facebook pixelid facebook pixelid
Gratulálunk! Ön sikeresen regisztrált a…

9 dolog amit tudnia kell, ha be akar fektetni egy startupba

…című minitanulmányra és…

Vagyonteremtés befektetéssel

Befektetési Tippek és Tanulmányok Ambiciózus Kisbefektetőknek

…című tanulmánysorozatunkra!

Két nagy területen leszünk a segítségére. A) Egyrészt Startup Tájékoztató rovatunk révén naprakészen tarthatjuk Önt különféle felfedezésekről, találmányokról, ÚJ ígéretes Startupokról. B) Másrészről olyan, perspektívát tágító cikkeket és tanulmányokat küldünk Önnek, melyek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy most és a jövőben az érdekeinek leginkább megfelelő befektetési döntéseket hozhassa meg. Az első cikket már holnap megtalálja az E-mail fiókjában.

FONTOS! – Előfordulhat, hogy NEM fogja megkapni az anyagainkat!

Ahhoz, hogy garantáltan megkapja ezeket a vagyont érő infókat, arra kell kérjük, hogy  amennyiben a most elküldött visszaigazoló e-mailünk Gmailben a Promóció fül alá érkezik húzza az Elsődleges fül alá és hagyja jóvá, hogy a tőlünk érkező további levelek esetébenis ez legyen az alapértelmezett megoldás. Egyéb levelezőprogram esetében kérjük tegyen minket a megbízható küldők közé! Amennyiben ezt elmulasztja, lehet, hogy a későbbiekben küldött befektetési információk NEM JUTNAK EL ÖNHÖZ!

A „9 dolog amit tudnia kell, ha be akar fektetni egy startupba” c. ellenörző listánkat, egy visszaigazoló levelünkkel együtt már el is küldtük.

Mielőtt tovább lépne kérjük, előbb fussa át az alábbi oldalt, majd FELTÉTLENÜL NÉZZE MEG Guttmann Tamás 2017. január 23-án a “Befektetői Est” c. rendezvényen elhangzott előadását. Ez a sorsfordító előadás egy olyan befektetési stratégiát mutat Önnek, amellyel a nyugati világ sorra gyártja a világsikereket! 

EGYETLEN világsikerre van szükségünk, Önnek is, nekünk is.

befektetői siker képlete nem bonyolult:

Egyetlenegy zseniális találmány, amely nem süllyed el a tőkehiány és hozzá nem értés mocsarában. Egyetlen jó ötlet, amely eljut azokhoz a milliókhoz akik NAGY örömmel fizetnek érte…

…és a befektetése vagyonos emberré tette Ön!

Már 200.000 Ft-tal részese lehet egy STARTUP-nak! Sőt, akár többnek is…
Egy Magyarországon egyedülálló startup finanszírozási koncepció révén már minimális tőkével is TÁRSTULAJDONOSA lehet egyidejűleg akár több tucat startup vállalkozásnak! Köztük olyan világszenzációnak minősülő találmányoknak is, mint a zéróponti víz, a tűzálló fa, vagy egy Rubik- kocka méretű kazán, amely egy kis méretű (40-50 m2) lakás teljes fűtés-, melegvíz ellátását képes biztosítani, napelemmel összekötve akár ingyen is.

Ön valójában magában a Safis befektető társaságban szerez tulajdonrészt, amely részvényein keresztül tulajdonosa lesz több találmánynak, illetve résztulajdonosa lesz több startup vállalkozásnak.

Mint ilyen, Ön a legkisebb befektetésével is az ÖSSZES startup projektben és találmányban tulajdonrészt szerez.

Ilyen módon a befektetésének megtérülése így NEM egyetlen vállalkozás sikerétől függ, hanem a folyamatosan bővülő startup portfólió legalább valamelyik vállalkozásának, vagy találmányának sikerétől! Ha csak egy sikert arat, Ön TELJES sikert aratott! Lenyűgöző!+

A megszerzett tulajdonhányada értékesíthető, örökölhető és kötelezettségmentes.

A legtömörebb meghatározást erről a rendkívüli lehetőségről az alábbi vidóból kaphatja. 

Amíg nem hallotta ezt megdöbbentő elemzést, nem lehet valódi fogalma arról, hogy kisbefektetőként milyen lehetőségei vannak valójában…
Nézze meg erről a páratlan befektetési koncepcióról szóló videót, amely a Safis- EVO Zrt. vezérigazgatójának életet átformáló előadása!

