facebook pixelid facebook pixelid

Gratulálunk! Sikeres regisztráció! Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashatsz a XXl. század talán leginnovatívabb gazdasági modelljéről, továbbá hozzáférést találsz a lehetőséget részletesen bemutató WEBINÁRIUM-unkhoz!

5 forradalmi gazdasági modell ötvözete soha nem látott pénzügyi lehetőséget nyit meg szemfüles vállalkozók, kisbefektetők és a hozzánk hasonló kisemberek számára egyaránt.

Az üzleti világ megszokott rendjét időről időre jelentően átszabják változások, amiknek eljött az ideje és amelyek minden hagyományos számítással elképzelhetetlen lehetőségek ajtaját nyitják meg azok előtt, akik időben észreveszik őket és lépnek…

Most ismét eljött az ideje egy ilyen változásnak…

Az újkori milliomosok 5 bölcsője

Az elmúlt évtizedek legnagyobb lehetőségeit rejtő gazdasági modelljei

A fogyasztók kapcsolatrendszerét felhasználó modell

A 80-as évek újgazdag, a semmiből előlépő milliomosainak jelentős részét az MLM produkálta

Tőzsde

Az ezredforduló milliomosainak jelentős részét a Tőzsde azon belül is a FOREX, a devizakereskedelem emelte fel.

Internet Marketing

A 90-es évek milliomosainak az Internethez és az Internet Marketinghez volt leginkább köze.

Startup

A 2010-es évek nagy győztesei a startupok, a merész ötleteken alapuló, frissen induló vállalkozások, és közülük is kiemelkednek az Sharing Economy (közösségi gazdaság) üzleti modelljét követő cégek, mint az Uber és az Airbnb

Pénzügyi Forradalom - Internetes Valuta

2014-ben egy az előzőhöz hasonló elven működő valuta lépett a piacra. Nem volt több egy jó ötletnél azzal az álommal, hogy egyszer 100 $ lesz az árfolyama. – 2017-ben az árfolyama 87$. A valuta birtoklói kevesebb mint 3 év alatt több mint megnyolcvanszorozták a befektetésüket

A nagy kérdés az, hogy most az évtizedünk végéhez közelítve, milyen vállalkozási forma fogja jómódúvá, akár vagyonossá tenni a művelőit?

Nekünk van egy tippünk…

Mit gondolnál egy olyan üzleti koncepcióról, amely a most kibontakozó pénzügyi FORRADALMAT, a sharing economy, a tőzsdei hódítás, a professzionális online marketing és az mlm semmivel nem helyettesíthető kapcsolatrendszerét egyesítené.

Véleményünk szerint:

Ez egy félelmetes egyveleg.

Szerezz több információt!

“2016 december 28-án kaptam meg felvételről egy webkonfi linkjét. Ez volt az ajánlói részben: Ha meg akarod változtatni az életed, akkor hallgasd meg ezt a tájékoztatót… Nem néztem meg, nem regisztráltam be. Gondoltam, a legtöbb ajánlat ezzel a szöveggel indít. Most havi ~700.000 Ft-ot keresek ennek a webkonferenciának köszönhetően. Örülök, hogy végül mégis megnéztem!” – Nagy J. Eszter, 70 éves nyugdíjas

Kattints az alábbi gombra, és szerezd meg az információt amely éppen most formálja át a pénzügyi világot.

Érdeklődj a teljes lehetőség iránt. Információs csomagunk tartalmaz egy ingyenes részvételi jogot egy webináriumunkra és egy 30 perces konzultációs lehetőséget egy vezető tanácsadónkkal.

DIJMENTES WEBKONFERENCIA

…TOP információ az üzleti koncepció egyik legkiválóbb hazai szakértőjétől!

Startup + Online Marketing + Tőzsde + Network Marketing + Egy pénzügyi FORRADALOM

Mit szólnál, ha minden bankomat, a sarki közért, a taxik és majd minden pénzmozgással járó esemény forgalmából részesednél?

