facebook pixelid facebook pixelid

Startup Finanszírozás

Találmányok – Fejlesztések – Startup vállalkozások

Lehet, hogy egy következő világújítás lapul a zsebében…

Hisszük, hogy együtt jobbá tehetjük a világot.

Ismerkedjen meg támogatási szemléletünket, fussa át az alábbi oldalon részletezett pályázati feltételeket, és finanszíroztassa velünk találmányát, újítását vagy Startup vállalkozását!

I.

Miért akarja hogy támogassuk?

II.

Vajon megbízhat-e bennünk?

III.

Pályázzon a támogatásunkra!

A történelmünk kötelez. Lehet, hogy Ön az, aki a nagy feltalálóink nyomdokaiba léphet?

Az elmúlt évszázadban emberek millióinak élete változott meg világszerte magyar tudósok, feltalálók és újítók keze nyomán.

 

A magyar elme otthagyta nyomát a történelmünkön, a világ szinte minden országában mind a mai napig emberek nap mint nap élvezik magyar találmányok előnyét.

Amikor bekattintanak egy golyóstollat, amikor széndioxiddal dúsított italokat fogyasztanak, amikor egy helikopter elhúz a fejük felett, amikor bekapcsolnak bármilyen villanymotorral szerelt készüléket, amikor az orvosaik műtét előtt bemosakodnak, amikor felkattintják a lámpát otthon, amikor elmennek egy atomerőmű mellett, magyar emberek áldozatos, sokszor soha meg nem hálált munkájának gyümölcsét élvezik.

Bennünk magyarokban óriási lehetőség van, nem kevésbé, mint egy amerikai, német, angol, vagy francia elmében, vagy éppenséggel még nagyobb is… sokkal, sokkal nagyobb…

Villanymotor, Dinamó

Jedlik Ányos István
(1800-1895)

 

Biztonsági gyufa

Irinyi János
(1817-1895)

 

Biztonsági gyufa

Irinyi János
(1817-1895)

 

A gyermekágyi
láz oka

Semmelweis Ignác Fülöp
(1818-1865)

 

Karburátor

Bánki Donát és
Csonka János

 

Karburátor

Bánki Donát és
Csonka János

 

A Ford T modell tervezése és a szerelőszalag feltalálása

Galamb József
(1881-1955)

 

Helikopter

Asbóth Oszkár
(1891-1960)

 

A számítógép-tudomány megteremtője

Neumann János
(1903-1957)

 

Bűvöskocka
(Rubik’s cube)

Rubik Ernő
(1944-)

 

 Árvai Péter, Somlai-Fischer Ádám és Halácsy Péter

Arccal a sárban? Csizma tapos a nyakunkon?

 

A különbség köztünk és más országok fejlesztői közt talán csak az, hogy miközben egy amerikai már-már szemtelen büszkeséggel, magabiztossággal és a sikerébe vetett rendületlen hittel emeli magasba az ötletét, mi magyarok sokszor úgy érezzük, mint ha arccal feküdnénk a sárban és egy csizma taposna a nyakunkon.

A különbség talán csak az, hogy miközben mi magyarok küzdve, semmit vissza nem tartva követjük a vízióinkat, nem hiszünk benne, hogy a vízióink még ha valósággá is válnak, tényleg elérik a az embereket. Magyarokat, Európát, a világot…

A magyar ember szíve és elméje világraszóló találmányok keltetője, szülőágya, forrása… melyek, mint ha arra ítéltetnének, hogy bölcsőhalált haljanak, vagy egy mostoha szülő birodalmát gazdagítsák…

Valós e a csizma a nyakunkon, vagy csak a szívünk hitte el, hogy nincs esélyünk, nem tudjuk, de egyet tudunk: Mindez most megváltozhat …Isten minket úgy segítsen! 

A befektetőink a pénzükkel jó ügyet szolgálnak. Ígéretes magyar találmányoknak és vállalkozásoknak segítenek piacra lépni. Most együtt, ha csak egy kicsit is, de jobbá tehetjük a világunkat…

Mindeközben két kardinális akadály ténylegesen is fékezi a magyar találmányok hódítását. Hiába a legnagyszerűbb ötlet, ha nincs meg a fejlesztéshez, gyártáshoz és későbbi felfuttatásához szükséges pénz és hozzáértés.

 

A legtöbb zseniális találmány mellé nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke és szaktudás ahhoz, hogy a találmányból üzlet, vagyon és egy ahhoz méltó, akár nemzetközi siker lehessen!

Ez az amin most VÁLTOZTATNI fogunk.

