facebook pixelid facebook pixelid

DÍJMENTES rendezvény Május 22.-én! Foglaljon helyet MOST!

Vagyonteremtés Befektetéssel

DÍJMENTES Befektetési FÓRUM 4.0 – Csatlakozási lehetőség 3 közvetlenül a “felszállás” előtt lévő STARTUP Projekthez!

Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több startup vállalkozásnak is! Bár jelentős kockázat mellett, de valódi lehetőséget szerezhet 100 és 1000 szeres hozamokra…

Olyan vállalkozók vagyunk akik elhittük, hogy a magyar elme különleges, hogy nekünk magyaroknak világsikerre méltó ötletek, fejlesztések és találmányok lapulnak a zsebünkben…

…éppen ezért létrehoztunk egy befektetési alapot melyen keresztül mi kisemberek a pénzünkkel útjára indíthatunk kiemelkedő sikerekre reményt tartó magyar startupokat, hogy eleinte a kockázatukban osztozva, később a minden reményünket meghaladó sikerükben is osztozhassunk.

MIÉRT PONT EZ?

Mert ötlethazdaként megtalálhatja a találmányához a hiányzó tőkét, kapcsolatokat és a szükséges szakmai támogatást

Ha Ön feltaláló, újítása vagy nagy nemzetközi sikerre pályázó, technológiai vagy módszertani újításon alapuló vállalkozása van akkor ez a rendezvény lehet a kapu egy nemzetközi sikerhez.

Mert befektetőként akár kis tőkével is részese lehet ígéretes hazai startupoknak

…vagy ha még idejében reagál akár egy teljes startup portfóliónak, ahol a kimagasló hozamlehetőség mellett a kockázatporlasztás egyszerre valósul meg.

MIÉRT PONT MI?

A számító nagytőke helyett velünk egyszerű, de nagyon is képes emberek őszinteségére és elszántságára számíthat

Most nem a bankvilág cápáinak jéghideg profizmusával van dolga, hanem egyszerű, de nagyon is képes emberek őszinteségével, lelkesedésével és elszántságával. Olyan emberekkel, akik vállalták a kockázatot egy jobb közös jövő és egy nagyobb élet reményében.

MIÉRT PONT MOST?

Az anyavállalatba való befektetés lehetősége hamarosan lezárul

Amennyiben a teljes startup portfólió részese kíván lenni nincs már túl sok ideje. A tervezett 500 millió Ft-os lejegyezhető tőkéből 440 millió Ft-ot már jegyeztek. Ebből 87 millió Ft-ot az elmúlt 1 hónapban.

Az önálló startup-ok megnyíltak és már fogadnak befektetéseket.

A BlokkWood projektre lejegyezhető 200 millió Ft-ból 35 millió Ft került lejegyzésre a megnyitást követő 2 héten belül.

Mit érdemes tennie, ha érdekelheti ez a lehetőség?

1) Elsőnek fussa át az alábbi rövid áttekintőt!
Nézze meg a VIDEÓ-kat és szerezzen valódi bepillantást a Startup támogatás egy sokáig lehetetlennek tartott világába. Jelenleg a Safis Befektetőtársaság gondozásában három projektcég kéri az Ön figyelmét!

2) Második lépésben jöjjön el a Május 22.-ei DÍJMENTES Befektetési Fórumra!
Találkozzon személyesen a feltalálókkal, beszéljen a projekt vezetőkkel, vegye a kezébe a találmányokat és élje át azt a tüzet és lendületet amely a sokszor – bátran állíthatom – forradalmi fejlesztéseinket kíséri.

3) Amennyiben úgy érzi, hogy NINCS MIRE VÁRNIA, kérjen tőlünk személyre szabott befektetési ajánlatot MOST!

MIT
CSINÁLUNK?

Magyar feltalálók, fejlesztők és újítók találmányaira állítunk fel kimagasló sikerre esélyes startup cégeket

Hogyan vonatkozhat ez Önre?

1) TALÁLMÁNYA VAN? 
Lehet hogy Önnek találmánya fejlesztése van. Vegye fel velünk a kapcsolatot és lehet, hogy szívesen finanszíroznánk a találmányát.

2) BEFEKTETNE? 
Lehet hogy Ön is szívesen lenne tulajdonostárs ígéretes hazai startupokban. Ebben az esetben ez egy kiváló befektetési lehetőség Önnek.

