facebook pixelid facebook pixelid

Gratulálunk a döntéséhez!

FONTOS INFÓ! – A Marketinginnovátor Megoldások füzetek a „Rendszermarketing DNS” elnevezésű átfogó cégfejlesztési know-how szemelvényei.

Ezek a füzetek RÖVIDSÉGRE törekedve ötleteket adnak Önnek és bepillantást engednek a fejlődés szinte korlátlan lehetőségeibe, de elsősorban kedvet akarnak csinálni arra a „többre”, amit a TELJES know-howt birtoklása jelenthetne Önnek, a cégének, a vállalkozói jövőjének

…ez az a „több” amire MOST egy rendkívüli lehetőséget biztosítunk Önnek!

Szerezze meg a Rendszermarketing DNS cégfejlesztési know-how teljes anyagát MOST szó szerint SZENZÁCIÓS feltételek mellett!

Induljon el a tudatos, rendszerszintű, bizonyított metodika mentén történő cégépítés útján még ma! A know-how révén, amit akár MOST AZONNAL birtokba vehet, maximalizálhatja a bevételeit, automatizálhatja a cégét és egyszer, s mindenkorra kiszabadulhat a vállalkozói RABSZOLGASOR-ból!

Ne álljon meg! Tegye meg az ésszerű következő lépést MOST!

„MOST vagy SOHA ajánlat!”

Rendszermarketing DNS ENCIKLOPÉDIA

MOST mindössze 4.900 Ft+Áfa fejében MEGKEZDHETI a cége rendszerszintű fejlesztését és eredményeinek maximalizálását!

Rendszermarketing DNS

ENCIKLOPÉDIA

A professzionális cégépítés teljes módszertana!
A Rendszermarketing DNS a jelenleg létező egyik legátfogóbb, és leginnovatívabb, rendszerezett cégfejlesztési know-how

Önnek ezt a tudást kell megszereznie és birtokolnia!

Hogy az ELKÖTELEZŐDÉSÉT megtiszteljük, az indulását pedig MÉG hatékonyabbá tegyük, ÖSSZESEN:

188.000 Ft+Áfa

…valós értékű TOP KÉPZÉSI ANYAGGAL egészítjük ki az előfizetését!

Magasabb profit + Javuló hatékonyság + Nyugodtabb cégműködés + Több szabadidő vár Önre!

OK! Mi is ez pontosan?

A kezébe adunk MINDENT, hogy a cége meglódulhasson előre!

MINDENT, ami ahhoz kell, hogy a vállalkozásával egy új üzleti szférába léphessen! Egy komplett cégfejlesztési rendszer, a megállíthatatlan üzleti növekedés franchise pontosságú ügyvezetői leírása vár Önre, hogy új magaslatokba emelje a cégét!

N

A többszörös bevétel és nagyságrendi előrelépés bizonyítottan működő cégfejlesztési- és marketingtechnikák nélkül gyakorlatilag LEHETETLEN.

M

Ami ezzel szemben garantált, az a folyamatos harc a túlélésért, a mindennapi, időt, energiát és életet felemésztő rutin, a vállalkozói rabszolgasor!

A MEGOLDÁS

Az ösztönszintű vállakozás helyett, a tudatos, bizonyított technikák mentén történő, rendszerszintű cégépítés.

Elkerülhetetlen, hogy Ön átálljon a tudatos, rendszerszintű, bizonyított metodika
mentén történő cégépítésre

Ennek valójában nincs is alternatívája.

Nincs érv amellett, hogy Ön továbbra is ösztönből, kísérletezgetéssel, csupán a saját tapasztalataira korlátozva vállalkozzon.
Miért érné meg a bizonyítottan MŰKÖDŐ módszertan alkalmazása helyett KÍSÉRLETEZGETNI!

Gondoljon csak bele!

100 hazai vállalkozóból 99 soha, egyetlen percet sem tanult arról, hogyan kell tudatosan felépíteni egy céget…

A legtöbben egyáltalán nem tanultak a cégépítésről semmit. Bátran belevágtak és próbálgatással, kísérletezve, mintegy ösztönből vállalkoznak.

Most komolyan! Ön szerint ez normális?

Ön felépíttetné a házát egy olyan „mérnökkel”, aki soha nem tanult se statikát, se tervezést, se ergonómiát, csak bátran belevágott? Megműttetné magát egy olyan orvossal, aki sohasem tanulta? Igen? Nem? …és vajon miért nem?Ugyanígy van ez a cégépítéssel is. Ugyanis ez sem játék.