Most megvan minden szükséges tényező egyszerre:

Zseniális találmányok – Kimagasló szaktudás – Megfelelő pénzügyi háttér

I.

Miért akarja hogy támogassuk a találmányát?

A befektetőink jelentős része, nagyon is jó, már-már nemes okokból fektet be. Ön is hasonló szívvel hordozza a találmányát?

A befektetőink sokszor azért adják a pénzüket, mert kedvelik az alapítókat, mert szeretik a terméket, mert méltónak tartják a feltaláló jövőképét arra, hogy támogassák azt.

Azért fektetnek be mert meg vannak győződve arról, hogy egy termék, egy ötlet, egy találmány méltó arra, hogy valósággá váljon.

Ahhoz, hogy Önnek esélye lehessen elnyerni a befektetőink, valójában Önhöz hasonló emberek százainak és ezreinek a bizalmát, Önnek is hasonlóan kell gondolkoznia.

Olyan találmányokat keresünk, amelyek nem csak, hogy ígéretesek, de amelyeknek a tulajdonosa hisz is abban amit csinál. Olyan ötletgazdákat keresünk, akik tényleg jobbá akarják tenni a világot, akik hisznek a fejlesztésükben, készek harcolni érte, önmagukat és az érdekeiket egy nagyobb jónak, a találmányuk sikerének alávetni, és nem csak azért mert pénzt akarnak vele keresni.

Semmi baj nincs azzal, hogy egy startup vállalkozás vagyonos emberekké teszi a tulajdonosait, sőt.

Az általános tapasztalat mégis az, hogy a nagy siker ott következik be, ahol a feltaláló és a csapata egyaránt hisznek is abban amit csinálnak, abban hogy megajándékozhatják a világot valamivel, ami jobbá teszi az emberek életét.

A világsikerek szinte kivétel nélkül ott következnek be, ahol az alapítók készek akár önfeláldozóan is harcolni a sikerért és nem utolsósorban azért, hogy ne okozzanak csalódást azoknak a százaknak, akik odaadták a pénzüket.

A legtöbb befektetőnk hisz is abban, amibe befektet. Ha elvárja, hogy Ők a pénzüket adják, Önnek nem csak hinnie kell, de harcolnia is kell.

Készen áll erre?

Amennyiben IGEN, kattintson az alábbi gombra és pályázzon támogatásunkra!

 

Olyan találmányokat keresünk, amelyek nem csak, hogy ígéretesek, de amelyeknek a tulajdonosa hisz is abban amit csinál.

Tökét kell bevonni. A megoldás a kapzsi nagybefektetők helyett egy a Crowdfunding (csoportos finanszírozás) koncepcióhoz hasonló befektetési lehetőség létrehozása.

II.

Vajon megbízhat-e bennünk?

A legtöbb feltalálót a befektetői ki akarják semmizni. Ön is tudja, mi is tudjuk. Mi mások vagyunk. 

A nagybefektetők többsége kapzsi. Mindent akar. Többségi tulajdont, beleszólást, előjogokat… mindent.

Az ötlet birtokosa vagy el kell hogy adja a “lelkét” a pénzért, ami nélkül nincs esélye, vagy eltemetheti az ötletét, találmányát.

Nem ritka az sem, hogy jó pénzért megveszik a találmányát, de csak azért, hogy aztán elássák. Nem érdekli őket hogy az emberek egy jobb megoldáshoz jussanak, mint amit ők visznek piacra. Inkább eltüntetik a találmányt, hogy védjék a pillanatnyi pénzügyi érdekeiket.

A nagytőkével nehéz.

Mindeközben kisbefektetők ezrei keresik és kutatják a lehetőségét annak, hogy a pénzükkel valami jelentősnek válhassanak a részévé, hogy tegyenek valami jót, hogy a pénzüknek egy részét akár magas kockázattal, de kimagasló megtérülési lehetőséggel fektethessék be.

A Safis EVO INC a “front” kellős közepén

A Safis Zrt. saját maga, mint a kisvállalkozások, a manufaktúrák által létrehozott minőségi termékek felkarolója azon találta magát, hogy figyelemreméltóbbnál figyelemreméltóbb termékek özönlenek hozzá.

Zseniális lehetőségek tucatjai, melyek finanszírozása már meghaladta a tulajdonosok erőforrásait.

Nem volt más választás: Tökét kellett bevonni.

A megoldás a kapzsi nagybefektetők helyett egy a Crowdfunding (csoportos finanszírozás) koncepcióhoz hasonló befektetési lehetőség létrehozása.