3) ÉRDEKLŐDIK?
Lehet, hogy most úgy érzi, hogy sem találmánya sem befektetési kedve sincs mégis él Önben egy egészséges érdeklődés a téma iránt. Ebben az esetben megtiszteltetésnek tartanánk, ha a “Startup Értesítő és Vagyonteremtés Befektetéssel” hírlevelünkre jelentkezve követne minket és őszintén reméljük, hogy a tudásunkkal vagy akár a konkrét példánkkal valódi segítségére lehetünk.

HOGYAN
CSINÁLJUK?

Finanszírozás 3 fázisban…

Az egyes találmányokra vagy létrehozunk egy-egy saját projektcéget vagy egy már meglévő projektcéghez rendeljük. A saját szakembergárdánk mellé felvesszük a projekt által igényelt további szakembereket. Megkezdjük a megfelelően hatékony szervezet kiépítését, a marketing munkát, kiépítjük a megfelelő kapcsolatrendszert, felkutatjuk a megfelelő outsource partnereket, ha szükséges saját termelési egységeket hozunk létre, infrastruktúrát alakítunk ki és valójában megteszünk mindent, ami a vállalkozás nemzetközi, akár világméretű sikeréhez szükséges.

1. fázisú finanszírozás:

A Safis Befektetőtársaság, amely minden eddigi és további projektet tulajdonol, közel nyolcszáz kisbefektető segítségével finanszírozza az új projektek kiválasztását, és a munka beindítását. – Az anyacégbe való befektetés lehetősége gyakorlatilag a napokban zárul le. Amennyiben érdekelheti, hogy maga is tulajdonrészt szerezzen egy teljes startup portfólióban, a befektetőtársaság összes jelenlegi és jövőbeni projektjében, kattintson ide.

2. fázisú finanszírozás:

Az egyes beindított projektekre, illetve projekt csoportokra alapított önálló projektcégek első körben 200-200 MFt befektetői tőkét fogadnak. Ez az befektetési lehetőség ami most Ön előtt is nyitva áll.

Jelenleg 3 projektcég fogad új tulajdonostársakat.

BlokkWood – Fakezelési eljárás, amely egy a világ faiparát megreformálni képes faanyagot produkál.

 

EFC – Állítható keménységű ülő és fekvőalkalmatosság, és ennél még több is… Egy bármely ülő és fekvőalkalmatosság komfortérzetét megnövelő, de ami ennél is fontosabb, az ülő és fekvőalkalmatosságok komfortszintjét minden egyes felhasználó egyedi igényeihez azonnal hozzáigazító technológia.

 

SafiSoft – Szoftver és Applikáció fejlesztő divízió, amely önmagában is egy startup portfóliót kezel. Ennek a portfóliónak jelenleg része többek között egy okoskép készítő szoftver, egy világszínvonalú webáruház szoftver és számos kisebb még kezdeti stádiumban lévő ötlet, többek között egy “HelpUs” névre hallgató értékesítést segítő szoftver.

3. fázisú finanszírozás:

A kisbefektetők által rendelkezésre bocsátott tőkével a projektek olyan stádiumba hozhatók, ahol a nagyobb tőke bevonása nagyságrendekkel kedvezőbb feltételek mellet valósítható meg. Ebben a stádiumban hazai vagy külföldi kockázati tőke bevonására kerül sor 200-1000 MFt összegben.

MIÉRT
CSINÁLJUK?

Persze mindannyian számítunk az átlagon felüli hozamra, mindannyian felelősen számító befektetők vagyunk, de… – és alig merem kimondani – …de ennél valami sokkal több történt, törtrénik a szemünk láttára…

…elképesztő emberek, a hétköznapok csendes hősei, meglátták valamit, amire mi magyarok a szívünk legmélyén vágyunk, hogy összefogjunk valamiért, ami nagyobb nálunk, valamiért amire, ha később az unokáinknak mesélünk róla büszkeség önti el a szívüket.

Láttunk egy álmot, egy álmot arról, hogy magyar emberek zsenialitása végre egyszer nem süllyed el a pénztelenség és hozzá nem értés mocsarában. Láttunk egy álmot magyar feltalálók, újítók és fejlesztők sorozatos sikeréről. Láttuk egy álmot, mint ha Isten ujja érintette volna meg a földet és elindultunk, elindultunk a lehetetlen felé… és a csoda megtörtént.

