gazdasági folyamat miatt.

Az embereknek megrendült a bizalma a jelenlegi pénzügyi rendszerben

…valami jobbat, szabadabbat, függetlenebbet, decentralizáltabbat akarnak… egy olyan pénzt, amely használatával az ember megőrzi a szabadságát.

Az emberek nyitottá váltak egy alapvető változásra, és ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint a tetteik

Még a válság évében napvilágot látott egy vadonatúj jelenség, egy korlátokat, határokat, emberi manipulációt átlépő valuta.

Egyfajta Internetes pénz, amely az elmúlt 9 évben olyan sikert aratott, hogy az árfolyama 100.000 szeresére emelkedett.

Ez azt jelenti, hogy ha 2008-ban 10.000 Ft-ért vettél volna ilyen internetes valutát, mint ahogyan EUR-t vagy USD-t is szoktál venni, és az még ma is meglenne Neked, akkor 1 milliárd forintot érne, azaz Magyarország leggazdagabb emberei között lennél!

Az új internetes valuta nemhogy nem bukott meg, de az évtized egyik nagy szenzációjává, és ezzel együtt az egyik jelentős üzleti lehetőségévé vált.

Az emberek egy ÚJ pénzt akarnak egy olyat, amellyel nem forgathatják ki őket mindenükből.

Egy olyat, amilyet mi létrehoztunk…

A FirstCoin az egyik legígéretesebb digitális valuta, és még sokkal több annál…

Árfolyam 2017 január

Árfolyam 2017 február

Árfolyam 2017 március

Árfolyam 2017 április

Árfolyam 2017 május

Árfolyam 2017 junius

Árfolyam 2017 julius

Árfolyam cél

Szeretnél több infót?

Nézd meg DÍJMENTES webináriumunkat! Pillants bele abba, a gazdaságunkat átformáló folyamatba, amit az internetes valuták megjelenése okozott!

“2016 december 28-án kaptam meg a webkonferencia linkjét. Ez volt az ajánlói részben: Ha meg akarod változtatni az életed, akkor hallgasd meg ezt a tájékoztatót… Nem néztem meg, nem regisztráltam be. Gondoltam, a legtöbb ajánlat ezzel a szöveggel indít. Most havi ~700.000 Ft-ot keresek ennek a webkonferenciának köszönhetően. Örülök, hogy végül mégis megnéztem!” – Nagy J. Eszter, 70 éves nyugdíjas

Érdeklődj a teljes lehetőség iránt. Információs csomagunk tartalmaz egy ingyenes részvételi jogot egy webináriumunkra és egy 30 perces konzultációs lehetőséget egy vezető tanácsadónkkal.

Kattints az alábbi gombra, és szerezd meg az információt, amely éppen most formálja át a pénzügyi világot.

Tőzsde + Egy pénzügyi FORRADALOM


www.revolutionofmoney.com

Minden jog fenntartva © 2016. | Global Energol Net Ltd. New Horizon Building, Ground Floor
3½ Miles Philip S.W. Goldson Highway, P.O. Box 1922
Belize City, Belize, C.A.

Design & content by Schlingloff © 2017.