facebook pixelid facebook pixelid

Gratulálunk! Ön sikeresen regisztrált a…

Vagyonteremtés befektetéssel

Befektetési Tippek és Tanulmányok Ambiciózus Kisbefektetőknek

…című tanulmánysorozatunkra!

Két nagy területen leszünk a segítségére.

A) Egyrészt Startup Tájékoztató rovatunk révén naprakészen tarthatjuk Önt különféle felfedezésekről, találmányokról, ÚJ ígéretes Startupokról.

B) Másrészről olyan, perspektívát tágító cikkeket és tanulmányokat küldünk Önnek, melyek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy most és a jövőben az érdekeinek leginkább megfelelő befektetési döntéseket hozhassa meg. Az első cikket már holnap megtalálja az E-mail fiókjában.

FONTOS! – Előfordulhat, hogy NEM fogja megkapni az anyagainkat!

Ahhoz, hogy garantáltan megkapja ezeket a vagyont érő infókat, arra kell kérjük, hogy  amennyiben a most elküldött visszaigazoló e-mailünk Gmailben a Promóció fül alá érkezik húzza az Elsődleges fül alá és hagyja jóvá, hogy a tőlünk érkező további levelek esetében is ez legyen az alapértelmezett megoldás.

Egyéb levelezőprogram esetében kérjük tegyen minket a megbízható küldők közé! Amennyiben ezt elmulasztja, lehet, hogy a későbbiekben küldött befektetési információk NEM JUTNAK EL ÖNHÖZ!

A Vagyonteremtés Befektetéssel c. sorozatunk első tanulmányát már holnap délben az e-mail fiókjában találja. Kérem ne felejtsen minket az elsődleges fül alá húzni, vagy a megbízható küldők közé tenni! 

Megtiszteltetés, hogy a szolgálatára lehetünk!

Guttmann Tamás
Safis-EVO Zrt.
vezérigazgató