facebook pixelid facebook pixelid

EGYETLEN világsikerre van szükségünk. Önnek is, nekünk is.

befektetői siker képlete nem bonyolult:

Egyetlenegy zseniális találmány, amely nem süllyed el a tőkehiány és hozzá nem értés mocsarában. Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz akik NAGY örömmel fizetnek érte…

…és a befektetése vagyonos emberré tette Ön!

Már 200.000 Ft-tal részese lehet egy STARTUP-nak! Sőt, akár többnek is…

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több tucat startup vállalkozásnak! Köztük olyan világszenzációnak minősülő találmányoknak is, mint a a Blokkwood, vízálló fa, vagy az EFC technológia, amely lehetővé teszi, hogy ágyak, székek keménységét/puhaságát egyetlen mozdulattal a kívánt mértékűre állíthassa, de ilyen lehet a Trendext szoftver is,  amely a világ üzenetküldési módszereit alapjaiban változtatja meg.

Ön tulajdonrészt szerezhet a Safis Befektető Társaságban, amely részvényein keresztül Ön tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalatnak, de hasonlóan lehetősége van egyes startup vállalatokban, egy-egy termékben is közvetlen résztulajdonossá válni.

Amennyiben az előbbit választja, Ön az ÖSSZES startup projektben és találmányban tulajdonrészt szerezhet.

Ilyen módon a befektetésének megtérülése így NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem a folyamatosan bővülő startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!+

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes.

A legtömörebb meghatározást erről a rendkívüli lehetőségről az alábbi vidóból kaphatja.

Ebből a rövid videóból átfogó képet kaphat, hogy milyen lehetőség áll az Ön rendelkezésére.!

Kérem most indítsa el a videót! 

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

Ön tulajdonhányadot szerezhet abban a vállalatban, amelyhez naponta egyaránt áramlanak forradalmi találmányok, kiforrott, de gyenge marketing miatt küszködő termékek és már feltörekvő, de tőkehiány miatt megrekedt cégek!

Az Önöz hasonló kisbefektetők százainak bizalmával és hitével, valamint az általunk évtizedek alatt felhalmozott tapasztalattal és szaktudással létrejött az a környezet, amellyel új mércét állító találmányok és induló vállalkozások tucatjai Magyarországon is megkaphatják azt a támogatást, amellyel a tőkeerős nyugat egyik világsikert produkálja a másik után.

Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést, nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában. Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis Cégcsoport vezérigazgatójának életet átformáló előadása!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis Cégcsoport vezérigazgatója

(Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)
Kérem most indítsa el a videót! 

További részletesebb információt az alábbi videóból kap!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis Cégcsoport vezérigazgatója  (Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)

Kérem most indítsa el a videót!

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

Társaságunk egyidejűleg számos STARTUP-ot támogat, így befektetése automatikusan diverzifikált.

A startup finanszírozás egy kiemelkedően kockázatos befektetés. 10 startupból 9 csőddel végzi, azaz elbukja az összes befektetett pénzt.

Többnyire nincs középút.

Szinte csak a két szélsőség létezik: Bukás vagy kiemelkedő siker.  

Ez nálunk sincs másként. Ezért fektetünk számos projektbe.
Érdemes megjegyeznünk azonban azt is, hogy gondosan kiválasztott startupok; esetében az arány jelentősen jobb: 3 gondosan kiválasztott startupból egy válik sikeressé.
A jó hír hogy az az egy elég. Elég nekünk és elég Önnek is.

Mivel a zseniális ötleteket ugyanazzal a zsenialitással el is lehet szúrni számos esetben felvállaljuk a termék marketingjét, részt veszünk a gyártásban és a menedzsmentben.
Ez jelentősen növeli az esélyeket.

A végső egyenlet tehát ez: 

Mindössze egyetlenegy világsikerre van szükségünk, Önnek is, nekünk is. Mi ezért dolgozunk, Ön pedig a befektetésével válhat ennek az egyszerű, de erőteljes képletnek a részesévé.

Amennyiben elegendő információt kapott a cselekvéshez és szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak?
Ismerje meg a TELJES sztorit! – MNB Közlemény

Fektessen be Magyarország legígéretesebb startup vállalkozásaiba és termékeibe! Cselekedjen! Kérjen részletes ajánlatot!

A Nyereség Részesedési Jog megszerzésével Ön valójában egy kültagi pozíciót vásárol magának a Safis Befektető Társaságban. Ez  a befektető társaság tulajdonában levő – osztalékelsőbbségi részvények birtoklásával – valódi, teljes értékű tulajdonhányadot jelent, de minden felelősség és kötelezettség nélkül.

Ön azzal, hogy tulajdonrészt szerez befektető társaságunkban automatikusan tulajdonjogot szerez a társaságunk által támogatott STARTUP vállalkozásokban.

Kérjük, amennyiben komoly befektetési szándékkal rendelkezik, ne habozzon és töltse ki a további információt és konkrét befektetési ajánlatot igénylő űrlapunkat. Munkatársaink 72 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kattintson az alábbi gombra és kérjen konkrét ajánlatot!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak?
Ismerje meg a TELJES sztorit! - MNB Közlemény

Első Online Befektetési Fórum

Az Első Online Befektetési Fórum élő közvetítése 2019. február 6-án volt, és élőben közel 600-an látták. MOST induló, már elkészült és a fejlesztés folyamatában levő magyar találmányok és Startupok tulajdonosai és az őket menedzselő szakemberek bemutatják, mivel lehet ma világsikert elérni és azt, hogy Ön miként válhat egy következő világsiker részesévé.

 

3 perces bepillantás a VAGYONTEREMTÉS egyik legjelentősebb lehetőségébe!

Kérjük, most indítsa el a videót!

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

…vagy nézze meg a TELJES VIDEÓT!

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

www.safis.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | SAFIS EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B épület