Kérem most indítsa el a videót! 

Amennyiben megnézte a fenti videót, és a látottak alapján szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!
Ön tulajdonhányadot szerezhet abban a vállalatban, amelyhez naponta egyaránt áramlanak forradalmi találmányok, kiforrott, de gyenge marketing miatt küszködő termékek és már feltörekvő, de tőkehiány miatt megrekedt cégek!
Az Önöz hasonló kisbefektetők százainak bizalmával és hitével, valamint az általunk évtizedek alatt felhalmozott tapasztalattal és szaktudással létrejött az a környezet, amellyel új mércét állító találmányok és induló vállalkozások tucatjai Magyarországon is megkaphatják azt a támogatást, amellyel a tőkeerős nyugat egyik világsikert produkálja a másik után.

További részletesebb információt az alábbi videóból kap!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatója
(Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)
Kérem most indítsa el a videót! 

További részletesebb információt az alábbi videóból kap!

Előadó: Guttmann Tamás, a Safis-EVO Zrt. vezérigazgatója  (Az előadás a 2017. január 23-i „Befektetői Est” című rendezvényén hangzott el.)

Kérem most indítsa el a videót! 

Segítsen forradalmi ötleteket életre kelteni, és legyen egyike azoknak, akiket a befektetésük akár vagyonos emberré is tehet.
Társaságunk egyidejűleg számos STARTUP-ot támogat, így befektetése automatikusan diverzifikált.

A startup finanszírozás egy kiemelkedően kockázatos befektetés. 10 startupból 9 csőddel végzi, azaz elbukja az összes befektetett pénzt, így az Önét is.

Többnyire nincs középút.

Szinte csak a két szélsőség létezik: Bukás vagy kiemelkedő siker.  

Ez nálunk sincs másként. Ezért fektetünk számos projektbe, mert tudjuk, hogy jó esetben is csak 10-ből 1 fog befutni. A jó hír hogy az az egy elég. Elég nekünk és elég Önnek is.

Érdemes megjegyeznünk azonban azt is, hogy gondosan kiválasztott startupok esetében az arány jelentősen jobb: 3 gondosan kiválasztott startupból egy válik sikeressé.

Mivel a zseniális ötleteket ugyanazzal a zsenialitással el is lehet szúrni számos esetben felvállaljuk a termék marketingjét, részt veszünk a gyártásban és a menedzsmentben. Ez sem jelent sikergaranciát, de jelentősen növeli az esélyeket.

A végső egyenlet ez:

Mindössze egyetlenegy világsikerre van szükségünk, Önnek is, nekünk is. Mi ezért dolgozunk, Ön pedig a befektetésével válhat ennek az egyszerű, de erőteljes képletnek a részesévé.

Amennyiben elegendő információt kapott a cselekvéshez és szeretné, hogy konkrét ajánlatot küldjünk az Ön számára, kérjük, hogy kattintson az alábbi gombra!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak?
Ismerje meg a TELJES sztorit! - MNB Közlemény

Fektessen be Magyarország legígéretesebb startup vállalkozásaiba és termékeibe! Cselekedjen! Kérjen részletes ajánlatot!

A Nyereség Részesedési Jog megszerzésével Ön valójában egy kültagi pozíciót vásárol magának a Safis Befektető Társaságban. Ez a befektető társaság tulajdonában levő  – osztalékelsőbbségi részvények birtoklásával – valódi, teljes értékű tulajdonhányadot jelent, de minden felelősség és kötelezettség nélkül.

Ön azzal, hogy tulajdonrészt szerez befektető társaságunkban automatikusan tulajdonjogot szerez a társaságunk által támogatott STARTUP vállalkozásokban.

Kérjük, amennyiben komoly befektetési szándékkal rendelkezik, ne habozzon és töltse ki a további információt és konkrét befektetési ajánlatot igénylő űrlapunkat. Munkatársaink 72 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kattintson az alábbi gombra és kérjen konkrét ajánlatot!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Útját állhatja e a HATALOM a magyar vállalkozások és kisbefektetők nyugathoz való felzárkózásnak?
Ismerje meg a TELJES sztorit! - MNB Közlemény

www.safis.hu

Minden jog fenntartva © 2021. | SAFIS EVO INC.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Magyarországi Safis Központ: 1105 Budapest, Mádi u. 17. B épület