facebook pixelid facebook pixelid

A LEHETŐSÉG

A befektetési lehetőség

Ön valójában magában a Safis Befektető Társaságban szerez tulajdonrészt, amely részvényein keresztül tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalkozásnak.

USA leányvállalat

A Safis befektetőtársaság annak érdekében hogy állandó jogi környezettet biztosíthasson a befektetőinek létrehozta a Safis EVO INC.-t melynek befektetőként Ön szintén tulajdonosa lesz.

Nemzetközi cégcsoport

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több startup vállalkozásnak!

Az egyes beindított projektekre, illetve projekt csoportokra alapított önálló projektcégek első körben 200-200 MFt befektetői tőkét fogadnak. Ez az a befektetési lehetőség, ami most Ön előtt is nyitva áll.

A befektetésével Ön VALÓDI tulajdonrészt szerez az adott startup projektben és találmányban

Ön fektethet egyetlen egy, de egyidejűleg akár több startupba is. Ilyen módon a befektetésének megtérülése NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem egy startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes. A legtömörebb meghatározást erről a rendkívüli lehetőségről az alábbi videóból kaphatja. >>

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

BEFEKTETÉSI FÓRUM 4.0

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419