facebook pixelid facebook pixelid

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Hiszünk a  magyar elme zsenialitásában…

…hisszük, hogy az elkövetkező világsikerek közül jónéhány magyar elméből fog kipattan, hogy magyar emberek fogják az ötletet sikerre is vinni, és abban, hogy ezek a sikerek Önhöz hasonló kisbefektetőket fognak vagyonos emberekké tenni.

Fussa át az oldalunkat és ismerje meg, hogy milyen lehetőségei vannak kisbefektetőként, feltalálóként és akár lelkes érdeklődőként!

A)

A befektetési lehetőség érdekel!
Szívesen részt vennék forradalmi ötletek támogatásában!

B)

Találmányom van és szeretném, ha Önök finanszíroznák! Szívesen bemutatnám az ötletemet!

C)

A befektetés még korai nekem, de szívesen kapcsolatban maradnék Önökkel!

Lehetőséget teremtettünk a MAGYAR STARTUP vállalkozásoknak, és Önnek, hogy részese lehessen a sikerüknek

A jelentősebb vagyonok mögött többnyire olyan emberek állnak, akik számítanak rá, hogy olyan pénz fog hozzájuk áramolni, amiért konkrétan nem dolgoztak meg. Találmányok, újítások és az ezeket piacra vivő vállalkozások támogatásában gondolkoznak. Olyan befektetésekben, amelyek messze túlnyúlnak a személyes erejükön…

A nagyobb pénzek többnyire nem úgy érkeznek Önhöz, mint az amiért megdolgozik. A nagy pénz MÁSKÉPP jön.

A vagyonteremtéshez kell valami több, valami, aminek az egyik fele nálunk, a másik fele pedig lehet, hogy Önnél van:

Zseniális találmányok, nagyszerű ötletek, amelyek jobbá teszik a világunkat, és olyan pénz, amellyel ezeket a zseniális ötleteket ki tudjuk juttatni a világpiacra…

Hisszük, hogy egy már már FORRADALMI befektetési konstrukció révén, a kezünk alatt minden összeállat ahhoz, hogy Ön akár kisbefektetőként, akár feltalálóként vagy akár vállalkozás tulajdonosként a vagyonteremtés útjára léphessen.

Három szinten biztosítunk Önnek kimagasló lehetőséget:

A)

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

A legtöbb pénzt azok a cégtulajdonosok keresik, akik egy olyan „terméket” menedzselnek, amelyet emberek millióit vásárolnak… Nézzük meg most együtt, hogyan lehet Ön egy ilyen cég társtulajdonosa.

Egy elképesztő BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG részletes bemutatójának megtekintéséhez kérjük, kattintson az alábbi gomra! 

A pénzével most jó ügyet szolgál. Ígéretes magyar találmányoknak és vállalkozásoknak segít piacra lépni. A pénzével most, ha csak egy kicsit is, de jobbá teheti a világunkat…

A legtöbb zseniális találmány mellé nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke és szaktudás ahhoz, hogy a találmányból üzlet, vagyon és egy ahhoz méltó, akár nemzetközi siker lehessen!
Ez az, amin most VÁLTOZTATUNK…

B)

Lehet, hogy ott lapul a “zsebében” egy következő világsiker? Finanszíroztassa velünk találmányát, újítását, startup vállalkozását!

Van amiben mi magyarok páratlanok vagyunk.

A magyar elme talán az egyik legkreatívabb a világon. Nem csoda, hogy a világunkat átformáló találmányok, újítások és felfedezések egész sora származik tőlünk, magyar emberektől…

…az egyik következő pedig lehet, hogy pont Öntől.

Amennyiben találmánya, újítása vagy erőforráshiányos induló vállalkozása van s szeretné, hogy támogassuk Önt, kérjük, kattintson az alábbi gombra és fontolja meg hogy pályázik a támogatásunkra! 

100-szoros megtérülés Startup vállalkozásokba való befektetéssel? IGEN, de 10 kisbefektetőből 9 csak egyszerűen elbukja a pénzét. Segítünk Önnek elkerülni a ”kezdők” tipikus hibáit…

C)

Vagyonteremtés befektetéssel

Befektetési Tippek és Tanulmányok Ambiciózus Kisbefektetőknek

A “Vagyonteremtés befektetéssel” című tanulmánysorozatunk elsősorban a Startup vállalkozásokba való befektetés lehetőségeit és buktatóit elemzi. Nem csupán konkrét befektetési tippe(ke)t adunk Önnek, de az elképesztő lehetőségek mellett, kendőzetlen egyenességgel bemutatja Önnek a valós kockázatokat is.

Amennyiben szívesen olvasna profi befektetési stratégiákról, illetve szeretné ha értesítenénk Önt Új találmányokról, ötletekről és startupokról kérjük, kattintson az alábbi gombra és jelentkezzen sorozatunkra! 

A)

A befektetési lehetőség érdekel!
Szívesen részt vennék forradalmi ötletek támogatásában!

B)

Találmányom van és szeretném, ha Önök finanszíroznák! Szívesen bemutatnám az ötletemet!

C)

A befektetés még korai nekem, de szívesen kapcsolatban maradnék Önökkel!

Első Online Befektetési Fórum

Az Első Online Befektetési Fórum élő közvetítése 2019. február 6-án volt, és élőben közel 600-an látták. MOST induló, már elkészült és a fejlesztés folyamatában levő magyar találmányok és Startupok tulajdonosai és az őket menedzselő szakemberek bemutatják, mivel lehet ma világsikert elérni és azt, hogy Ön miként válhat egy következő világsiker részesévé.

 

3 perces bepillantás a VAGYONTEREMTÉS egyik legjelentősebb lehetőségébe – Indítsa el a VIDEÓT!  

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné megnézni a TELJES FELVÉTELT, kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Safis-EVO Zrt.

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Minden jog fenntartva © 2019. | SAFIS-EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.