Utópiszikus elképzelés? Igen, az…

…de sokak számára mégis valósággá válik. Éppen most, a szemünk láttára zajlik egy alapvető gazdasági átalakulás. Egy változás amely végbemegy velünk vagy nélkülünk, akár reálisnak tartjuk, akár nem, akár rész veszünk benne, akár nem…

Eljött az ideje egy változásnak!

Egy alapvető változás hulláma készül végigsöpörni a világunkon. Az ár ami át fogja rendezni a gazdaságot már mozgásban van. A hullám még a láthatár mögött van, de a parton már elkezdett visszahúzódni a víz.

Látod? Észrevetted? Felkészültél?

Egy pénzügyi FORRADALOM küszöbén állunk…

2008-ban megtört a világ bizalma a pénzügyi rendszerben

Túl sokaknak égetett bélyeget a lelkébe hogy a devizahitele miatt modernkori adósrabszolgává vált.

Túl sokaknak hagyott fájdalmas nyomokat az életén a vállalkozásának, vagy munkájának vagy csak a megszokott életszínvonalának az elveszítése.

Túl sokaknak kezdett fájni, hogy egy fél élet munkáját veszíthetik el egy “természetes”-nek mondott gazdasági folyamat miatt.

Az embereknek megrendült a bizalma a jelenlegi pénzügyi rendszerben

…valami jobbat, szabadabbat, függetlenebbet, decentralizáltabbat akarnak… egy olyan pénzt, amely használatával az ember megőrzi a szabadságát.

Az emberek nyitottá váltak egy alapvető változásra, és ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint a tetteik

Még a válság évében napvilágot látott egy vadonatúj jelenség, egy korlátokat, határokat, emberi manipulációt átlépő valuta.

Egyfajta Internetes pénz, amely az elmúlt 9 évben olyan sikert aratott, hogy az árfolyama 100.000 szeresére emelkedett.

Ez azt jelenti, hogy ha 2008-ban 10.000 Ft-ért vettél volna ilyen internetes valutát, mint ahogyan EUR-t vagy USD-t is szoktál venni, és az még ma is meglenne Neked, akkor 1 milliárd forintot érne, azaz Magyarország leggazdagabb emberei között lennél!

Az új internetes valuta nemhogy nem bukott meg, de az évtized egyik nagy szenzációjává, és ezzel együtt az egyik jelentős üzleti lehetőségévé vált.

Az emberek egy ÚJ pénzt akarnak egy olyat, amellyel nem forgathatják ki őket mindenükből.

Egy olyat, amilyet mi létrehoztunk…

Szeretnél több infót?

Nézd meg DÍJMENTES webináriumunkat! Pillants bele abba, a gazdaságunkat átformáló folyamatba, amit az internetes valuták megjelenése okozott!

“2016 december 28-án kaptam meg a webkonferencia linkjét. Ez volt az ajánlói részben: Ha meg akarod változtatni az életed, akkor hallgasd meg ezt a tájékoztatót… Nem néztem meg, nem regisztráltam be. Gondoltam, a legtöbb ajánlat ezzel a szöveggel indít. Most havi ~700.000 Ft-ot keresek ennek a webkonferenciának köszönhetően. Örülök, hogy végül mégis megnéztem!” – Nagy J. Eszter, 70 éves nyugdíjas

Érdeklődj a teljes lehetőség iránt. Információs csomagunk tartalmaz egy ingyenes részvételi jogot egy webináriumunkra és egy 30 perces konzultációs lehetőséget egy vezető tanácsadónkkal.

Kattints az alábbi gombra, és szerezd meg az információt, amely éppen most formálja át a pénzügyi világot.

Startup + Online Marketing + Tőzsde + Network Marketing + Egy pénzügyi FORRADALOM


www.revolutionofmoney.com

Minden jog fenntartva © 2016. | Global Energol Net Ltd. New Horizon Building, Ground Floor
3½ Miles Philip S.W. Goldson Highway, P.O. Box 1922
Belize City, Belize, C.A.

Design & content by Schlingloff © 2017.