facebook pixelid facebook pixelid

MIÉRT
CSINÁLJUK?

Persze mindannyian számítunk az átlagon felüli hozamra, mindannyian felelősen számító befektetők vagyunk, de… – és alig merem kimondani – …de ennél valami sokkal több történt, törtrénik a szemünk láttára…

…elképesztő emberek, a hétköznapok csendes hősei, megláttak valamit, amire mi magyarok a szívünk legmélyén vágyunk, hogy összefogjunk valamiért, ami nagyobb nálunk, valamiért amire, ha később az unokáinknak mesélünk róla, büszkeség önti el a szívüket.

Láttunk egy álmot, egy álmot arról, hogy magyar emberek zsenialitása végre egyszer nem süllyed el a pénztelenség és hozzá nem értés mocsarában. Láttunk egy álmot magyar feltalálók, újítók és fejlesztők sorozatos sikeréről. Láttuk egy álmot, mint ha Isten ujja érintette volna meg a földet és elindultunk, elindultunk a lehetetlen felé… és a csoda megtörtént.

Olyan emberek mint Ön és én, azt mondták, hogy részei akarunk lenni ennek az álomnak és összeadták a pénzüket hogy megteremtsék a lehetőséget.

Alig merem kimondani, de egyre több befektetőnk beszél arról, hogy azért adta oda a pénzét, hogy folytathassuk, hogy tovább harcolhassunk ezért az álomért. Azért fektetett be, mert úgy érezte, hogy nem tehet jobbat a pénzével, mint hogy beszáll valamibe, ami nélküle, az Ő pénze nélkül csak egyszerűen soha nem történhett volna meg.

Egyre többen adják oda a pénzüket tudva, hogy valakinek a fizetése lesz belőle, hogy egy kutatóorvos egyik vegyszerét fogja kifizeti vele, tudva, hogy részese lett valaminek, amit akár győzünk, akár elbukunk, méltó volt megcselekedni.

Igen, szerezzen magának tulajdonrészt a startup vállalkozásainkban azért, mert lehet, hogy megvagyonosodik belőle, akár fektessen be azért is, hogy részese lehessen ennek a csodának. Fektessen be, hogy velünk magyarokkal, Önnel és velünk is megtörténhessen az, ami eddig többnyire csak a világ gazdagabb országaiban történt meg, hogy egy-egy zseniális ötletet, egy a világot megjobbító újítást kiszámíthatóan felemelkedik, piacra kerül és valódi világsikerré válik.

A pénzéből gépek lesznek, fizetések, és a megszerezhető legjobb szakemberek díjazása.

Nem lopjuk el a pénzét! Nem veszünk belőle NAGY kocsit, NAGY irodaházat, NAGY akármit… A pénzéből klinikai teszteket fizetünk meg, gyártást és infrastruktúrát finanszírozunk, segítünk a találmányuk oltárán mindenüket feláldozó és az évek alatt elszegényedett feltalálóknak újra oyan életet élni, ahol folytathatják a munkájukat…

A pénzéből egy bajnok csapat lehetőséget kap, hogy az Ön és Önhöz hasonló emberek álmaiért harcoljon.

Valami olyan történik, amit senki, talán még mi magunk sem hittünk volna…

Azon a pénzen, amit Ön adott elképesztő szakemberek, maximalista szervezők és eszement zsenik, tűzben égő vezetők, Istenükben feltétel nélkül bízó hithősők, alkotók, szervezők, kapcsolatemberek áramlottak a csapatunkba. Olyan emberek kopogtattak be az ajtónkon, hogy dolgoznának nekünk, akik szó szerint TÖKÉLETESEK arra a pozícióra.

Lehet, hogy van olyan pénze, ami nem elég arra, hogy bármilyen jelentős különbséget tegyen az életében. Túl sok ahhoz, hogy csak úgy elköltse, de túl kevés ahhoz is, hogy valami olyat tegyen vele, ami számít. Olyan pénz ez, amit akár ha el is veszítene, nem számítana különösen. Ha van ilyen pénze, lehet hogy most valami nagyon különlegeset vehet rajta, mégpedig…

REMÉNYT

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419