Olyan emberek mint Ön és én, azt mondták, hogy részei akarunk lenni ennek az álomnak és összeadták a pénzüket hogy megteremtsék a lehetőséget.

Alig merem kimondani, de egyre több befektetőnk beszél arról, hogy azért adta oda a pénzét, hogy folytathassuk, hogy tovább harcolhassunk ezért az álomért. Azért fektetett be mert úgy érezte, hogy nem tehet jobbat a pénzével, mint hogy beszáll valamibe ami nélküle, az Ő pénze nélkül csak egyszerűen soha nem történhett volna meg.

Egyre többen adják oda a pénzüket tudva, hogy valakinek a fizetése lesz belőle, hogy egy kutatóorvos egyik vegyszerét fogja kifizeti vele, tudva hogy részese lett valaminek, amit akár győzünk, akár elbukunk méltó volt megcselekedni.

Igen, szerezzen magának tulajdonrészt a startup vállalkozásainkban azért, mert lehet, hogy megvagyonosodik belőle, de fektessen be azért is, hogy részese lehessen ennek a csodának. Fektessen be, hogy velünk magyarokkal, Önnel és velünk is megtörténhessen az, ami eddig többnyire csak a világ gazdagabb országaiban történt meg, hogy egy zseniális ötletet, egy a világot megjobbító újítást kiszámíthatóan felemelkedik, piacra kerül és valódi világsikerré válik.

A pénzéből gépek lesznek, tisztes fizetések, és a megszerezhető legjobb szakemberek díjazása.

Nem lopjuk el a pénzét! Nem veszünk belőle NAGY kocsit, NAGY irodaházat, NAGY akármit… A pénzéből klinikai teszteket fizetünk meg, gyártást és infrastruktúrát finanszírozunk, segítünk a találmányuk oltárán mindenüket feláldozó és az évek alatt elszegényedett feltalálóknak újra oyan életet élni, ahol folytathasják a munkájukat…

A pénzéből egy bajnok csapat lehetőséget kap hogy az Ön és Önhöz hasonló emberek álmaiért harcoljon.

Valami olyan történik, amit senki, talán még mi magunk sem hittünk volna…

Azon a pénzen amit Ön adott elképesztő szakemberek, maximalista szervezők és eszement zsenik, tűzben égő vezetők, Istenükben feltétel nélkül bízó hithősők, alkotók, szervezők, kapcsolatemberek áramlottak a csapatunkba. Olyan emberek kopogtattak be az ajtónkon, hogy dolgoznának nekünk akik szó szerint TÖKÉLETESEK arra a pozícióra. olkozni.

Lehet, hogy van olyan pénze ami nem elég arra, hogy bármilyen jelentős különbséget tegyen az életében. Túl sok ahhoz, hogy csak úgy elköltse, de túl kevés ahhoz is hogy valami olyat tegyen vele ami számít. Olyan pénz ez, amit akár ha el is veszítene, nem számítana különösen. Ha van ilyen pénze lehet, hogy most valami nagyon különlegeset vehet rajta, mégpedig…

REMÉNYT

MIRE ÉS
MENNYI PÉNZ
KELL MOST?

BlokkWood – EFC – SafisSoft

Jelenleg mindhárom projektcégünk 200-200 MFt a üzemek építésének megkezdésére, marketingre és a kockázati tőke bevonásának előkészítésére finanszírozására

#1

Safisoft – Szoftver finanszírozó cég

…amely jelenleg három projektet hordoz és ilyen módon önmagában is megvalósít egy kisebbfajta kockázatporlasztást.

A Safisoft-ban futó projektek:

  • TrendExt – Okoskép szoftver
  • HelpUs – Sales aszisztens szoftver
  • Safis Webáruház szoftver

#2

BlokkWood – Blokkolja a vizet és még sokkal többet…

Trópusi fa a hazai erdőkből, sőt jóval több…

A BlokkWood egy paradigmaváltást eredményez a nemzetközi faiparban. Újra kell fogalmaznunk, hogy mi is az, amit eddig úgy ismertünk: FA

A BlokkWood fa nem szívja a vizet, ezáltal nem vetemedik, keményebbé és tartósabbá válik, nem támadják meg a gombák és a farontó bogarak és mindezek mellett antibakteriális.