Az Ön, a családja, és minden munkatársának a megélhetése, életminősége múlik ezen. Nem éri meg tudatos cégépítés helyett kísérletezgetéssel elpazarolni hosszú, hosszú éveket.

Önnek fel kell készülnie! Meg kell tanulnia tudatosan eredményeket előállítani! A jó eséllyel legkisebb energiaráfordítás mellett elsajátítható cégfejlesztési know-how pedig, amelynek birtoklásával megvalósulhat a várt áttörés, a Rendszermarketing DNS.

Know-how:

Rendszermarketing DNS

A professzionális cégépítés teljes know-howja és egy átfogó támogatási rendszer, egy teljes cégreform program vár Önre, hogy
új magaslatokba emelje a cégét!

A Rendszermarketing DNS a jelenleg létező egyik legátfogóbb, és leginnovatívabb, rendszerezett cégfejlesztési know-how.

A „Rendszermarketing” kifejezés nagyon tudatosan hordozza a koncepció alapgondolatait…

A/ Rendszer + Marketing

…ahol az egyik nagy elem a RENDSZEREK építése, de ahol a másik (nem kevésbé fontos), a BEVÉTEL maximalizálása, melynek kicsit leegyszerűsítve, a marketing és értékesítés az eszközei. Ez egyébként az említett harmadik kulcseleme a tudatos cégépítésnek.

Egy “cég” ugyanis nem több, mint az értékesítést kiszolgáló rendszerek összessége.

B/ Átfogó, megvalósítás-orientált tudás

A Rendszermarketing DNS, mint ahogyan az emberi DNS is, egy 100%-ban megvalósítás-orientált tudás. Mint ahogyan a DNS hordozza a teljes szervezet tervrajzát, a pontos felépítési, megvalósítási utasításokkal együtt, úgy ez a cégépítési és vállalkozás-fejlesztési know-how is átfogóan tartalmaz mindent, ami egy cég sikeres működéséhez szükéges, de többet is ennél…

Az információt nem egyszerűen ömlesztve, hanem rendszerezve hozza el Önnek. Feldolgozva, megszabadítva a felesleges sallangoktól – pont azt a felső 20%-át, amit Önnek meg is kell valósítania.

Témánként 1000 oldal helyett 60-100 oldalnyi olyan infót, amelynek MINDEN MONDATA pénzt tesz az Ön zsebébe!

Ehhez az információhoz pedig, mint a DNS esetében is, konkrét megvalósítási, kivitelezési útmutatás is érkezik. Ahol lehetséges, konkrét minták, sablonok, teendők és ellenőrző listák.

Önnek ezt a tudást kell megszereznie és birtokolnia…
…a kérdés csak az, hogy hogyan?

Tudjuk, hogy nem kérhetünk Öntől,

 • se túl sok időt,
 • se túl sok pénzt,
 • se túl sok energiát,

…mert valószínűleg egyikből sincs túl sok felesleg.

Éppen ezért az Ön kiképzésére egy olyan rendszert dolgoztunk ki…

 • amelynek az egyetlen célja, hogy belátható időn belül tényleges eredményekhez vezesse Önt,
 • amely napi néhány perc befektetése mellett növekedési pályára állítja Önt és a cégét,
 • amely kevesebb mint napi egy latte árát kéri Öntől cserébe azért, hogy a cégét egy tudatos, rendszerszintű növekedés medrébe tereli.

A legegyszerűbb, de egyben az egyik leghatékonyabb módja Önmaga kiképzésének a „Rendszermarketing DNS ENCIKLOPÉDIA”

Rendszermarketing DNS

ENCIKLOPÉDIA

A professzionális cégépítés teljes módszertana!
A Rendszermarketing DNS a jelenleg létező egyik legátfogóbb, és leginnovatívabb, rendszerezett cégfejlesztési know-how

Önnek ezt a tudást kell megszereznie és birtokolnia

Az ENCIKLOPÉDIA a Rendszermarketing DNS Cégépítési Know-How teljes DEFINÍCIÓJA, mégpedig egy könnyen emészthető, írott formátumban!

Ez egy komplett cégfejlesztési rendszer, a megállíthatatlan üzleti növekedés franchise pontosságú ügyvezetői leírása! Rendkívül hatékony, ÚJ tanítási- és támogatási módszer, már bizonyított cégfejleszési metodikára alapozva.

