facebook pixelid facebook pixelid

TALÁLMÁNYOK

Milyen találmányokon és projekteken dolgozunk jelenleg?

Guttmann Tamás személyesen prezentálja a Safis befektető társaság által felkarolt találmányokat. Kérem nézze meg a futó projektjeinket bemutató VIDEÓ-t

Az alábbi projektek mind részei a Safis startup portfóliónak:

  • Lángálló fa
  • Nano felületkezelő
  • Okoskép szoftver
  • HelpUs szoftver
  • Safis Webáruház
  • BlokkWood
  • EFC – Állítható keménységű szivacsok

Az anyavállalatba való befektetés lehetősége lezárult. Amennyiben a teljes startup portfólió részese kíván lenni, ezentúl két lehetősége van:

A) Megvásárolja egy tulajdonostársunk üzletrészét. (Feltéve, hogy el akarja adni.)

B) Közvetlen tulajdonrészt szerez önálló találmányokban, illetve az azokat hordozó startup projektjeinkben.

Milyen önálló találmányokba fektethet?

Mikor érdemes Önnek az önálló startupokba való
befektetésben gondolkoznia?

Alapvetően 3 esetet tudunk elképzelni amikor mindenképpen érdemes megfontolnia, hogy önálló projektekbe illetve projektcsoportokba fektet.

1) Amennyiben Ön kimagasló lehetőséget lát egy konkrét projektben, azaz a fejlesztések közül kimondottan az adott találmányba akar fektetni.

2) Amennyiben Ön nagyobb kockázat mellett nagyobb profitra vágyik. Amennyiben ugyanazt az összeget nem egy portfólióba fekteti, hanem egy konkrét találmányt támogat vele, akkor abban értelemszerűen nagyobb üzletrészt is fog birtokolni. Ugyanakkor ebben az esetben az Ön sikere is teljes egészében az adott találmány sikerétől függ.

3) Mivel a Safis anyavállalatba való befektetés lehetősége lezárult, de az egyes projektcégekbe való befektetés lehetősége továbbra is nyitva áll, a kockázatporlasztás úgy valósulhat meg, hogy Ön kisebb összegeket, de több projektcégbe is befektet.

Jelenleg három további projektcég fogad befektetéseket.

Nézze meg a termékeinkről készült VIDEÓ-kat, fussa át a leírásokat és milliárdos lehetőségekről fog képet kapni.

#1

Safisoft – Szoftverfejlesztő cég

…amely jelenleg három projektet hordoz és ilyen módon önmagában is megvalósít egy kisebbfajta kockázatporlasztást.

A Safisoft-ban futó projektek:

PerfectYOU – Okoskép szoftver és Self “Branding” applikáció

…amellyel egy szenzációsan egyszerű megoldás révén bárki komoly grafikai és képszerkesztői szaktudás, illetve profi program (Photoshop, Indesign, Illustrator) nélkül egy perc alatt képes saját profi képet és üzenetet szerkeszteni, szabadon és gyorsan betördelve bármilyen szöveget, bármilyen alakzatba, bármilyen képre. Várhatóan gyökerestül megváltoztatja az üzenetküldést a Facebookon, a Snapchaten, az Instagramon, a Pinteresten vagy az egyszerű email küldésben. Benne van a lehetőség, hogy jelentős változást idézzen elő, a szoftverpiacon.

HelpUs – Értékesítést segítő szoftver

…amely lehetővé teszi, hogy az értékesítéssel foglalkozó emberek azonos munkaidő alatt dupla eredményt érjenek el. Mivel fele idő alatt képesek az értékesítéssel kapcsolatos munkákat, adminisztrációkat elvégezni a szoftver segítségével, amely egy sor értékesítési folyamatot automatizál aminek eredményeképp az értékesítési szakemberek akár meg is duplázhatják a jövedelmüket. Ez egy Prezihez mérhető színtű fejlesztés.

