facebook pixelid facebook pixelid

MIT
CSINÁLUNK?

Magyar feltalálók, fejlesztők és újítók találmányaira állítunk fel kimagasló sikerre esélyes startup cégeket

Hogyan vonatkozhat ez Önre?

1) TALÁLMÁNYA VAN? 
Lehet hogy Önnek találmánya fejlesztése van. Vegye fel velünk a kapcsolatot és lehet, hogy szívesen finanszíroznánk a találmányát.

2) BEFEKTETNE? 
Lehet hogy Ön is szívesen lenne tulajdonostárs ígéretes hazai startupokban. Ebben az esetben ez egy kiváló befektetési lehetőség Önnek.

3) ÉRDEKLŐDIK?
Lehet, hogy most úgy érzi, hogy sem találmánya sem befektetési kedve sincs, mégis él Önben egy egészséges érdeklődés a téma iránt. Ebben az esetben megtiszteltetésnek tartanánk, ha a “Startup Értesítő és Vagyonteremtés Befektetéssel” hírlevelünkre jelentkezve követne minket és őszintén reméljük, hogy a tudásunkkal vagy akár a konkrét példánkkal valódi segítségére lehetünk.

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

HOGYAN CSINÁLJUK?

Finanszírozás 3 fázisban…

Az egyes találmányokra vagy létrehozunk egy-egy saját projektcéget vagy egy már meglévő projektcéghez rendeljük. A saját szakembergárdánk mellé felvesszük a projekt által igényelt további szakembereket. Megkezdjük a megfelelően hatékony szervezet kiépítését, a marketing munkát, kiépítjük a megfelelő kapcsolatrendszert, felkutatjuk a megfelelő outsource partnereket, ha szükséges saját termelési egységeket hozunk létre, infrastruktúrát alakítunk ki és valójában megteszünk mindent, ami a vállalkozás nemzetközi, akár világméretű sikeréhez szükséges.

1. fázisú finanszírozás:

A Safis Befektető Társaság, amely minden eddigi és további projekteben tulajdonos, közel nyolcszáz kisbefektető segítségével finanszírozza az új projektek kiválasztását, és a munka beindítását. – Az anyacégbe való befektetés lehetősége gyakorlatilag a napokban zárult le.

Amennyiben érdekelheti, hogy maga is tulajdonrészt szerezzen egy teljes startup portfólióban, a befektetőtársaság összes jelenlegi és jövőbeni projektjében akkor meg kell várnia, míg a jelenlegi tulajdonosi körből valaki el akarná adni az üzletrészét.

Ugyanakkor a 2. fázisú finanszírozás lehetősége jelenleg is nyitott Ön előtt.

2. fázisú finanszírozás:

Az egyes beindított projektekre, illetve projekt csoportokra alapított önálló projektcégek első körben 200-200 MFt befektetői tőkét fogadnak. Ez az a befektetési lehetőség, ami most Ön előtt is nyitva áll.

Jelenleg 3 projektcég fogad új tulajdonostársakat:

BlokkWood

 

EFC 

 

SafiSoft 

Amennyiben komolyan érdekli a befektetési lehetőség ezekbe a projektekbe vagy kattintson az alábbi linkre, vagy mindenképpen vegyen részt a 22.-ei befektetési fórumon.!

3. fázisú finanszírozás:

A kisbefektetők által rendelkezésre bocsátott tőkével a projektek olyan stádiumba hozhatók, ahol a nagyobb tőke bevonása nagyságrendekkel kedvezőbb feltételek mellett valósítható meg. Amennyiben szükséges, ebben a stádiumban hazai vagy külföldi kockázati tőke bevonására kerül sor 1-10 millió euro értékben.

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

BEFEKTETÉSI FÓRUM 4.0

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419