Képzelje csak el, hogy a cégfejlesztés aktuális témájában a tudás, a megvalósítandó teendők ideális bőséggel, vagy éppen tömörséggel kifejtett leírása, ott pihen az Ön polcán!

Ez az ÚJ cégfejlesztési stratégia számos komoly előnnyel bír az Ön számára:

N

Azonnal hozzáférhető tudás

Az adott részt bármikor fel lehet lapozni, jól kereshető, tematizált, rendszerezett – csak odanyúl a polcra, és fellapozza azt a pár oldalt, ami az adott témáról szól, és már neki is állhat a megvalósításnak.

N

Néhány oldalra zsugorított, a munkatárs kezébe adható ügyvezetői utasítás

Képzelje csak el, hogy ott ül egy munkatársával és egy feladatról beszélnek, majd Ön feláll, odalép a polchoz, leveszi a megfelelő mappát, fellapozza a megfelelő részt, kivesz 3 lapot az anyagból, és odaadja a munkatársának, és csak annyit mond, hogy: „Ezt kell megcsinálnod!”

N

A céges képzési program alapja

Ennek ez írásos formátumnak az egyik legnagyobb előnye pont ez, hogy az alkalmazottai is megkaphatják, átnézhetik. Ön ezzel a tudással egy teljes belső képzést is elindíthat, csapatot építhet.

N

7 nagy divízió, emészthető adagokban

Ez egy komplett cégfejlesztési rendszer, egy franchise pontosságú ügyvezetői leírás. (Egy olyan franchise leírás, ami nem kerül milliókba, és az Ön jelenlegi cégére alkalmazható.) Minden témát alap, haladó és profi szinten tárgyal.

N

TOP szolgáltatás: Személyes támogatás

Minden ENCIKLOPÉDIA-előfizetőnk mellé kirendelünk egy személyes Cégmentort. Egy munkatársunkat, akihez bátran fordulhat. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb valószínűséggel fog a cégfejlesztésben elakadni.

N

Megvalósítás-orientált tudás

Pontos receptek, technikák, módszerek, csekklisták, konkrét leírások.

Íme a siker „záloga”:
Ön nem ömlesztve kapja az információt, hanem egy folyamatos PROGRAM keretén belül!

Miért olyan fontos a „programszerűség”?

N

Mert a cégfejlesztés nem néhány hetes akció, hanem a cégvezető folyamatos tevékenysége. Egy elefánt, amit csak falatonként lehet megenni.

N

A programjellegnek köszönhetően, a hagyományos, egyszerre megvásárolt képzési anyagokkal szemben Önt egyrészt nem terheli az indulásnál szükségtelenül nagy költség, másrészt nem felejtődik el, hogy egy hosszútávú projektbe kezdett.

N

A program elkíséri Önt a cégfejlesztés teljes folyamatában, ha kell akár 2-3 évig, vagy még tovább.

N

Ön nincs egyedül, a cégmentoraink és egy Önhöz hasonló vállalkozókból álló csoport bátorító, segítő és tapasztalatmegosztó környezetet jelentenek.

N

A programon belül van lehetőség TOVÁBBLÉPNI! Amennyiben Önnek TÖBB kell, mindig van következő lépés. Egy teljes „Cégreform Program” és további specifikus támogatásra – akár személyes konzultációra, az Ön cégéhez kitelepülő szakember bevonására is van lehetőség. Mindennek az alapja a Rendszermarketing DNS ENCIKLOPÉDIA.

Hogy ne kelljen milliókat fizetnie, a programszerűség alapvetően egy előfizetéses konstrukcióban valósul meg, íme:

Átfogó cégfejlesztési know-how:

Hogyan jutok hozzá?

Gyűrűs mappába gyűjthető, havonta postázott fejezetek!

Ahhoz, hogy nagyságrendi előrelépést tehessen, Önnek lépésről lépésre be kell vezetnie a Rendszermarketing DNS cégfejlesztési metodikát a cégében!

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy egy ELŐFIZETÉSES PROGRAM keretén belül gyűrűs mappa formátumban, egy nyomtatott DOKUMENTÁCIÓT adunk az Ön kezébe – havonta megjelenő (automatikusan kipostázott) betétlapokkal, 60-200 oldalas, franchise pontosságú ügyvezetői leírásokkal.

Mennyibe kerül és hogyan fizethetek?

