facebook pixelid facebook pixelid

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

EGYETLEN világsikerre van szükségünk, Önnek is, nekünk is [mssys_firstname]

A befektetői siker képlete nem bonyolult:

Egyetlenegy zseniális találmány, amely nem süllyed el a tőkehiány és hozzá nem értés mocsarában. Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz, akik NAGY örömmel fizetnek érte…

…és a befektetése vagyonos emberré tette Ön!

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás -VIDEÓK

1.) A befektetési lehetőség rövid összefoglalása
2.) A befektetési lehetőség részletes bemutatása
3.) Gyakran Feltett Kérdések

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több tucat startup vállalkozásnak!

Ön valójában magában a Safis befektető társaságban szerez tulajdonrészt, amely részvényein keresztül tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalkozásnak.

Mint ilyen, Ön a legkisebb befektetésével is az ÖSSZES startup projektben és találmányban tulajdonrészt szerez.

Ilyen módon a befektetésének megtérülése így NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem a folyamatosan bővülő startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes.

A legtömörebb meghatározást erről a rendkívüli lehetőségről az alábbi videóból kaphatja. 

1.)

A befektetési lehetőség rövid összefoglalása:

Meghívás egy gazdasági „csodába” – Magyar emberek készek megosztani a sikerüket Önnel! A legtöbb pénzt olyan cégtulajdonosok keresik, akik egy olyan „terméket” menedzselnek, amelyet emberek millióit vásárolnak… Nézzük meg most együtt, hogyan lehet Ön egy ilyen cég társtulajdonosa. 

Kérjük, most indítsa el a videót! 

A)

IGEN, be akarok fektetni!
Szeretném megadni a szerződéskötéshez szükséges adatokat!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak? Ismerje meg a TELJES sztorit! – MNB Közlemény

B)

Érdekel a lehetőség, de mindenképpen fel kell tennem még néhány kérdést.
Kérek egy visszahívást! 

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretne maga is részesévé válni a folyamatosan duzzadó befektetői körünknek, kérjük adja meg a szerződéskötéshez szükséges adatait. Amennyiben maradtak még megválaszolatlan kérdései, javasoljuk, hogy nézze meg a 2.) és 3.) videóinkat. Amennyiben ezután is maradnak kérdései, és igényli, Örömmel felhívjuk Önt.

Ön tulajdonhányadot szerezhet abban a vállalatban, amelyhez naponta futnak be forradalmi találmányok, kiforrott, de gyenge marketing miatt küszködő termékek és feltörekvő, de tőkehiány miatt megrekedt cégek!

Az Önöz hasonló kisbefektetők százainak bizalmával és hitével, valamint az általunk évtizedek alatt felhalmozott tapasztalattal és szaktudással létrejött az a környezet, amellyel új mércét állító találmányok és induló vállalkozások tucatjai Magyarországon is megkaphatják azt a támogatást, amellyel a tőkeerős nyugat egyik világsikert produkálja a másik után.

2.)

A befektetési lehetőség részletes bemutatása:

Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést [mssys_firstname], nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában. Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatójának életet átformáló előadása!

Kérjük, most indítsa el a videót! 

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatója
(Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)
Kérjük, most indítsa el a videót! 

A)

IGEN, be akarok fektetni!
Szeretném megadni a szerződéskötéshez szükséges adatokat!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak? Ismerje meg a TELJES sztorit! – MNB Közlemény

B)

Érdekel a lehetőség, de mindenképpen fel kell tennem még néhány kérdést.
Kérek egy visszahívást! 

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretne maga is részesévé válni a folyamatosan duzzadó befektetői körünknek, kérjük adja meg a szerződéskötéshez szükséges adatait. Amennyiben maradtak még megválaszolatlan kérdései, javasoljuk, hogy nézze meg a 1.) és 3.) videóinkat. Amennyiben ezután is maradnak kérdései, és igényli, Örömmel felhívjuk Önt.

