facebook pixelid facebook pixelid

KOCKÁZTAT

Mennyit ér Önnek a megvagyonosodás valós esélye? Ön mit hajlandó fizetni a reményért?

Ez egy nagyon komoly kérdés, mert a legtöbb ember SEMMIT sem hajlandó érte fizetni és ezzel esélytelenségre ítéli magát.

Gondoljon csak bele…

A) A legtöbb vállalkozónak azzal, hogy elindítja a vállalkozását, befekteti a pénzét, napi 10-14 órát dolgozik, ez a remény szinte mindent megér. Az egész életét, és minden pénzét.
B) A befektetőknek ugyanez a remény 10 és 100 milliók kockáztatásába kerül.

Ez a remény ára. A kérdés, amit ezen a ponton fel kell tennünk magunknak, az a következő: „Nekem mit ér meg a REMÉNY?”

Fontos ezt átgondolni. Tudatossá válni. Erről szól a következő VIDEÓNK. Megmutatja Önnek, hogy mi az az ár, amit ha megfizet, olyan pénz áramolhat Önhöz, amiért személyesen már nem dolgozik meg. A nagy pénz, ha készek vagyunk megfizetni az árát, ha jön, akkor szinte magától jön…

Őszinte gondolatok lehetőségről és kockázatról, kapzsiságról és megbánásról – Kattintson a VIDEÓRA!

A pénzből -amit befektet- fizetések, gépek, bérleti díjak lesznek. 

Értenie kell, hogy Ön a befektetett pénzét soha nem kaphatja vissza, hisz a startup, amibe fektetett, abból a pénzből finanszírozza a működését. Ön befektetőként VALÓDI kockázatot vállal. Az egyetlen esélye a nyereségre az, hogy a vállalkozás, ami úgymond felemésztette az Ön pénzét, sikeres lesz és olyan nyereséget termel, amiből Ön osztalékot kap, vagy hogy az üzletrészét később magasabb áron eladja. 

Abban az esetben azonban, ha a cég kudarcot vall -ami 10 esetből 9-szer megtörténik- ön nem kap osztalékot és az üzletrésze is értéktelen

Ha nem biztos benne, hogy teljes egészében érti a Startupokba való befektetés különösen magas kockázatát, akkor kérem FELTÉTLENÜL nézze meg a fenti VIDEÓ-t!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

BEFEKTETÉSI FÓRUM 4.0

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419