4.500.000 Ft egyszeri költség helyett méltányos előfizetési díj

Mivel szeretnénk befektetni a vállalkozásába az amúgy esedékes 125.000 Ft+Áfa/hó havidíj helyett egy sokkal könnyebben megfizethető árat keresünk Önnek!

Miért akarunk befektetni?

Mert nagyobban gondolkozunk. Abban gondolkozunk, hogy amennyiben segíthetünk Önnek felfuttani a cégét, egy olyan hosszú távú kapcsolat jöhet létre közöttünk, amely nagyságrendekkel értékesebb… de tudjuk, hogy ehhez előbb nekünk kell befektetnünk.

Olan árat kerestünk hát, amely – miközben még ránk nézve is méltányos -, Önnek is könnyedén megfizethető.

Az összeg, amire jutottunk: 20.000 Ft/hó !!!

Ez egy olyan befektetés, amely céges szinten NEM JELENTHET problémát! Ha pedig mégis akadályt jelent, akkor Ön az, akinek a LEGNAGYOBB szüksége van erre a tudásra.

Elköteleződés könnyű, de szomorú lemondással!

Cégfejlesztési módszertan (vállalkozási útmutató) rendszerezett leírása (közérthető nyelven) rendkívül méltányos havidíj fejében – Mindössze egy könnyű, de reméljük, komolyan vehető elköteleződést várunk Öntől

Ahhoz, hogy az Ön cégének a reformja megvalósuljon, egy hosszútávú elköteleződés szükséges.

Ebben segítünk Önnek azzal, hogy arra kérjük, BANKKÁRTYÁVAL egyenlítse ki az ENCIKLOPÉDIA előfizetését, ahol mi hónapról hónapra automatikusan megterheljük a számláját és postázzuk az aktuális cégfejlesztési anyagot.

A döntése egyszerű:

 • Kalkulálja be a CÉGENCIKLOPÉDIA díját a havi rendszeres költségébe
 • Ne feledje: Egy teljes, franchise szintű know-how-t kap kevesebb pénzért, mint amit a telefonjáért fizet, vagy amit eltankol…
 • A kollegáknak tarthat képzést ezekből az anyagokból – ez valójában egy komplett képzési program a cégének.

Lemondás – KÖNNYŰ, de SZOMORÚ!

Amennyiben valamilyen oknál fogva le szeretné mondani az előfizetését, bármelyik hónapforduló előtt megteheti. DÍJMENTESEN, BÁRMILYEN INDOKLÁS NÉLKÜL ELÁLLHAT AZ ELŐFIZETÉSTŐL!

Nekünk az az érzésünk, hogy ezen a ponton Önnek már csak döntenie kell.

Döntenie kell, hogy mindent hagy a régiben és reméli, hogy valahogy mégis jóra fordulnak a dolgok, vagy…

…vagy kiképzi magát és megszerzi a céges eredmények tudatos előállításának hatalmát

Most megtanulhatja mindazt, amivel a nyugati vállalkozói világ legjobbjai elképesztő eredményeket érnek el.

Térjen át az ösztönös, kísérletezésen alapuló vállalkozásról a tudatos, rendszerszintű cégépítésre. Ez az egyetlen valós lehetőség kikerülni a mindennapi vállalkozói rutin őrületéből, ahol önmagában a cég működtetése felemészt minden időt és energiát.

 

Váljon tudatossá! …valójában nincs is választási lehetősége.

Magasabb profit + Javuló hatékonyság + Nyugodtabb cégműködés + Több szabadidő vár Önre!

Teljes ÁTTÖRÉS ajánlat – Engedje, hogy magával ragadja:

Befektetünk a vállalkozásába:

Gyakorlatilag önköltségi áron adjuk Önnek a cégfejlesztés egyik LEGFONTOSABB, az „Erőforrás kör”témáját tárgyaló ENCIKLOPÉDIA példányt, továbbá a MI KÖLTSÉGÜNKÖN további 188.000 Ft+Áfa értékű PRÉMIUM oktató anyagot!

Vajon MIÉRT teszünk Önnek most egy ennyire kedvező ajánlatot?

Mert ki akarunk provokálni Önből egy olyan elköteleződést, amely valójában az Ön egyetlen esélye a ténylegesen megvalósuló reformra!