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni [mssys_firstname], és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

A társtulajdonos tagok száma már meghaladja a 260 főt, az általuk befektetett összeg pedig a 110 millió forintot!
A fejlesztések elindultak!

Köszönjük a bizalmat!

18 évestől a 75 éves korig, a legkülönbözőbb életkorú és foglalkozású férfiak és hölgyek csatlakoztak a Safis Projekthez és lettek tulajdonostársai a vállalatnak, közöttük…

könyvvizsgálók, mérnökök, jogászok, informatikusok, marketingesek, tanárok, könyvelők, rendőrök, orvosok, katonatisztek, valamint egyetemi docens, gyógyszerész, ingatlanos, szállodaigazgató, logisztikus, helikopter pilóta, fodrász, éjjeliőr, építőipari nagyvállalkozás tulajdonosa, recepciós, biztonsági őr, brókercég vezető, szívgyógyász, természetgyógyász, kémikus, rendszergazda, fejlesztő mérnök, egyetemi hallgató, főépítész, zenész, színész, gyümölcstermesztő, gyógypedagógus, háztartásigép-szerelő, gépkocsivezető, raktárkezelő, taxis, csőszerelő, kávézó tulajdonos, vendéglátós, gazda, kőfeldolgozó, restaurátor, látványtervező, ápolónő, munkanélküli, rendezvényszervező, pedagógus, belsőépítész, műszaki vezető, könyvesbolt hálózat tulajdonos, épületgépész, szakács, iskolaigazgató, hegesztő, ügyfélszolgálatos, műszerész, darukezelő, költő,
valamint több vállalkozó és több nyugdíjas!

100 ezer forinttól a több millió forintig terjed a befektetői skála.

Néhány cél, amiért az emberek csatlakoztak és társtulajdonosokká váltak:

  • gyermekeinek szeretne maradandó adni
  • unokáinak szeretné ezt adni
  • szeretne része lenni egy nagy dobásnak
  • örül, hogy a magyarok végre összefogtak (politikamentesen), ennek része szeretne lenni
  • a magas hozam lehetősége vonzotta ide
  • a szellemiség tetszik
  • és még sok-sok személyes cél

A projektek és találmányok fejlesztése és piacra vitele elindult

Időközben a zéróponti víz, a tűzálló fa és a többi már meglevő találmány további termékekkel bővült, mint például a fantasztikus öko fakonzerváló eljárás, amellyel a fa élettartamát legalább 20 évvel meg lehet növelni, és amelynek köszönhetően, a fa nem vetemedik, nem szívja a vizet, ellenáll az időjárásnak, akár fürdőszobacsempe is készíthető belőle. (A videón ezt is bemutatjuk.) A termékgyártást hamarosan indítjuk, a faipari üzem készen áll.

Több más termék is említésre kerül a videón. Ilyen termék az indukciós kazán, amely kisebb egy Rubik kockánál, 2,6 kilowatt-os, és egy kisebb (pl. 40-50 mn-es) lakást képes kifűteni, akár ingyen is, összekapcsolva napcellákkal. (Természetesen 4, 8, 12, 16 kW-os kazánok is vannak nagyobb terek kifűtésére.)

Elindítottunk két szoftverfejlesztést is. Az értékesítést segítő szoftvert, amelyről ajánlatban olvasott, illetve az üzenetküldő szoftvert, amellyel pár mozdulattal személyre szabott írott-kép-hang üzenetet lehet majd küldeni, nem bonyolultabban, mint egy sms megírása.

A termékekről és a fejlesztésekről több információt a szerződéskötés után, a titokvédelmi dokumentum aláírását követően tudunk adni Önnek, természetesen tiszteletben tartva a titokvédelem fontosságát. 

3.)

Gyakran Feltett Kérdések:

…és őszinte egyenes válaszok. Guttmann Tamás a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatója személyesen válaszolja meg többszáz befektető legjobb és legkeményebb kérdéseit…

Kérjük, most indítsa el a videót! 