Újra kell tanulnunk, hogy mire és hogyan lehet használni a fát. Ha BlokkWood-ból épít, nem csak gyerekeinek, de az unokáinak is építi! A BlokkWood lehetőség arra, hogy fából készítsünk BÁRMIT, amit eddig is szerettünk volna, de nem mertünk. Lehetőség, hogy amit eddig is fából készítettünk, sokszorta tartósabb, szebb és 100%-osan egészséges, vegyszermentes, sőt a természeténél fogva antibakteriális lehessen.

 

#3

EFC – Új ülés és fekvés komfort

Egy mondatban: Állítható keménységű ülő és fekvőmatracok. Az ülő és fekvőalkalmatosságok egy vadonatúj generációja van születőben. Olyan ülő és fekvőalkalmatosságok (székek, ágyak, kanapék, fotelek, ágybetétek…) létrehozására nyílt lehetőség, amelyek keménysége és ilyen módon akár a teljes ergonómiája pillanatok alatt személyre szabható, egy mozdulattal állítható. Mindez egyszerűen és rendkívül költségkímélően.

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT BEFEKTETÉSI AJÁNLATOT MOST!

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

KIK VAGYUNK?

BEFEKTETŐINK

#1 PROJEKT

#2 PROJEKT

#3 PROJEKT

MEGTÉRÜLÉS
ÉS HOZAM…

Egy startup vállalkozás társtulajdonosaként alapvetően két módon juthat jövedelemhez:
Osztalékból és a cégben birtokolt tulajdonrésze magasabb értéken való értékesítéséből

Ön úgynevezett osztalékelsőbbségi részvényeket birtokol

Ami az osztalékot illeti az osztalékelsőbbségi részvények alapján a cég, az általa termelt nyereség 50%-át mindenképpen ki KELL hogy fizesse a részvényeseinek osztalék formájában. A fennmaradó 50% sorsáról a közgyűlés dönt. Elképzelhető hogy a cég ideális fejlődése érdekében beruházásokat finanszíroz belőle, vagy különféle tartalékokat halmoz fel, de ha ezek nem indokoltak a fennmaradó összeg is kifizethető osztalék formájában.

Hogyan viszonyul az évi osztalék mértéke és a cég értéke. Egy óvatos, de nagyban elfogadott számítási mód, hogy a cég értéke egyenlő a benne felhalmozott értékkel és az általa 5-10 év alatt termelt adózott nyereség mértékével. Ha mondjuk egy cég beruházási értéke (a tulajdonában lévő értékek összessége) 1000 MFt, az évente termelt nyereség mértéke további 1000 MFt akkor a cég értéke valahova 6 és 11 milliárd forint közé tehető.

Lássunk tehát néhány példát arra, hogy milyen befektetés után milyen jövedelemre számíthat!

A kisbefektetők számára megnyitott üzletrész a teljes cégérték 10%-át teszi ki.

Amennyiben Ön mondjuk 200.000 Ft tal bevásárolja magát egy startupba, akkor Ön ezzel a jelenlegi konstrukció alapján a cég 10%-ának, azaz 200 MFt-ra becsült üzletrészének egy ezrelékét (0.001) birtokolja. Ez a teljes cégérték egy tízezreléke (0.0001). Ez nem tűnik soknak, de figyelje csak meg, hogy ez mit jelenthet Önnek számokban.

Évi 50%-os 1.000.000.000 Ft (egy milliárd Ft) osztalék kifizetése alapján Ön 100.000 Ft évi osztalékban részesül, azaz kétévente megduplázza a befektetését. Ez évi 50%-os hozam.

Hogyan néz ki a cégérték ebben az esetben?
A cég éves nyeresége 2 Milliárd Ft/év, amit, ha mindössze öt évre vetítünk ki, akkor a cég értéke 5×2 Milliárd, azaz 10 Milliárd Ft

200.000 Ft befektetésével és egy 1 Milliárdos kezdeti cégértékel számolva az Ön cégrésze 2 MFt-ot ér. Ön megtízszerezte a befektetését.

Lássunk két táblázatot az osztalékok és cégértékek hasonló számítás alapján történő alakulásáról.

Meg kell ismételnünk, hogy ezek a számítások teljes mértékben hipotetikusak, nem minősülnek sem tervnek, és semmiképpen nem hozam ígéretnek, hanem egy elméleti és mindössze megközelítő számítást nyújtanak arról, hogy mi történhet, ha az adott befektetési összeg mellett a cégérték növekszik. Meg kell jegyeznünk, hogy a 10x-es növekedés felett már jelentős nemzetközi sikerekről a 25x-ös növekedés felett pedig nagy valószínűséggel világméretű sikerről beszélünk.

