facebook pixelid facebook pixelid

A MEGOLDÁS

Egy olyan stratégiát követünk, amely a befektetői és az ötletgazdai oldalról is jelentősen csökkenti a kockázatot

Mivel a Safis EVO INC. több találmányt támogat, egy találmányon nincs az a nyomás, hogy mindenképpen világsikernek kell lennie. Minden vállalkozás lehet az ami, mert elég, ha a csapatból egy valaki berúgja a gólt.

Éppen ezért mondjuk azt, hogy:

“Egyetlen egy világsikerre van szükségünk.
Önnek is, nekünk is.”

Amennyiben minden projektben szerzett tulajdonrészt, abban az esetben elegendő ha egy projekt befut. Ön mint kisbefektető befutott, és Ön is mint ötletgazda extra erőforrásokra számíthat a saját projektjéhez.

A befektetői siker képlete nem bonyolult:

Egyetlenegy zseniális találmány, amely nem süllyed el a tőkehiány és hozzá nem értés mocsarában. Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz, akik NAGY örömmel fizetnek érte…

…és a befektetése vagyonos emberré tette Ön!

Az anyacég, kisbefektetők számára biztosított befektetési kerete megtelt, de az Önálló projektekbe való befektetés lehetősége még nyitva áll

Miközben a startup portfólióba való befektetés lehetősége lezárult, Önnek továbbra is van lehetősége valamennyi fejlesztésünkből részesedni, mindössze annyit kell tennie, hogy üzletrészt szerez magának magának valamennyi önálló startup projektekben.

Jelenleg három projekt igényli az Ön figyelmét, melyekről a következő üzenetünkben adunk Önnek részletesebb információt!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419