A Safis Zrt. befektetési koncepciója olyan sikert aratott a befektetők körében, amely messze meghaladott minden várakozást. Néhány hónap alatt több mint 600 kisbefektető több mint 400.000.000 Ft-ot biztosított találmányok és arra méltó fejlesztések piacra vitelére.

Kiderült, hogy nem csak mi akarunk valódi értéket közvetíteni. Kiderült, hogy nem csak minket érdekel a helyi közösség, és nem csak mi vagyunk készek magyar találmányokba, és így talán az egész országba is fektetni!

A jéghideg nagybefektetők többsége nem vállal semmilyen kockázatot a helyi közösség vállalkozásainak sikeréért.

Nem érdekli őket a környék, a közösség, az ország.

Együtt azonban létrehoztunk egy olyan világot, ahol kisemberek, befektethetnek a “szomszéd” kisember zseniális ötletébe, mint ahogy azt még talán a dédi tette.

Most azon túl, hogy lehetőséget biztosítunk kisbefektetők százainak arra, hogy részük lehessen az általunk támogatott startup vállalkozásokban, Önnek, mint feltalálónak, alapvetően három szinten tudunk segíteni:

I. Amennyiben a találmánya, fejlesztése ígéretes, segítünk Önnek befektetőt és olyan vállalkozót találni, aki menedzselni fogja a találmánya kifejlesztését, ha szükséges a gyártását és természetesen a piacra vitelét.

II. Lehet, hogy mi magunk is befektetünk.

III. Amennyiben a találmánya ideális a mi céljainknak, lehetőségeinknek és erőforrásainknak megfelelően 100%-ban felkaroljuk azt és nem csak tőkével, de termékét piacra vivő startup vállalkozás létrehozásával, a szaktudásunkkal, konkrét menedzsmenttel is támogatjuk.

Mit teszünk?

 • Titokvédelmi szerződést írunk alá Önnel
 • Ha támogatjuk az ötletét, azért tesszük, mert szeretnénk, ha az ténylegesen eljutna az emberekhez
 • Ha felvállaljuk az ötletét, minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy sikerre vigyük

Mit NEM teszünk?

 • Nem lopjuk el a találmányát
 • Nem ássuk el a találmányát
 • Nem teszünk felelőtlen ígéreteket. Egy vállalkozás sikere rengeteg tényezőtől függ. Nincsenek garanciák.

Kattintson az alábbi gombra és pályázzon a támogatásunkra

A legtöbb zseniális találmány mellé nem áll rendelkezésre a megfelelő tőke és szaktudás ahhoz, hogy a találmányból üzlet, vagyon és egy ahhoz méltó, akár nemzetközi siker lehessen!
Ez az, amin most VÁLTOZTATUNK…

III.

Feltalálóként, fejlesztőként vagy egy ígéretes induló vállalkozás tulajdonosaként pályázhat a támogatásunkra!

Érzett már tehetetlen szomorúságot, akár dühöt, amikor…

…egy magyar elme első ránézésre is NAGYSZERŰ ötlete, ZSENIÁLIS fejlesztése, tőke, hozzáértés és egyéb erőforrások hiányában elkallódik? Esetleg éppen Önnek van egy remek gondolata, amely félő, hogy a süllyesztőben végzi?

Mi sokszor éreztük és úgy gondoljuk, hogy ennek nem kell így lennie.

Mert igaz, lehet, hogy egyedül egyikünk sem képes az áttörésre, de együtt, összefogva minden megváltozik.

A fejlesztők zseniális találmányai, a szakembereink hozzáértése és törődő emberek hősies befektetései nekünk magyaroknak is új lehetőséget teremt. Most megvan minden szükséges tényező egyszerre. Zseniális találmányok – Kimagasló szaktudás – Megfelelő pénzügyi háttér

Állítsuk talpra az egyik következő világsikert együtt! Pályázzon találmányával, fejlesztésével, vagy induló vállalkozásával a támogatásunkra.

***

Fussa át az alábbi pályázati információkat és ha úgy érzi, hogy a lehetőség Önnek szól, ne habozzon, töltse ki az űrlapot és adjon egy újabb esélyt egy jobb jövőnek:

Mindenképpen érdemes kitölteni a pályázati űrlapunkat, ha…

 • Ha van egy ötlete találmánya, amelyben tényleg hisz.
 • Ha az ötlete mögé már felhúzott egy vállalkozást is, de szívesen venne támogatást a felfuttatásához.
 • Ha van már egy prototípusa, vagy akár egy már gyártott terméke, amely bár óriási potenciál van benne, megrekedt valahol a piacra vitel rögös útján.