HÍREK

Az USA harmadik legnagyobb faipari vállalkozása idén 1.8 milliárd $ jogdíjat fizetett az általuk alkalmazott magyar tulajdonban lévő technológiáért. Közel ezer magyar kisbefektető élvezi évi sok tízmilliós osztalékát. Egyikük így nyilatkozott: “114 millió forintot utaltak át nekem múlt héten. Úgy érzem álmodom… de akárhányszor nézem meg a bankszámlám a pénz mindig ott van.”

Ez most még csak egy álom. De ha esetleg valóra válik, Ön vajon részese lesz?

Foglalkozása:

OSZTALÉK
MILLIOMOS

 

Az élet legértékesebb dolgaira sokszor nem pénzünk, hanem időnk nincs elég.

Ha csak néhány hónapra kivásárolhatná magát a napi munka rabszolgapiacáról, ha évente csak néhány hónapot otthon tölthetne a családjával, ha évente csak néhány olyan hónapja lehetne, amikor addig alszik amíg ki nem pihente magát, ha lennének olyan hónapjai amikor gondtalanul járhatna, amikor észrevehetné a ég kékjét, a csillagokat az augusztusi éjszaka égboltján, amikor szabad emberként megállhatna az élet dolgai mellett, hogy eltűnődjön rajtuk és igazán élvezze azokat, akkor mindezzel többet kapna mint, amit a legtöbb ember valaha is remélhetne.

Nem tudom, hogy Ön meggazdagszik e velünk, de…

Képzelje el, hogy egy sikeres cég társtulajdonosaként a minden évben érkező osztalék a többszöröse a munkával szerzett egész éves jövedelmének. Mit kezdene az életével, ha néhány hónapra vagy akár örökre kiléphetne mindennapi kényszermunka börtönéből. Vállalkozásba kezdene? Utazna? A hobbijának élne? Kivel és mivel töltené az életét, ha ilyen módon is szabad ember lenne?

Nem ígérhetjük meg, hogy ha velünk tart akkor GARANTÁLTAN ez vár Önre, de akik velünk tartanak úgy döntöttek, hogy legalább egy esélyt adnak maguknak egy ilyen életre.

A nem is olyan távoli jövőben, ha megkérdezik Öntől, hogy “Mi a foglalkozása?” lehet, hogy azt válaszolhatja: OSZTALÉKMILLIOMOS 

A nyereséget termelő projektek profitjának legalább 50%-át olsztalékelsőbbségi részvények alapján minden évben kifizetjünk Önnek.

Regisztráció

Befektetési Fórum 4.0 – Május 22. 15:00
Rhema Konferencia Központ

A rendezvény DÍJMENTES, elég regisztrálnia és máris le tudja tölteni belépőjegyét. Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük csak akkor regisztráljon, ha valóban részt kíván venni a rendezvényen.

Mi fog történni a regisztrációját követően?

Az “IGEN! Ott leszek!” gomb megnyomásával egy a sikeres regisztrációját visszaigazoló oldalra jut ahol további információkat kap a startup vállalkozásokba való befektetés témájában.

A sikeres regisztrációját e-mailben is visszaigazoljuk.

BELÉPŐJEGY – A regisztrációját visszaigazoló e-mailben egy vonalkóddal ellátott belépő letöltési linkjét is megtalálja, amit, kérjük nyomtasson ki, vagy töltsön le az okostelefonjára és hozzon magával a rendezvényre.

***        

Helyszín:
Rhema Konferencia Központ

Cím és Térkép:
1089 Budapest, Golgota utca 3.

Weboldal:
http://rhemacenter.hu


***        

Parkolás:
A rendezvényhelyszín mellett és környékén a rendezvény időpontjában díjmentes.

***        

Időpont:
2018. Június 9. (Szombat)
15:00-18:00 

***        

 Telefon:
+36 70 388 2496 

eMail:
[email protected]


KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT BEFEKTETÉSI AJÁNLATOT MOST!

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

KIK VAGYUNK?

BEFEKTETŐINK

#1 PROJEKT

#2 PROJEKT

#3 PROJEKT

Safis EVO INC.

Vagyonteremtés Befektetéssel

Startupfinanszírozás

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419