Ha kész elkötelezni magát a saját kiképzése, a tudatos és rendszerszintű cégépítés – és ennek érdekében a Rendszermarketing DNS ENCIKLOPÉDIA mellett, akkor mi örömmel támogatjuk ezt az eltökéltségét ezzel a 188.000 Ft+Áfa értékű TOP cégfejlesztési anyaggal.

Sőt, még itt sem állunk meg… amennyiben él az ajánlatunkkal lehetősége lesz további 438.000 Ft+Áfa értékű cégfejlesztési anyagot a mi finanszírozásunkkal megszerezni.

Magasabb profit + Javuló hatékonyság + Nyugodtabb cégműködés + Több szabadidő vár Önre!

Habozik? Miért? Tényleg ÚJRA fel akarja találni a kereket?

Mármint újra, meg újra, meg újra? Viccel?

Miért tenné függővé a saját és családja jólétét attól, hogy képes lesz-e fejből kitalálni egy olyan módszertant, amit a nyugati vállalkozói világ már kitalált?!

 • Hány éves? Mennyi tévedésre van még ideje és energiája?
 • Hány zsákutca fér még bele? Mennyi elveszített vagy meg nem keresett millió?
 • Hány stagnálással, vagy túl LASSÚ növekedéssel eltelt évhez van még kedve?
 • Még mindig élvezi, hogy Ön nélkül nem nagyon megy előre a cégében semmi?
 • Meddig bírják még az idegei a terhelést, a szüntelen feszültséget?

Ha változást akar, akkor ÖNNEK változtatnia kell! Íme, most a kezébe kapja a változás teljes definícióját! Kattintson az alábbi gombra és tegye meg azt, amit már régen meg kellett volna tennie!

Magasabb profit + Javuló hatékonyság + Nyugodtabb cégműködés + Több szabadidő vár Önre!

Ennél egyszerűbb döntés előtt még sohasem állt!

4.900 Ft+Áfa kezdő befektetéssel összesen
208.000 Ft+Áfa értéket adunk a kezébe

Ezzel gyakorlatilag az ENCIKLOPÉDIA következő
10 számát mi fizettük ki Önnek.

Hozza meg a döntést, kötelezze el magát Önmaga kiképzése és ezzel a tudatos és rendszerszintű cégépítés mellett! Ez a mindennapi vállalkozói rutin börtönéből való szabadulás legegyenesebb és talán egyetlen útja!

Kattintson az alábbi gombra és kezdje meg a vállalkozói életének ÚJ korszakát!

Magasabb profit + Javuló hatékonyság + Nyugodtabb cégműködés + Több szabadidő vár Önre!

Kattintson az alábbi gombra és kezdje meg a vállalkozói életének ÚJ korszakát!

Kiváló tisztelettel

Ui.: Azok számára, akik véletlenszerűen, mintegy ösztönből vállalkoznak, a többszörös bevétel és nagyságrendi előrelépés, gyakorlatilag LEHETETLEN.

A vállalkozók többsége a vállalkozása rabszolgájaként éli az életét.

Önnek reális kiutat kell találnia az üzleti túlélésért folytatott állandó harcból, a mindennapi, időt, energiát és életet felemésztő vállalkozói rutin börtönéből!

Át kell térnie az ösztönszintű vállalkozásról, a tudatos, bizonyított technikák mentén történő, rendszerszintű cégépítésre! Mikor adta fel az álmát, amivel annak idején indult?

Kattintson ide, és induljon el egy élhetőbb vállalkozói élet felé MOST! Nem erről álmodott mindig is?

Szeretne több infót?

Pillantson bele a Rendszermarketing DNS ENCIKLOPÉDIA részletes leírásába

Ez a cégfejlesztés egyik leginnovatívabb, a XXI. század követelményihez igazodó formája – kimondottan a hazai, 1-250 fős cégeket vezető, idő- és erőforrás-deficittel vállalkozó tulajdonosok és ügyvezetőik számára

Nézzen szembe a vállalkozását visszatartó legalapvetőbb problémával (VIDEÓ) – Pillanatson bele a ENCIKLOPÉDIA első és egyik legfontosabb témájába
– Fussa át a teljes sorozat tematikáját! – Magasabb profit + Javuló hatékonyság + Nyugodtabb cégműködés + Több szabadidő vár Önre!


http://marketinginnovator.hu | [email protected] | +36205666256

Minden jog fenntartva © 2016. | Marketinginnovátor Kft.

Design & content by Szász & Schlingloff © 2011-2016.

Jogi nyilatkozat