NEM érdemes pályáznia, ha…

 • Ha semmi egyebet nem szeretne, mint pénzt keresni. Elhivatottság nélkül nincs esélye.

Hogyan pályázhat a támogatásunkra?

 • Mindössze ki kell töltenie az alábbi pályázati űrlapot. Az egész alig vesz többet néhány percnél. (Ahhoz, hogy minél hatékonyabban képbe hozhasson minket, kövesse a kérdések mellett megfogalmazott útmutatásokat.)
 • Természetesen nem várjuk Öntől, hogy üzleti titkokat osszon meg velünk. Elég, ha meggyőz minket arról, hogy érdemes lehet személyesen is találkoznunk, ahol a titokvédelmi szerződés aláírását követően szabadabban beszélhetünk.

Hogyan néz ki az elbírálás folyamata? Mi lesz a következő lépés?

Minden beérkező pályázatot a termékfejlesztési igazgatónk személyesen bírál el.

Az elbírálásnak három kimenete lehet:

 • A pályázata nem illik a profilunkba.
  Ebben az esetben segítünk Önnek befektetőt és olyan vállalkozót találni, aki menedzselni fogja a találmánya kifejlesztését, ha szükséges a gyártását és természetesen a piacra vitelét.Ennek érdekében megjelenítjük a találmányát a startup piacterünkön, ahol befektetők, és vállakozók keresnek támogatásra méltó ötleteket.
 • A pályázata a mi profilunknak megfelelően is ígéretes és így tovább kerül a vezérigazgatóhoz, aki a megfelelő szakemberek bevonásával eldönti, hogy miként léphetünk tovább. Az eredményről e-mailben tájékoztatjuk.
 • Amennyiben Ő és a szakértői csapata is ígéretesnek tartja a fejlesztését behívjuk Önt egy személyes megbeszélésre.

Három szinten támogathatjuk Önt

A) Helyet biztosítunk Önnek a Startup INKUBÁTOR-unkban, amely egy olyan “piactér” ahol egyrészt vállalkozók keresnek menedzselhető találmányokat, termékeket, illetve tőlünk független befektetők keresnek támogatásra méltó ötleteket. Amennyiben valaki érdeklődik az Ön fejlesztése iránt a szakembereink menedzselésével összehozzuk Önöket és segítünk ideális feltételekkel nyélbe is ütni az együttműködést.

B) Mi magunk fektetünk be az Ön vállalkozásába, és igény szerint segítünk Önt szaktudásunkkal, és egyéb erőforrásainkkal.

C) Telitalálatnak ítéljük az ötletét, találmányát és vállalkozását és teljes támogatásunkat biztosítjuk Önnek. Pénzt, menedzsmentet, szakembereket és a sajátunkként visszük piacra a termékét.

Ha ez a lehetőség Önnek szól, ha találmánya, fejlesztése vagy induló vállalkozása van, amely némi támogatással jobbá teheti a világunkat, ne habozzon egy pillanatig sem. Töltse ki az űrlapot és pályázzon a támogatásunkra!

Amennyiben találmánya, újítása vagy erőforráshiányos induló vállalkozása van és szeretné, hogy támogassuk Önt, kérjük, kattintson az alábbi gombra és töltse ki a pályázati űrlapunkat! 

Befektetőként, feltalálóként és érdeklődőként az alábbi lehetőségeket biztosítjuk Önnek:

A)

Nincs termékem, de a befektetési lehetőség érdekel!
Szívesen részt vennék forradalmi ötletek támogatásában!

B)

Nincs termékem és a befektetés is korai még nekem, de szívesen kapcsolatban maradnék Önökkel!

C)

Találmányom van és szeretném, ha Önök finanszíroznák! Szívesen bemutatnám az ötletemet!

Első Online Befektetési Fórum

Az Első Online Befektetési Fórum élő közvetítése 2019. február 6-án volt, és élőben közel 600-an látták. MOST induló, már elkészült és a fejlesztés folyamatában levő magyar találmányok és Startupok tulajdonosai és az őket menedzselő szakemberek bemutatják, mivel lehet ma világsikert elérni és azt, hogy Ön miként válhat egy következő világsiker részesévé.

 

3 perces bepillantás a VAGYONTEREMTÉS egyik legjelentősebb lehetőségébe – Indítsa el a VIDEÓT!  

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné megnézni a TELJES FELVÉTELT, kérjük, kattintson az alábbi gombra!

SAFIS-EVO INC.

Startup Finanszírozás

Találmányok – Fejlesztések – Induló vállalkozások

Minden jog fenntartva © 2019. | SAFIS-EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.