facebook pixelid facebook pixelid

EGYETLEN világsikerre van szükségünk, Önnek is, nekünk is.

befektetői siker képlete nem bonyolult:

Egyetlenegy zseniális találmány, amely nem süllyed el a tőkehiány és hozzá nem értés mocsarában. Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz akik NAGY örömmel fizetnek érte…

…és a befektetése vagyonos emberré tette Ön!

Már 200.000 Ft-tal részese lehet egy STARTUP-nak! Sőt, akár többnek is…

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több tucat startup vállalkozásnak! Köztük olyan világszenzációnak minősülő találmányoknak is, mint a zéróponti víz, a tűzálló fa, vagy egy Rubik- kocka méretű kazán, amely egy kis méretű (40-50 m2) lakás teljes fűtés-, melegvíz ellátását képes biztosítani, napelemmel összekötve akár ingyen is.

Ön valójában magában a Safis befektető társaságban szerez tulajdonrészt, amely részvényein keresztül tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalkozásnak.

Mint ilyen, Ön a legkisebb befektetésével is az ÖSSZES startup projektben és találmányban tulajdonrészt szerez.

Ilyen módon a befektetésének megtérülése így NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem a folyamatosan bővülő startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!+

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes.

A legtömörebb meghatározást erről a rendkívüli lehetőségről az alábbi vidóból kaphatja. 

Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést, nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában. Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis- EVO Zrt. vezérigazgatójának életet átformáló előadása!

Kérem most indítsa el a videót! 

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

Ön tulajdonhányadot szerezhet abban a vállalatban, amelyhez naponta egyaránt áramlanak forradalmi találmányok, kiforrott, de gyenge marketing miatt küszködő termékek és már feltörekvő, de tőkehiány miatt megrekedt cégek!

Az Önöz hasonló kisbefektetők százainak bizalmával és hitével, valamint az általunk évtizedek alatt felhalmozott tapasztalattal és szaktudással létrejött az a környezet, amellyel új mércét állító találmányok és induló vállalkozások tucatjai Magyarországon is megkaphatják azt a támogatást, amellyel a tőkeerős nyugat egyik világsikert produkálja a másik után.

További részletesebb információt az alábbi videóból kap!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatója
(Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)
Kérem most indítsa el a videót! 

További részletesebb információt az alábbi videóból kap!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatója  (Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)

Kérem most indítsa el a videót! 

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.

Társaságunk egyidejűleg számos STARTUP-ot támogat, így befektetése automatikusan diverzifikált.

A startup finanszírozás egy kiemelkedően kockázatos befektetés. 10 startupból 9 csőddel végzi, azaz elbukja az összes befektetett pénzt, így az Önét is.

Többnyire nincs középút.

Szinte csak a két szélsőség létezik: Bukás vagy kiemelkedő siker.  

Ez nálunk sincs másként. Ezért fektetünk számos projektbe, mert tudjuk, hogy jó esetben is csak 10-ből 1 fog befutni. A jó hír hogy az az egy elég. Elég nekünk és elég Önnek is.

Érdemes megjegyeznünk azonban azt is, hogy gondosan kiválasztott startupok esetében az arány jelentősen jobb: 3 gondosan kiválasztott startupból egy válik sikeressé.

Mivel a zseniális ötleteket ugyanazzal a zsenialitással el is lehet szúrni számos esetben felvállaljuk a termék marketingjét, részt veszünk a gyártásban és a menedzsmentben. Ez sem jelent sikergaranciát, de jelentősen növeli az esélyeket.

A végső egyenlet tehát ez:

Mindössze egyetlenegy világsikerre van szükségünk, Önnek is, nekünk is. Mi ezért dolgozunk, Ön pedig ennek az egyszerű, de erőteljes egyenletnek a befektetésével válhat részesévé.

Amennyiben elegendő információt kapott a cselekvéshez és szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

Fektessen be Magyarország legígéretesebb startup vállalkozásaiba és termékeibe! Cselekedjen! Kérjen részletes ajánlatot!

A Nyereség Részesedési Jog megszerzésével Ön valójában egy kültagi pozíciót vásárol magának a Safis Befektető Társaságban. Ez a befektető társaság tulajdonában levő – osztalékelsőbbségi részvények birtoklásával – valódi, teljes értékű tulajdonhányadot jelent, de minden felelősség és kötelezettség nélkül.

Ön azzal, hogy tulajdonrészt szerez befektető társaságunkban automatikusan tulajdonjogot szerez a társaságunk által támogatott STARTUP vállalkozásokban.

 

Kérjük, amennyiben ez a lehetőség felkeltette az érdeklődését, mindenképpen maradjon velünk kapcsolatban!

A) Amennyiben komoly befektetési szándékkal rendelkezik, ne habozzon és töltse ki a konkrét befektetési ajánlatot igénylő űrlapunkat. Azon túl, hogy megküldjük Önnek részletes ajánlatunkat, munkatársaink 72 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

B) Amennyiben ez így még túl gyors Önnek, kérje „Ígérteres Startup a láthatáron!” című startup értesítőnket és mi folyamatosan tájékoztatjuk a folyamatban lévő projektjeinkről és természetesen minden alkalommal értesítjük amikor egy új, ígéretes találmánnyal, ötlettel vagy vállalkozással bővül a portfoliónk.

Kérem, kattintson a megfelelő gombra!

 

 

A)

IGEN, be akarok fektetni!
Kérek egy konkrét és részletes befektetési ajánlatot!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak? Ismerje meg a TELJES sztorit! – MNB Közlemény

B)

Még NEM állok készen a befektetésre, de ÉRDEKEL a lehetőség!

www.safis.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | SAFIS EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B épület