Egyenesen az Önt érdeklő kérdéshez ugorhat!

Nem kell végignéznie az egész videót ahhoz, hogy egy specifikus kérdésére választ kaphasson. A videót úgy készítettük el, hogy a kérdéseket felsoroltuk a videó alatt és lehetősége van az adott kérdésre kattintva egyből a válaszhoz ugrani a videóban.

Ahhoz pedig, hogy a kattintható kérdéssort lássa, először kattintson a fenti videóra, majd a videó oldalon a leírásban kattintson a „TÖBB” gombra.

Az alábbi kérdésekre megkaphatja a választ a videóból:

1:41 Akkor én most melyik találmányba fektetek be?

10:19 Mit mondanak a statisztikák?

11.22 Miért az átlagembereknek adjuk ezt a lehetőséget?

14:56 Miért 5 év a bt élettartama és mi lesz utána?

15:06 Miért kell a meghatalmazás?

16:38 Mi a helyzet szavazati jogommal?

18:23 Beleszólhatok-e a cég dolgaiba?

19:12 Hogyan tulajdonolom ténylegesen a tulajdonrészt?

20:02 Lehet-e később üzletrészt vásárolni?

21:03 El lehet-e adni később az üzletrészt?

21:48 Későbbi kiszállásra vagy üzletrész értékesítésre milyen lehetőség lesz?

22:50 Milyen fizetési lehetőségek vannak?

25:17 Mi ez az MNB vizsgálat?

29:01 Mi lesz, ha az MNB vagy a hatóság nekimegy a vállalatnak?

31:29 Mire lehet számítani osztalék szempontjából?

35:02 az osztalék adózása?

36:15 cégként vagy magánszemélyként érdemes csatlakozni?

37:38 Segíthetem-e vállalatot valamilyen módon?

41:53 Milyen kockázatok vannak?

43:00 Mi a különbség kockázatban 100 ezer és 1 millió forint között?

43:40 Megbízhat-e bennünk?

45:13 Megbánhatom, amit teszek?

46:58 Szeretne csatlakozni, mit kell tennie?

48:04 Közjegyzői aláírás menete

Fektessen be Magyarország legígéretesebb startup vállalkozásaiba és termékeibe!

A Nyereség Részesedési Jog megszerzésével Ön valójában egy kültagi pozíciót vásárol magának a Safis Befektető Társaságban. Ez a befektető társaság tulajdonában levő – osztalékelsőbbségi részvények birtoklásával – valódi, teljes értékű tulajdonhányadot jelent, de minden felelősség és kötelezettség nélkül.

Ön azzal, hogy tulajdonrészt szerez befektető társaságunkban automatikusan tulajdonjogot szerez a társaságunk által támogatott STARTUP vállalkozásokban.

Mi fog történni [mssys_firstname], miután visszajelzett nekünk?

A) Amennyiben készen áll arra, hogy szerződjünk, mindössze meg kell adnia az ehhez szükséges adatait. Néhány napon belül megküldjük Önnek a tényleges szerződést, melyet közjegyző előtt aláírhat. A befektetni kívánt összeg átutalását követően Ön hivatalosan is társtulajdonosa lett a vállaltnak.

B) Amennyiben ez így még túl gyors Önnek, kérjen visszahívást és a munkatársaink Örömmel megkeresik Önt az Ön által választott időpontban, hogy válaszolhassanak a fennmaradó kérdéseire. 

Kérem, kattintson a megfelelő gombra! 

A)

IGEN, be akarok fektetni!
Szeretném megadni a szerződéskötéshez szükséges adatokat!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak? Ismerje meg a TELJES sztorit! – MNB Közlemény

B)

Érdekel a lehetőség, de mindenképpen fel kell tennem még néhány kérdést.
Kérek egy visszahívást! 

Safis-EVO Zrt.

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Minden jog fenntartva © 2017. | Safis-EVO Zrt.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 25041853-2-43
cégjegyzékszám: 01-10-048223