facebook pixelid facebook pixelid

HÍREK

Az USA harmadik legnagyobb faipari vállalkozása idén 1.8 milliárd $ jogdíjat fizetett az általuk alkalmazott magyar tulajdonban lévő technológiáért. Közel ezer magyar kisbefektető élvezi évi sok tízmilliós osztalékát. Egyikük így nyilatkozott: “114 millió forintot utaltak át nekem múlt héten. Úgy érzem álmodom… de akárhányszor nézem meg a bankszámlám a pénz mindig ott van.”

Ez most még csak egy álom. De ha esetleg valóra válik, Ön vajon részese lesz?

Foglalkozása:

OSZTALÉK
MILLIOMOS

 

Az élet legértékesebb dolgaira sokszor nem pénzünk, hanem időnk nincs elég.

Ha csak néhány hónapra kivásárolhatná magát a napi munka rabszolgapiacáról, ha évente csak néhány hónapot otthon tölthetne a családjával, ha évente csak néhány olyan hónapja lehetne, amikor addig alszik, amíg ki nem pihente magát, ha lennének olyan hónapjai, amikor gondtalanul járhatna, amikor észrevehetné a ég kékjét, a csillagokat az augusztusi éjszaka égboltján, amikor szabad emberként megállhatna az élet dolgai mellett, hogy eltűnődjön rajtuk és igazán élvezze azokat, akkor mindezzel többet kapna mint, amit a legtöbb ember valaha is remélhetne.

Nem tudom, hogy Ön meggazdagszik-e velünk, de…

Képzelje el, hogy egy sikeres cég társtulajdonosaként a minden évben érkező osztalék a többszöröse a munkával szerzett egész éves jövedelmének. Mit kezdene az életével, ha néhány hónapra vagy akár örökre kiléphetne mindennapi kényszermunka börtönéből? Vállalkozásba kezdene, vagy pont fordítva, feladná a vállalkozását? Utazna? A hobbijának élne? Kivel és mivel töltené az életét, ha ilyen módon is szabad ember lenne?

Nem ígérhetjük meg, hogy ha velünk tart, akkor GARANTÁLTAN ez vár Önre, de akik velünk tartanak úgy döntöttek, hogy legalább egy esélyt adnak maguknak egy ilyen életre.

A nem is olyan távoli jövőben, ha megkérdezik Öntől, hogy “Mi a foglalkozása?” lehet, hogy azt válaszolhatja: OSZTALÉKMILLIOMOS 

A nyereséget termelő projektek profitjának legalább 50%-át osztalékelsőbbségi részvények alapján minden évben kifizetjünk Önnek.

Kérjen Befektetési AJÁNLATOT!

 +36 70 388 2496  I  [email protected]

BEFEKTETÉSI FÓRUM 4.0

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419