SafisCART – Webáruház szoftver

Kifejlesztettük a világ egyik legmodernebb, szinte minden elemében automatizált új webáruházi szoftverét, amely az egy-egy csomag kiküldésére fordított időt 70%-kal csökkenti, így kimagaslóan növeli a termékforgalmazás hatákonyságát. Kimagasló eredményeket produkáló, egyedi marketing módszerek alkalmazását teszi lehetővé, hogy a webáruház tulajdonosai alacsony reklámköltség mellett maximalizálhassák a forgalmukat.

CorpTRADE – Töszde plattform

A koncepció lényege egy a Safis EVO Inc. saját célját kiszolgáló platform alkalmazásának kiterjesztése két olyan termékre, amelyek világszínvonalon sok tízmilliárd dollár értékben kerülnek értékesítésre rendkívül korlátozott körülmények között. Ezeknek egy tőzsdei platformra való felvitele milliárdos üzletet generál.

A projekt jogi előkészítése folyamatban van.

#2

BlokkWOOD – A vízálló fa és még sokkal több ennél…

A BlokkWood fa nem szívja a vizet, ezáltal nem vetemedikkeményebbé és tartósabbá válik, nem támadják meg a gombák és a farontó bogarak és mindezek mellett antibakteriális.

A BlokkWood egy paradigmaváltást eredményez a nemzetközi faiparban. Újra kell fogalmaznunk, hogy mi is az, amit eddig úgy ismertünk: FA

Újra kell tanulnunk, hogy mire és hogyan lehet használni a fát. Ha BlokkWood-ból épít, nem csak gyerekeinek, de az unokáinak is építi! A BlokkWood lehetőség arra, hogy fából készítsünk BÁRMIT, amit eddig is szerettünk volna, de nem mertünk. Lehetőség, hogy amit eddig is fából készítettünk, sokszorta tartósabb, szebb és 100%-osan egészséges, vegyszermentes, sőt a természeténél fogva antibakteriális lehessen.

A BlokkWOOD eljárás

…egy olyan kíméletes famodifikáló eljárásról beszélünk, amely eredményeként a fa élettartama akár 20 évvel is megnövelhető. A kezelés eredményeként a fa nem mérgező és antibakteriális a lesz. Az eljárással szinte bármelyik fatípus kezelhető.

A Blokkwood fából készíthetők kültéri burkolatok, terasz burkolatok, kerítéselemek, kerti bútorok, akár fürdőszoba padló és falicsempe is. A mintadarabok gyártása folyamatban van, a piaci értékesítés hamarosan megkezdődik. Az érdeklődés hatalmas.

 

#3

EFC – Állítható ülés és fekvés komfort

Állítható keménységű ülő és fekvőmatracok. Az ülő és fekvőalkalmatosságok egy vadonatúj generációja van születőben. Olyan ülő és fekvőalkalmatosságok (székek, ágyak, kanapék, fotelek, ágybetétek…) létrehozására nyílt lehetőség, amelyek keménysége és ilyen módon akár a teljes ergonómiája pillanatok alatt személyre szabható, egy mozdulattal állítható. Mindez egyszerűen és rendkívül költségkímélően.

Forradalmi találmány

…amely lehetővé teszi, hogy bárki, bármikor az éppen aktuális komfortérzetének megfelelően állítsa be széke, kanapéja, fotele, ágya, puhaságát/keménységét egyetlen mozdulattal.

Életünk 60-70%-át ülve és fekve töltjük. Nem mindegy, hogy milyen kényelemben. A bútoripar jelenleg fix keménységű/puhaságú ülő és fekvő termékeket állít elő. A vásárló a vásárláskor el kell, hogy döntse, hogy milyen keménységű ülő vagy fekvő felület lesz számára a legkényelmesebb a jövőben. Ez sokszor nem sikerül. Utóbb kiderül, hogy puhább vagy keményebb jobb lett volna. Ezen felül változik az ember komfortérzete sok-sok körülménytől függően. Az állítható keménységű ülő és fekvő felületek lehetővé teszik az azonnali alkalmazkodást és a lehető legkényelmesebb időtöltést az adott bútoron.

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419